![]() |
Ayakta Alkışlıyorum...
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=43968&token=25446][img]http://resimzade.com/Show.html?i=43968&token=25446[/img][/url]
[B][I]Sivasspor’un da, MP Antalyaspor’un da galibiyete ihtiyaç duyduğu karşılaşma, yiğidolarımızın 2-1’lik deplasman zaferi ile sonuçlandı. Sivasspor bu galibiyetle, 126 günlük deplasman hasretliğine de son vermiş oldu. Geçen sezon Sivasspor sayesinde ligde tutunan MP Antalyaspor, bu sezon Sivasspor mağlubiyeti ile onarılması imkansız bir yara aldı... Avrupa’da ben de varım diyen ile ligde kalmak istiyorum diyen takımların müsabakasında iki hareket gözlerden kaçmadı. Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Ziya Erdal’a, Semih Şentürk’ün yaptığı kural dışı hareketi ile Roberto Carlos’un insanlık dersi veren gol sevinci yaşattırmayan hareketi. Sivasspor'u galibiyete taşıyan, 82. Dakikada Aatıf’ın attığı penaltı golü sonrasında, kulübeden hareket dahi etmeyen Carlos, sevinmek için ayağa kalkan Ahmet Şahbaz’ın sevincine de engel olarak, “Antalya’nın üzüntüsü sevincimiz olamaz” düşüncesi ile adeta insanlık dersi vermiş oldu. Aynı Carlos, Sivasspor'un farklı yenilgiler almasının ardından, rakip takım futbolcularından, hakem heyetini tebrikleriyle, süper ligde görülmeyen ilklere imza atmıştı… 18 haftalık deplasman galibiyeti hasretliğini sona erdiren futbolcularımız ile, insanlık dersi veren Roberto Carlos’u ayakta alkışlıyorum...[/I][/B] |
Cevap: Ayakta Alkışlıyorum...
Ah Be Hocam Burası Türkiye.. Senin İnsanlık dediğin 4 büyütülmüşler tarafında ayaklar altına alındı.
|
Adam gibi adam :D
|
Carlos burada cok ince düsünmüs fakat bizim onlari gecen yil ipten aldigimizin daha bilincinde degilki onlar...
|
[B]Carlos bir dünya starı fakat bir o kadar da alçak gönüllü ve iyi niyetli...Türkiye'ye gelen sözde star yabancıları görüyoruz melo gibi mancini gibi baroni gibi fernandes gibi..bunlar burunlarından kıl aldırmazken bunlardan 10 kat daha efsane olan Carlos, sezon içinde defalarca adamlık dersleri verdi ama anlayan kim tabi....[/B]
|
Roberto Carlos ne kadar ince düşünceli bir insansa Semih Şentürk de o kadar karaktersiz bir adamdır.Hiç kimse onun Ziya ya yaptığı hareketi savunamaz.Senelerdir aynı çirkef Semih...
|
[b]r.carlosun hocalığı tartışılır belki,ancak insanlığı ve adamlığı asla tartışılmaz,kalecisine geripas veren daninin pozisyonunda atışı dısarı ataN canerin bu hareketini öve öve bitiremeyen yalaka medya, bakalım r.carlos hakkında nediyecekler?[/b]
|
[B]semihi karakterli biri zannederdim bu hareketinden sonra melo gibi emre gibi caner gibi burak gibi karaktersiz haysiyetsiz futbolcular arasına kendi adını yazdırdı
bir çift sözümde zamanında Sivasspor un istediği ve bize gelmeyen ısaac,semih ve giray a şimdi gidip ptt de oynasınlarda akılları başlarına gelsin[/B] |
Adam gibi adam. Antalyanın üzülecegini düsünerek kendi galibiyetine sevinmeyen bir insan.
|
Sivas'ta yapılan karakucak Güreşleri'nde, yenen Pehlivan'ı alkışlamazlardı ki, yenilen pehlivan rencide olmasın diye, bu incelik bizim örf, adetlerimizde hep olmuştur.
Carlos'ta küme düşme hattında olan bir takıma attığımız golde sevinmemesi ve oyuncularına da sevinme hareketini yaptırmaması onun ince düşünceli ve sağlam karakterli, bizim örf, adetlerimize uygun bir insan olduğunun göstergesidir, bu inceliğinden dolayı, kendisine sevgimiz birkat daha artmıştır. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:40. |