![]() |
Carlos Krasic'i İstiyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44244&token=31896[/IMG]
Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağarken, gözden çıkarılan isimlerden olan Krasic için Roberto Carlos'un ilgili olduğu iddia edildi. Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı yabancılarına yurt içinden teklif yağıyor. Süper Lig ekiplerinin gözdesi Samuel Holmen. İsveçli oyuncuya ligin yeni takımlarından Balıkesirspor'un yanı sıra Rizespor ve Karabükspor da talip olmuş durumda. Milos Krasic içinse Sivasspor'un hocası Roberto Carlos'un bir ilgisinin olduğu iddiaları gündeme geldi. Yobo için İBB'nin F.Bahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği bu oyuncular için menajerileri kulübe çağrılarak teklifler iletilmeye başlandı. (Fotospor) |
Cevap: Carlos Krasic'i İstiyor
[B]Krasic mi? Arkadaş ne yapacaklar bu adamı anlamıyorum ki... Adam yüzyılın en kötü futbolunu oynadı Fenerbahçede. bizim elimize patlamayacağı ne malum. Ayrıca kardeş takım elazığ dedik, adamlar iki yıldızını trabzonspor a sattı. Benim en büyük beklentilerimdi o iki çocuk. Krasic Mrasic gelmesin. yerli olsun adam olsun.[/B]
|
illa fb den giden biri alinacaksa holmen gelsin. gs den de ayrilacak bir suru yerli oyuncu vsr onlarada bir goz atin
|
Hayırlısı artık maşallah bizde herkesi istiyoruz herkesi alıyoruz
|
Yabanci oyuncu alacaksaniz genc kaliteli olsun.
Krasic kim ???? Fenerde ne yaptida bizde yapsin ???? Birakin Moruk futbolculari genc iyuncu alin |
[QUOTE=nefhret_58;911313][B]Krasic mi? Arkadaş ne yapacaklar bu adamı anlamıyorum ki... Adam yüzyılın en kötü futbolunu oynadı Fenerbahçede. bizim elimize patlamayacağı ne malum. Ayrıca kardeş takım elazığ dedik, adamlar iki yıldızını trabzonspor a sattı. Benim en büyük beklentilerimdi o iki çocuk. Krasic Mrasic gelmesin. yerli olsun adam olsun.[/B][/QUOTE]
Ne kardes takımı bırakın allah aşkına ya çocuk gibi su saçma seylerden bahsetmeyin |
kaynak fotosporsa gerisi teferruattır :D
|
Gelirse belki iş yapabilir
|
[B]FB den alınabilecek 3 oyuncu var bana göre yobo,holmen,serdar kesimal ,boşveriin krasiçi neyi o ancak manken olur sivasda [/b]
|
Yobo kesin alinmali. Krasice laf atanlarda biraz futboldan anliyolarda adamin gecmiste oynadigi futbola bakarlar fenevde pek bisey gosteremedi ama bence kumasi cok iyi bir oyuncu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:33. |