![]() |
”Geçen Sezon ki Başarımızın Önüne Geçmek İstiyoruz
[B][IMG]http://www.sivassporlular.net/wp-content/themes/iportal/cache/timthumb.php?src=http://www.sivassporlular.net/wp-content/uploads/2014/07/Korcan_Celikay.jpg&w=300&h=180&zc=1[/IMG]
Sivasspor’un başarılı kalecisi Korcan Çelikay, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını bir süre Sivas’ta devam ettireceklerini ve daha sonra yurt dışında kamp yapacaklarını söyledi. Yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirten Çelikay, “Geçen sezon ki başarımızın önüne geçmek istiyoruz. İnşallah bu sezon daha başarılı bir grafik sergileyeceğiz” dedi. Takıma yeni oyuncuların katıldığını ifade eden Çelikay, onların da kısa sürede takıma uyum sağlayacağını dile getirdi. Çelikay, geçen sezonki takım bütünlüğünü ve arkadaşlığı koruyarak daha başarılı bir sezon geçirmek için gayret sarf edeceklerini sözlerine ekledi. [/B] |
Cevap: ”Geçen Sezon ki Başarımızın Önüne Geçmek İs
Bu ligin en kaliteli kalecilerinden birine sahibiz aslinda ama bir de su bariz hatalarinin onune gecebilsee
|
[B][I]Ben bu sezon,geçen sezondan daha başarılı olacağımızı düşünüyorum, oturmuş bir takımımız var, bu takımı yeni transferlerle dahada başarılı olacak
Son yapılacak transferler kaliteli olursa ve iyi de bir hazırlık dönemi geçirirsek Süper Lig'i sallarız gibime geliyor, ALLAH yardımcımız olsun ve Sivasspor'u her türlü hakem hataları ve ayak oyunlarından korusun. [/I][/B] |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;914865][B][I]Ben bu sezon,geçen sezondan daha başarılı olacağımızı düşünüyorum, oturmuş bir takımımız var, bu takımı yeni transferlerle dahada başarılı olacak
Son yapılacak transferler kaliteli olursa ve iyi de bir hazırlık dönemi geçirirsek Süper Lig'i sallarız gibime geliyor, ALLAH yardımcımız olsun ve Sivasspor'u her türlü hakem hataları ve ayak oyunlarından korusun. [/I][/B][/QUOTE] Ne guzel demisin abicim hakem hatalari ve ayak oyunlari... Bize vurulan en buyuk darbeler. Gecen seneki gs macinda halis ozkansizin bizi yakmasi ve ertesi haftaki antalya maglubiyetine davetiye cikarmasi daha sonra gencler deplasmaninda yardimcinin mudahale topa demesine ragmen hakemin gorme imkani olmadifi halde kadiri atmasi vs kisaca cok cektik bu sene ama umarim tekrari yasanmaz |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;914865][B][I]Ben bu sezon,geçen sezondan daha başarılı olacağımızı düşünüyorum, oturmuş bir takımımız var, bu takımı yeni transferlerle dahada başarılı olacak
Son yapılacak transferler kaliteli olursa ve iyi de bir hazırlık dönemi geçirirsek Süper Lig'i sallarız gibime geliyor, ALLAH yardımcımız olsun ve Sivasspor'u her türlü hakem hataları ve ayak oyunlarından korusun. [/I][/B][/QUOTE] Yerli transferler olumlu ,fakat yabanci transferleri su ana kadar adi gecenler hic ic acici gibi degil.Alinacak iki veya üc yabanci transferi biraz ses getirebilmeliydi.Bakalim gelismeler nasil sonuclanacak.Bir tane Sivas var diyoruz yeri geldiginde is transfere geldimi bu sözü resmen unutuyoruz. |
[QUOTE=asinancetin583;914866]Ne guzel demisin abicim hakem hatalari ve ayak oyunlari... Bize vurulan en buyuk darbeler. Gecen seneki gs macinda halis ozkansizin bizi yakmasi ve ertesi haftaki antalya maglubiyetine davetiye cikarmasi daha sonra gencler deplasmaninda yardimcinin mudahale topa demesine ragmen hakemin gorme imkani olmadifi halde kadiri atmasi vs kisaca cok cektik bu sene ama umarim tekrari yasanmaz[/QUOTE]
[B][I]sevgili Yiğido kardeşim,GS maçında Şayet biz yenseydik, FB ile GS arasındaki puan farkı açılacaktı, biz maça fırtına gibi başladık adeta GS ı kalesine hapsettik, hatta maçı anlatan spiker bile sanki Sivasspor kendi sahasında oynuyor, GS deplasmanda gibi dedi, futbol mafyası baktıki durum kötü puan farkı açılacak hemen hakemi devreye soktular, sonra biliyorsun durum aynen dediğin gibi, ben bunu böyle yazdığımda bazı arkadaşlar yok kadarda değil dediler. Şayet ayak oyunları olmasa idi biz FB ile şampıyonluk mücadelesi yapacaktık.[/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:17. |