![]() |
Zirve'den Dibe
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44637&token=52480[/IMG]
Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra başarılı olamayanlar içinde belkide en dikkat çekeni Erman Kılıç... İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Kanfory Sylla ve Herve Tum karşılığında o dönem ki gazetelerin manşeti ile ''Dünyaları vererek'' transfer ettiğimiz Erman Kılıç, Sivasspor'da gösterdiği önemli performansın ardından sözleşmesini uzatmayarak Galatasaray'a bedava transfer olmuş ancak Galatasaray'dan yaklaşık bir ay sonra ayrılmak zorunda kalarak Eskişehirspor'a transfer olan Erman, geçmiş günlerini mumla arar durumda. Bu sezon Eskişehirspor'da 5 hafta itibariyle hiç ilk 11 de forma giyemeyen Erman adeta yedek kulübesine hapsolmuş durumda. Devre arasında takıman ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Erman'ın kariyerine bir alt ligde devam etmesi muhtemel seçenekler arasında yer alıyor. [B]SivasSpor.Com Özel[/B] |
Cevap: Zirve'den Dibe
BETER OL.insanliktan nasibini almamis denyo
|
Hani Sivasspor dan baska bir kulupde oynamayacaktin ne oldu Erman ???
Bence sen git ptt ye orda banko oynarsin. Hic uzulmedim bu habere. Eneramo aydin karabulut erman kilic ve daha coklari unutuldu gitti. |
ne oldum demeyeceksin
Ne olacağım diyeceksin |
Sivasin simarttiggi bebeler bunlar hepsinin sonu ayni bari gs te bedava gitmeseydin sivasa katlin olaydi keske
|
Beter ol .........
|
Hic uzulmedim :) Umarim baskalarina ders olur..
|
Cürmüne bakmadan büyük takım sevdasına düşersen dibe vurursun böyle. Kaptanlığı yedek kulübesine değişen oyuncunun sonu bundan başka bir şey olamazdı zaten.
|
[B]bu yine yedek kulubesinde, ya aydın karabulut? Televizyondan izliyor maçları?[/B]
|
Takımdan her gidene beter ol diyerek seviyenizi düşürmeyin.. O adam sözleşmesi süresince bu takımdan aldığı paranın hakkını verdi ve sözleşmesi dolunca gitti.. Gitmek isteyen gitsin kendisi pişman olmuştur şimdi zaten. Geçmişe takılıp yaşıyorsunuz abartmayın artık şu Aydın ve Erman'ın ayrılmasını. Önümüze bakalım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:21. |