![]() |
Mekan Fark Etmez
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44649&token=78351[/IMG]
Gençlerbirliği galibiyetiyle kendine gelen Sivasspor, gözünü lig lideri Beşiktaş'a dikti. Artık iyi bir seri yapmak istediklerini belirten teknik direktör Roberto Carlos, zirvedeki rakipleri karşısında da 3 puan için mücadele edeceklerini açıkladı. Zorlu karşılaşmanın Ankara Yenikent Asaş Stadı’nda oynanacak olmasını kendileri açısından bir sorun teşkil etmeyeceğini vurgulayan Brezilyalı teknik adam, “Nerede oynarsak oynayalım, elimizden gelen en iyi oyunu oynayıp galibiyet almaya çalışacağız” dedi. Her maçın kendilerini geliştirmek için fırsat olduğuna değinen Carlos, Beşiktaş karşılaşmasını da bu şekilde değerlendirdiklerini kaydetti. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar’ın dünkü antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Ümit Kurt ve Manuel Da Costa, sakatlığı nedeniyle Fas Milli Takımı aday kadrosundan çıkarılan ve Fransa’da tedavisine devam edilen Aatif Chahechouhe ile hafif sakatlığı bulunan Burhan Eşer katılmadı. |
Cevap: Mekan Fark Etmez
GS ya karsi oynanan oyun düzenini sergileyeblirsek YIGIDO kartali havadan indirir kartal avciligi yigidoya yakisir tabi gine hakem yada hakeme yardim eden bizim oyuncular sahnede olmazsa kartal elimizden kacamaz??????????????????????
|
kadir 11de başlamasında o bize yeter roberto carlos
|
yenemiyorsak bile yenilmemeliyiz en azından bundan sonra alınacak her puan yada puanlar hayati önem taşıyor
|
[B]Ankara'da yaşayan yiğidolar için bu karşılaşmanın bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ankara ve yakın illerde bulunan gurbetci yiğidolarımız bir sezonda iki kez izleme fırsatını yakalamış olurlar.
Sanıyorum Başkente yakın tüm illlerden yiğido akımı olacaktır. Belli olmaz o akımda kendimizi de bulabiliriz...[/B] |
Deplasmanda zaten Beşiktaş'a karşı iyi oynuyoruz bu haftada böyle olması temenimdir
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:57. |