![]() |
Süper Lig'e Milli Takip
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44600&token=31087[/IMG]
Futbol milli takımlarında görev yapan antrenörler, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak 9 maçın tamamını statlarda izleyecek. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, 21 Eylül Pazar günü oynanacak Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor ve 22 Eylül Pazartesi günü yapılacak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmalarını seyredecek. A Milli Takım Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu'nun da 21 Eylül Pazar günü yapılacak Fenerbahçe-Gaziantepspor ve 22 Eylül Pazartesi günü oynanacak İstanbul Başakşehir-Trabzonspor müsabakalarını takip edeceği bildirildi. Antrenörlerden Adnan Örnek'in, bu akşam oynanacak Eskişehirspor-Gençlerbirliği ve yarın yapılacak Balıkesirspor-Galatasaray müsabakasında görevli olacağı belirtildi. [B]Ahmet Ceyhan'ın ise yarın oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediyespor ve 21 Eylül Pazar günü yapılacak Sivasspor-Torku Konyaspor karşılaşmalarında tribünde yer alacağı[/B], Adana'da yarın oynanacak Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor karşılaşmasında da Levent Şahin'in görev yapacağı kaydedildi. |
Cevap: Süper Lig'e Milli Takip
İzlanda'dan 3 yiyince akılları başlarına geldi anlaşılan
|
Ilk macta Emre Asik ile ayni ucak´ta Sivasa geldik, elinde TFF´nin dosyalari vardi..
Rahatsiz etmemek icin konusmadim, büyük ihtimal ilk macimizi da o izlemistir diye düsünüyorum.. Umarim TFF nin baslattigi bu izleme olayi Milli Takima katkida bulunur |
Emre, Selcuk, Burak gibi odunlar varken ne geregi varki bosu bosuna zaman harciyorlar.
Yada 3-0 lik izlanda maglubiyetinden sonra akillandilarmiki??? Hic sanmiyorum ama hayirlisi diyelim... |
HEPSİ hikaye ,4 büyütülmüş takım haricindeki hiçbirtakımın oyuncusunu milli takıma seçmezler , istisna bazı oyuncular hariç
|
Ümit kurt iyi kumaş değerlendirse fato
|
milli takımlara değil üç büyütülmüşlere oyuncu araştırıyorlardır.
|
[QUOTE=aozdemir;920127]milli takımlara değil üç büyütülmüşlere oyuncu araştırıyorlardır.[/QUOTE]
en beğendiğim tespit bu oldu +1 diyorum |
[B]Bunlar göz boyamaktan başka bir şey değil, Milli Takım görevlilerin zaten yapması gereken bir şey... Öğretmen'in ders anlatması, kasabın et satması gibi doğal bir şey bu.
Fatih Terim'in henüz lige yeni çıkmış Balıkesirspor'un kendi sahasında oynadığı Akhisar maçını tribünden izleyip de Şampiyonluğa oynadığımız dönemlerde dahil Sivas'a gelmeye tenezzül etmeyen bir Milli Takım antrenöründen Sivasspor adına bir şey beklemiyorum. Lige damga vurduğumuz 2007 yılında Norveç'le deplasmanda oynadığımız maçta kadroda bulunan o dönem ki oyuncularımızdan Mehmet Yıldız, Sedat Bayrak ve Hayrettin Yerlikaya'ya 1 dk bile forma şansı vermemesi de Fatih Terim mantığının bariz örneğiydi... Bu bağlamda Ümit, Ziya, Burhan başka takımda oynasa Milli Takımda kendilerine yer bulacak oyuncular özellikle Burhan'ın geçen sezon üst düzey bir performans göstermesine rağmen Milli Takıma çağrılmamasının başka bir açıklaması olamaz.[/B] |
Sadece "Dostlar alışverişte görsün" bunlar ne kadar plansız programsız hareket edildiğinin kanıtı gibi 3. sınıf bir futbol ülkesinden 3 gol yiyene kadar ne iş yapıyordu acaba milli takımı yönetenler kimse kusura bakmasında bu tarz yönetim bizi 1 kupada oynatır 5 kupayı tv de izletir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:30. |