![]() |
Sitemizin duayenlerinden Rallim58
[B][I]Sitemizin duayenlerinden[U] Rallim58 [/U]rumuzlu kardeşimiz uzun zamandır sitemizde yorumlarına rastlayamıyoruz, özel mesaj attım ama bir cevap alamadım. Bir oparasyon (Ameliyat) geçirecekti acaba ne oldu durumu nasıl, tanıyan kardeşlerimiz varsa bilgilendirirlerse memnun olurum. Sivasspor.com olarak biz çok büyük bir aileyiz, onun için başta Rallim58 rumuzlu kardeşimize ve diğer hasta olan tüm kardeşlerimize ALLAH dan şifa bulmaları için dua edelim,İNŞALLAH biran evvel sağlıklarına kavuşmuş sekilde aramıza dönerler,biz Sivasspor sevdalısı tüm kardeşlerimizi seviyoruz.[/I][/B]
|
Cevap: Sitemizin duayenlerinden Rallim58
Allah acil şifalar versin..
|
Korktum bi anda ölüm haberi verir gibi başlayınca yüreğim ağzıma geldi valla!!! Allah acil şifa versin..
|
[QUOTE=PETKOVİC;912377]Korktum bi anda ölüm haberi verir gibi başlayınca yüreğim ağzıma geldi valla!!! Allah acil şifa versin..[/QUOTE]
[B][I]ALLAH üzün ömürler versin sevgili yiğido kardeşim sevdiğimiz için merak ettik bir haber alamayınca da tanıyan kardeşimiz vardır diye çareyi konu açmakta bulduk[/I][/B] |
geç miş olsu arkadaşı mıza
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;912375][B][I]Sitemizin duayenlerinden[U] Rallim58 [/U]rumuzlu kardeşimiz uzun zamandır sitemizde yorumlarına rastlayamıyoruz, özel mesaj attım ama bir cevap alamadım. Bir oparasyon (Ameliyat) geçirecekti acaba ne oldu durumu nasıl, tanıyan kardeşlerimiz varsa bilgilendirirlerse memnun olurum. Sivasspor.com olarak biz çok büyük bir aileyiz, onun için başta Rallim58 rumuzlu kardeşimize ve diğer hasta olan tüm kardeşlerimize ALLAH dan şifa bulmaları için dua edelim,İNŞALLAH biran evvel sağlıklarına kavuşmuş sekilde aramıza dönerler,biz Sivasspor sevdalısı tüm kardeşlerimizi seviyoruz.[/I][/B][/QUOTE]
[B]Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum ihtiyar yiğido kardeşim. Ameliyat gayet başarılı geçti ve şu an sağlığı çok çok iyi. Bu günlerde siteye uğrayamamasının nedeni, oğlunun (yeğenimin) hayırlı işi dolayısıyla tatlı bir telaşla meşgül :) Tekrar teşekkürler...[/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;912384][B]Duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum ihtiyar yiğido kardeşim.
Ameliyat gayet başarılı geçti ve şu an sağlığı çok çok iyi. Bu günlerde siteye uğrayamamasının nedeni, oğlunun (yeğenimin) hayırlı işi dolayısıyla tatlı bir telaşla meşgül :) Tekrar teşekkürler...[/B][/QUOTE] [B][I]ALLAH Razı olsun sevgili kardeşim bu güzel haberinden dolayı çok memnun oldum, çünkü bu kardeşimiz tam bir Sivasspor sevdalısı yorumlarını göremeyince merak ettim biran evvel yorumları ile aramıza bekliyoruz. [/I][/B] |
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Yeğenimize iki cihan saadeti niyaz ederim.
|
[B]Öncelikle Arkadaşımıza duyarlılığından teşekkür ederim bu hareketi görüce Sivassporluluğumuzla bir kere daha gurur duydum Rallim58 in de umarım bir sıkıntısı yoktur en kısa sürede tekrar aramızda görürüz inşaalah.
[/B] |
bu site sizlerle daha güzel
Böyle üyeler olmasa diğer forum sitelerinden hiç bir farkı bulunmazdi Samimi dostluklarla, hassasiyetleriyle beni daha da cezbediyor Yasin abimizin de uğraştığı işlerini hayra erdirsin |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:09. |