![]() |
Wolfsburg'tan Sivasspor'a
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44320&token=16488[/IMG]
Yeni sezon hazırlıklarına bugün start verecek olan Sivasspor'da dış transfer çalışmalarını sürdüren yönetim Wolfsburg'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bülbül'ü renklerine kattı. Wolfsburg U19 takımının formasını giyen orta saha oyuncusuyla kırmızı - beyazlı ekibin 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Trabzonsporlu Batuhan Karadenizin yanı sıra Serkan Özkan'ı renklerine bağlayen Sivasspor CAS'tan çıkacak olan karara göre transferler rotasını belirleyecek. Sporx |
Cevap: Wolfsburg'tan Sivasspor'a
oyuncuyu tanıyan ismini duyan varsa gurbetçi kardeşlerimiz falan biraz bilgi verebilir mi?
|
yav şöyle 19-20 yaşlarında, genç, azimli, takımın banko oyuncusu olacak, takımda ve ülke çapında sükse yapacak bir futbolcumuzun olması hep hayalimdir. şu ana kadar öyle birisi çıkmadı. inşallah bu transfer bize bu duyguları yaşatır bu sezon...
|
Guzel Sivasimiza hosgeldin gardas. Bende diyorum gencler lazim diye ve olumlu olarak goruyorum cunku gelecek icin yatirimdir bunlar. Ucuza alacak ve senin elinde parlayacak ve ondan sonra satacaksin.
Boyle oyunculari getireceksek ozaman sans vereceksin ve oynayacak, ilk basda 10 veya 15 dakika ve boyle boyle tam mac oyayacak mecburen. Yoksa oyuncu gelsin ve antremanlarda begenilmesin ve ondan kiralik ver ve ondan sonra sat PTT 1. ligene boyle is olmaz. Oyuncuyu aliyorsan oynatacaksin yoksa hic alma ondan daha iyi. |
[QUOTE=PETKOVİC;913502]oyuncuyu tanıyan ismini duyan varsa gurbetçi kardeşlerimiz falan biraz bilgi verebilir mi?[/QUOTE]
Bende Almanyadayim ama bu oyuncunun ismini ilk defa duydum. |
[QUOTE=YigidooSivas58;913515]Bende Almanyadayim ama bu oyuncunun ismini ilk defa duydum.[/QUOTE]
yönetim thomas mülleride getirse bi bahane bulursun sen kardeş :) |
Gecenlerde U19 maci denk geldi Tv'de ilk yarinin 15-20 dakikasini izlemistim ve en cok Sametin ismini duydum. Baya güclü ve dribling yapmayi seven bir oyuncu, yani rahatlikla rakip savunmanin icine tek basina girdigi bir pozisyon bile vardi, 3-4 oyuncuyu calimlayip pas vermisti
|
Transfermarkttan istatistiklere bakıldığında hiç de fena değil sanki , üstelik adı Beşiktaşlada anılıyordu.
|
[QUOTE=münihli_58;913522]Gecenlerde U19 maci denk geldi Tv'de ilk yarinin 15-20 dakikasini izlemistim ve en cok Sametin ismini duydum. Baya güclü ve dribling yapmayi seven bir oyuncu, yani rahatlikla rakip savunmanin icine tek basina girdigi bir pozisyon bile vardi, 3-4 oyuncuyu calimlayip pas vermisti[/QUOTE]
Haci biz keremi aldik samet kim :-) |
[QUOTE=06batu58;913524]Haci biz keremi aldik samet kim :-)[/QUOTE]
samet hatirliyodum keremmiymis :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:09. |