![]() |
Batuhan Sivas'ı İstiyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44287&token=52463[/IMG]
Elazığspor küme düşünce yeni sezon için takım arayışlarına başlayan Batuhan Karadeniz'in, menaceri aracılığıyla Sivasspor'a mesaj gönderdiği öğrenildi. Özellikle sezonun son haftalarında ortaya koyduğu performansla yeniden geri gönüş sinyali veren Batuhan’ın Sivas’ta oynamayı çok istediği belirtildi. Trabzonspor’la sözleşmesi 2016 yılına kadar süren genç forvet için Yiğidolar’ın, “Bonservissiz gelirse olabilir” şeklinde yanıt verdiği ifade edildi. |
Cevap: Batuhan Sivas'ı İstiyor
çok ama çok iş yapar sıvasta cıcınho batuhanı gol kralı yapar
|
İnanılmaz YANLIŞ inanılmaz !
Son derece problemli bir futbolcu. İSTEMİYORUZ ! Nokta. |
Oldoniden farksiz.
Bu adama nedense icim isinmadi hic sevemedim. 11 haziran oldu daha heyecanlanacak transfer haberi yok. Insallah bu isin sonu hayirli olur aksi taktirde rskiplerimiz cok iyi transferler yapiyorlar Sivasa göre ve gelecek sezon eger iyi oyuncular alamazsak takimimizi hic iyi yerde gormuyorum desem yalan olmaz. :confused: |
önyargılı değilim. müthiş yetenekli bir futbolcu. carlos'un elinde küllerinden doğabilir. ayrıca sivas kimleri yola getirip futbola kazandırmadı ki! batuhan da burada küllerinden doğabilir.
|
hastir lan diyesim geldi. türk futbolunun şerefli?, çirkef, ahlaklı? futbolcuları kim dense akla gelen 3-5 futbolcudan biridir. bunun Sivassporuma gelerek adını kirletmesini istemem.
yönetim hayatının hatasını yapar alırsa. |
Türk ve santrafor olması avantaj , gelirse faydası olacağına inanıyorum
|
Yetenekli oyuncu olabilir ama çok dengesiz ve terbiyesiz hareketleri, davranışları var. Bu karakterde bir oyuncunun takımda olmasını istemem. inşallah gelmez.
|
elazığspordan özellikle kaçırılmaması gereken iki oyuncu var. transferi bitti denen serdar özkan ve genç yetenekleri onur ayık. bunun haricinde batuhan transferide kadro genişliği açısından güzel olur. disiplin sorunu olsada belli bir kalitesi var. maksadı yalnızca futbol ise türkiyede gelebileceği en uygun takımı bulmuş olur ve belkide 5-6 yıl önce hakan şükürün veliahtı denilen bu topçu kendini kanıtlar...
|
ama sivasspor taraftarı batuhanı istemiyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:49. |