![]() |
Milan'dan Sivasspor'a
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44315&token=44487[/IMG]
Yabancı bir forvet arayışlarını sürdüren Sivasspor sürpriz bir oyuncu ile anlaşmak üzere. Bonservisi Milan'da olan geçtiğimiz sezon Perugia'da kiralık oynayan 21 yaşındaki Nijerya'lı forvet Ezekiel Isoken Henty Sivasspor'la imza aşamasına geldi. Geleceğin en iyi 50 futbolcusu arasında gösterilirken 21 yaşındaki Henty güçlü fiziği ve etkili şutlarıyla tanınıyor, Milan bu oyuncuyu kiralık olarak göndermek isterken Sivasspor'un satın almak için bastırdığı kiralık olarak gelecekse de 2 Milyon Euro'ya bonservisini aldırma maddesi koydurmak için uğraştığı gelen haberler arasında. SivasSpor.Com Özel Haberi |
Cevap: Milan'dan Sivasspor'a
Kimdir necidir takip eden varmi arkadaslar?
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=yPKSD5Yjed0[/url]
[B]BÖYLE BİR VİDEOSU VAR...[/B] |
Geçen sezon
Prima Divisione B (3. lig), 10 Maçta toplam 224 dakika görev almış 1 gol. Serie B 6 maç 71 dakika 1 gol Supercoppa Prima Divisione 2 maç 71 dakika 1 gol |
[QUOTE=ddolphiner;913226]Geçen sezon
Prima Divisione B (3. lig), 10 Maçta toplam 224 dakika görev almış 1 gol. Serie B 6 maç 71 dakika 1 gol Supercoppa Prima Divisione 2 maç 71 dakika 1 gol[/QUOTE] [B]Yaramaz diyosun yani [/B];) |
Bence gelecegin en iyi transferlerinden biri olur alirsak. Adam süratli kontrollü ve sutlari güclü. Bize gelirse daha da gelistirir hele ki Carlos la.
|
İstatistikler verilen bilgilere ters düşüyor bilemedim???
|
Vallaha bilmiyorum iyide olabilir kötüde tam bir soru isareti.
Sadece Milandan gelmesi ve yasinin genc olmasi umutlandiriyor. |
Geleceği parlak olacagi kesin gibi ancak geçmişte sürekli forma giyemedigi istatistiklerden belli. Eğer gelirse basarili olacagini düşünüyorum Milan kotu futbolcu olsaydi alip kiralamazdi diye düşünüyorum.
|
Vitoria setubal de ilgileniyormus hayirlisi bakalim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |