![]() |
Korcan'ın omuzu çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43992&token=57056[/IMG]
Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos tarafından Beşiktaş'a karşı ilk 11'de görevlendirilen başarılı file bekçisi, oyunun 19. dakikasında yaşanan pozisyon sırasında topa hamle yaptıktan sonra yere kontrolsüz düşmesinin ardından oyunu tamamlayamadı ve yerini Nihat Şahin'e bıraktı. Sahayı acı içinde terk eden Korcan, oyundan çıkmasından sonra hastaneye kaldırıldı. Maç sonu kaleci Korcan Çelikay'ın durumunun sorulması üzerine Carlos, "Omzunda bir sıkıntı var gibi. Salı günü kontrollerini yaptıracağız, neyin ne olduğunu o gün anlayacağız. Umarım kötü bir şeyi yoktur. Korcan'ın maça çıkamaması durumunda Nihat Şahin, kalemizde her zaman güven veren bir oyuncumuz" dedi. |
Cevap: Korcan'ın omuzu çıktı
[B][I]Geçmiş olsun Korcan...
En çok ihtiyacımız olduğu dönemde bu yaşanılanı talihsizlikten başka ifade ile değerlendirilemez... BJK'nın yoğun baskı kurduğu ilk 15 dakikalık dönemde üst üste kurtarışların karşılaşmanın kırılma anı olduğunu o an söyledim. Sonunda gülen taraf biz olduk, geçmiş olsun Korcan'ım... Umarız en kısa sürede tekrar sahalarda görürüz... Yokluğunu Nihat Şahin aratmayacak inşaallah...[/I][/B] |
geçmiş olsun korcan İnşallah en kısa zamanda aramıza dönersin sakatlandığı dakikaya kadar çok iyi oynadı rallim abinin de dediği gibi üstüste yaptığı iki kurtarış maçın kırılma anıydı
|
Allah Şifa versin gardaşım, tez zamanda takımda kı yerını alırsın ınsalllah...
|
[b]korcana geçmiş olsun,gerçekten üzüldüm,umarım çok kısa sürede tam olarak iyileşir,galibiyetteki payı çok ,:confused:[/b]
|
Çok geçmiş olsun son 3 hafta oynayamaz herhalde kale Nihat'a emanet ben Nihat'ın en iyi şekilde oynayacağına inanıyorum en azından Mahmut gibi piyango değil bildiğimiz bir kaleci.
|
Artık takımın daha özverili oynaması gerekiyor. Hem avrupa hem eksik için. Ben nihatın layığıyla görevi yerine getireceğine inanıyorum
|
geçmiş olsun korcan
|
[B][I]Koran kardeşimize ALLAH şifalar versin, İNŞALLAH en kısa zamanda sağlığına kavuşarak kalesini devralır.
Kaleci Korcan sakatlanmadan evvelki iki kritik kurtarışı bence maçın kırılma anıydı. Nihat kardeşimizde bu kadar yedek kalmasına rağmen Beşiktaş maçında biz taraftarlara güven verdi.[/I][/B] |
Geçmiş olsun Korcan. Umarım kısa sürede iyleşirsin.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |