SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Onun işi gol atmak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37772)

SivasSpor.Com 08.04.2014 12:53

Onun işi gol atmak
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43881&token=19887[/IMG]

Ara transfer döneminde Sivasspor'dan PTT 1. Lig temsilcisi Manisaspor'a kiralanan Abdulkadir Özgen takımıyla çıktığı 14 lig maçında 8 gole imza attı.

Almanya doğumlu 28 yaşındaki golcü oyuncu Abdulkadir Özgen, 2010-2011 sezonunda Kayserispor'da başladığı Türkiye kariyerinde şimdiye kadar Bucaspor, Sivasspor ve Manisaspor formaları giydi. Özgen, Tü7'si Türkiye Kupası, 24'ü Süper Lig ve 58'i PTT 1. Lig olmak üzere toplam 89 maçta 38 gol kaydetti.

Manisaspor'a ara transfer döneminde kiralık olarak gelen Abdulkadir Özden, takımıyla çıktığı 14 maçta 8 gole imza attı. Bu performansıyla ligde ikinci devrede en fazla gol atan isimlerden biri olan futbolcunun, PTT 1. Lig'de 58 maçta 30 golü bulunuyor. Golcü oyuncu PTT 1. Lig'de daha önce geçen sezon yarım sezon forma giydiği Samsunsporda 9, 2011-2012'de Bucaspor'da 13 gol atmıştı.

Play-off şansımız devam ediyor

Abdulkadir Özgen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arasında geldiği Manisaspor'da kendisi açısından iyi bir performans sergilediğini ve 8 gole ulaştığını söyledi. Bu süreçte takım olarak istedikleri sonuçları alamadıklarını kaydeden Özgen, "Kötü sonuçlar almamıza rağmen play-off için hala şansımız olduğunu düşünüyorum. Kendi performansım adına güzel bir sezon geçiriyorum, kalan maçlarda gol sayımı daha fazla artırmak istiyorum. Şayet kalan 5 maçta 10 golün üzerine çıkarsam kendimi daha mutlu hissedeceğim" dedi.

Yurt dışında yetişen futbolcuların performanslarının "altyapı ve disiplin" farklılığından dolayı daha üst seviyede olduğunu her zaman söylendiğini belirten genç oyuncu, "Türkiye'de de çok yetenekli futbolcular var ve son dönemde altyapıların gelişmesiyle bu oyuncuların Türk futboluna kazandırılması da doğru orantılı olarak artıyor" diye konuştu

58akif34 08.04.2014 13:20

Cevap: Onun işi gol atmak
 
ikinci lig topcusu o kadar eger ıkı teknek direktörde forma sansı vermiyorsa kı forvet sıkıntısı cekılen bır dönemde gönderilmisse tek suclu futbolcudur

58 Amsterdam 58 08.04.2014 13:32

Cevap: Onun işi gol atmak
 
Sivasspor icin Ahmet Aras daha iyi olur.

ihtiyar yiğido 08.04.2014 13:55

Cevap: Onun işi gol atmak
 
[B]Ara transfer döneminde Sivasspor'dan PTT 1. Lig temsilcisi Manisaspor'a kiralanan Abdulkadir Özgen'i Sivasspor pişmesi ve tecrübesini artırması için kiraya verdi, şayet süper ligde oynamaya hazırsa zatı Sivasspor'un elemanı o mevkide açığımız var önümüzdeki sezon oynatılabilir tabiki teknik yönetimin vereceği bir karar. [/B]

34MUAMMER58 08.04.2014 14:43

Cevap: Onun işi gol atmak
 
[b]kapasitesi 2.lige göre iyi ,süperlig 1 beden büyük geliyor,şu kadro darlığında,rengifo ve oldoniyi gördükten sonra ,ahmet arası,timuru,abdulkadiri niye yollladık diye hayıflanmamak elde değil,çok para verdik paramızı kurtardıysak alan hayrını görsün[/b]

eurovision 08.04.2014 15:13

Cevap: Onun işi gol atmak
 
bucaspor süper ligteyken iyiydi inşallah gollerine sivasspordada devam eder

FirtinaK 08.04.2014 15:52

Cevap: Onun işi gol atmak
 
Abdulkadir 2. lig futbolcusu diyen arkadaslara sormak istiyorum: Madem 2. lig futbolcusu o zaman neden Bucaspor Süperligdeyken 7 macta 6 gol 3 asist ile oynadi bu adam? Ayni sakizi cignemekten bikmadiniz mi? Abdulkadir PTT liginde 100 gol atsa yine ayni seyi söyleyeceksiniz neredeyse.

Efendim neymis iki teknik direktörde forma sansi vermiyorsa sikinti futbolcudaymis. Hem Riza Calimbayin hemde Carlosun ne kadar forvetten anladigini gördük. Bu iki teknik direktörün oynattigi elemanlar Abdulkadirden iyi olsalar gam yemeyecem.

Söyle söylerseniz anlarim: Sivasspor ile Abdulkadirin kimyasi uyusmuyor. Neden? Cünkü biz taraftar olarak sabirsiziz. Oynadigi 5-6 dakikalik sürelerde hemen gol atsin istiyoruz. Abdulkadir böyle bir oyuncu degil. Bu adama sabir gösterilirse forvet sikintimiz cözülür. Ama neyse... Biz kendimizi begenmis milletiz vesselam. Forvette yabancidan baskasini oynatmak bizi "kücük düsürür".

Üslubuma kizanlariniz olacak elbette. Ama sizden rica ediyorum yazimin basindaki soruya Abdulkadir 2. lig futbolcusu diyenler lütfen cevap versinler.

cemahmety 08.04.2014 17:10

Cevap: Onun işi gol atmak
 
Seneye kesinlikle kadromuzda alternatif olarak bulundurulmallı Abdülkadir. Biz bu adamı 2.lig takımlarından ihtiyaçı olana kiralamak için almadık herhalde. Kullanabilmeliyiz, o da 2.ligde gösterdiği performans ve özveriyi 1.lige de yansıtmalı

ROMANTİK KATİL 08.04.2014 17:16

Cevap: Onun işi gol atmak
 
Abdulkadire gecen seneki Türkiye kupasında formalite olan Bursaspor macında bile görev vermeyen teknik heyet adamı 2. lig futbolcusu ilan ettiler. Simdi biz bu adamı bir formalite macında bile oynatmadıysak bu oyuncunun Sivasspora faydalı olup olmadıgını nerden bilecegiz. Aslında yönetime kızanlardanım bende, ama sizin Abdulkadirle ilgili su yorumlarınızı görünce iyi ediyor yönetim diyesim geliyor. Sizlere Oldiniler Refingolar Aykutlar lazım. Alın bu birinci lig profosyonel oyuncularınızı tepe tepe kullanın.

58fast58 08.04.2014 17:21

Cevap: Onun işi gol atmak
 
ya bunlardan ne köy ne kasaba olur süperligde oynamak kolaymı ya gönmderildiği çok iyi oldu darısı cihan özkaranın başına bunlarla sivasın işi olamaz küçük düşünmeyelim hakan aslan üöiy kurt sivassporun topçuları asla olamaz


WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005