![]() |
TFF Yalnız Bırakıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44271&token=20742[/IMG]
Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA), Sivasspor ve Eskişehirspor'a verdiği Avrupa Ligi'nden 1 yıl men cezasını "hakkaniyetli" bulmadığını söyledi. İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ve Sivasspor'a verilen cezanın uzun zamandır Türk futbolunun içinde biri olarak kendisini çok üzdüğünü belirterek, ceza alan kulüplerin karara itiraz edeceğini düşündüğünü kaydetti. Cezaya neden olacak fiilin sahiplerinin değil de kulüplerinin cezalandırılmasının, camiaların tarihlerine gölge düşüreceğini vurgulayan Cavcav, şöyle devam etti: "Cezayı hakkaniyetli bulmuyorum. Fiilin sahiplerinin değil de kulüplerinin cezalandırılması ve tarihlerine gölge düşürülmesi adil olmaz. Evet, böyle bir cezanın verildiğini duymak dahi çok üzücü. Kulüplerimizin cezayı CAS'a götüreceğini tahmin ediyorum. Umarım Avrupa hedefleri, umutları burada kalmaz ve itirazlarında haklı çıkarlar." [B]TFF yalnız bırakıyor[/B] İlhan Cavcav, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF), UEFA'nın verdiği ceza konusunda kulüpleri yalnız bırakmakla eleştirdi. [B]TFF'nin bu süreçte artık sorumluluğu üstüne almasını beklediğini ifade eden İlhan Cavcav, şunları söyledi:[/B] "Federasyon, yabancı düzenlemesi gibi bir konuda iktidarını gösteriyor. Kulüplerin görüşlerini dikkate almadan karar verdiği düzenlemelerin uygulanması için azami özenle hareket ediyor. Ne zaman ki takımlarımız zora düşse, aleyhlerine bir durum olsa ortada görünmüyor. TFF'nin sorumluluğu almasını bekliyorum. Evet, hepimize bu süreçte daha çok görev düşüyor. Azami dikkati göstermeliyiz. Doğrusu, federasyondan bir yetkilinin bu konuyla ilgili ne söyleyeceğini de çok merak ediyorum." |
Cevap: TFF Yalnız Bırakıyor
Sayin Ilhan Cavcav´in bu sözleri ne kadar isabetli ve taktir edilecek cinstense,TFF´nin iki kulübün UEFA yolunda verdikleri mücadelelerde ne kadar yalniz kaldiklari gercegide o kadar düsündürücü cinsten...
Sen böyle bir günde kulüplerin arkasinda olmassan ,ne zaman olacaksin TFF?. |
Öyle demeyin Tff nin ve Tüpçünün daha mühim işleri var E-bilet ve yabancı sınırlaması gibi !!!
Türk futbolunu emanet ettiğimiz kişilere bakarmısınız cidden yazık. |
lanet olsun bu fıtbolu yöneten lere
|
Ilhan cavcavi hic sevmem ama burda cok Güzel sözler söylemis takdir ediyorum bu sözlerinden dolayi helal sana cavcav diyor onu kutluyorum .yaziklar olsun türk futbolunu UEFA ya sikayet edenlere .Trabzon spor A/S galatasaray bu iki pislik takim kendileri yillarca her türlü hileleri yaptilar birbirine domaldilar simdi bizleri lekeliyorlar lanet olsun bu iki kulübe biri rus ligine biri yunan ligine gitmedikce pislik peklenmez
|
[b]ilhan cavcav futbolun duayenidir,seveni sevmeyeni bilmemde adam doğruları konuşmuş,aslına bakarsanız türkiyede adam olan,içinde azcık insaf olan herkes türkiyede dönen bu dolapların farkında,kimi işine gelmediği için,kimi dilsiz şeytan olduğu için ,kimi kendi başarısızlıklarını başkalarının üstüne iftira atarak örtmek için susuyor,burada asıl konuşması gereken tff nin sessiz kalması düşündürücü,kardeşim çık erkek gibi basın toplantısı yap gerçekleri açıkla ,suçu olan varsa suçlu de düşür ,değillerse haksızlığı dile getir ,bostan korkuluğumusun? ,sanal alemde bursaspor tertemiz şampiyonluğa ulaşmış tek takımız havası oluşmuş,şikeyi hakemlerde yapar o dönem levent kızıl neredeyse tüm hakemleri bağladı,hakkı yenilmeyen takım kalmadı ,son haftada ,tıpkı karabükün bize oynadığı gibi,ts de fb ye öyle oynamasaydı bursa yine şampiyon olamazdı,diyeceğim şuki eğer futbola bu mantıkla bakılırsa hermaç şikeli ozaman [/b]
|
[B]TFF'nin yalnız bırakması çok normal değil mi ? Zaten TFF'nin içinde Trabzon ve Galatasaray lobisi cirit atıyor. Onların da çıkıp Avrupa da seni desteklemesini bekleyemezsin. Hatta bırak desteklemeyi bu rum tohumları sahte belge gönderir sana köstek olurlar. Sözde milliyetçilikten dem vuran adi herifler.[/B]
|
bakalım hala tribünlere istanbul takımlarının forması ile gelecek delikanlı varmı.
|
Serefsiz TFF daha nolcak. Bu vakitten sonra Sivassporu desteklemiyen Sivasli hayvanoglu hayvandir.
|
Ilhan cavcavin fikirlerine katiliyorum biz böylesi günde türk futbolunu temsil eden bir kurumu yanimizda görmeyecegizde ne zaman görecegiz yaziklar olsun böyle kuruma bile bile bizi haksizliga mahkum ediyor tüpcüden adam ancak bu kadar olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:04. |