![]() |
Taraftarımız Rahat Olsun
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44694&token=52844[/IMG]
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Roberto Carlos, oyuncularıyla yaklaşık 10 dakika toplantı yaptı. Toplantının ardından futbolcular pas ve şut çalışması yaptı. Kadir Bekmezci’nin koşuyla tamamladığı antrenmana, sakatlıkları bulunan John Utaka ve Batuhan Karadeniz katılmadı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, son haftalarda alınan kötü sonuçların hatırlatılması üzerine, iyi çalıştıklarını ve istatistiklere bakıldığında her maçta üstün göründüklerini söyledi. Hücum bölgesinde şanssızlık yaşadıklarına dikkati çeken Carlos, "Bu şanssızlıklar nedeniyle böyle sonuçlar oluyor. İstatistiklerde üstünüz ama istatistikler her zaman her şey değil. Defansif anlamda da birazcık konsantrasyon eksikliklerimiz oluyor" dedi. Carlos, taraftara da çağrıda bulunarak, "Brezilya’da, ’her şey başladığı gibi bitmez’ diye bir laf vardır. O yüzden onlar rahat olsunlar, oyuncularımıza destek olmaya devam etsinler. Oyuncu arkadaşlarımızın çabaları gerçekten bir çok şeye değer. Şeytanın bacağını kıracağız" ifadesini kullandı. Bursaspor maçına da değinen Carlos, iyi oyuncular ve teknik direktöre sahip bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, futbolcuların gerçek kimliklerinin böyle maçlarda ortaya çıktığını söyledi. Roberto Carlos, hedeflerinin iyi futbol olduğunu dile getirerek, "Eğer iyi oynamıyor olsaydık ben de oyuncularıma karşı farklı tepkiler alabilir, farklı konuşmalar yapabilirdim ama sahaya koydukları çabadan dolayı söylenecek bir şey yok. Doğru zamanda galibiyet gelecektir" diye konuştu. AA |
Cevap: Taraftarımız Rahat Olsun
Hocam Burhan dökülüyor, gol krali Aatif zayif, Ziya yoklari oynuyor. Alternatifleri zaten yok. Top cevirmek, Pas yapmak ne yazikki puan getirmiyor. Artik 6. haftayi geride biraktik. Takim oturmasi gerekiyor. Bu haftalardan sonra takimlarin siralamasi az cok sekilleniyor ve biz ne yazikki 7 haftada 5 puanla küme düsme hattindayiz. Keske bende bu kadar rahat ve pozitif olabilsem. Gelsin artik su galibiyetler!!
|
Siz bu şehre çok fazlasınız Sayın Carlos..bu yönetime,bu taraftara,bu ülkedeki futbol anlayışına,sizin kıymetinizi bilmek ve görmek gerek,futbolun en son gideceği durağı bize taaa ilk maçından itibaren gösterdiniz;umarız iş işten geçmeden sizin paralelinizle bizlerde bu yolda ilerlemeye çalışırız.Tüm birimlerimizle başta yönetim olmak üzere.
|
Valla ben hiç rahat değilim hocam !
"Küme düşmeyelim, yeter" demeye getirdin bizleri ... |
Carlos iyi hoş ama 1.5 senedir bu takımda ve yedek kulübesini kullanmayı öğrenemedi. Tamam öyle ahım şahım bir yedek kulübemiz yok ama oradaki oyuncuları neden kullanmıyor anlamıyorum. Aatıf ve Burhan doksan dakika yürüyor sahada bencil oynuyorlar nasıl dayanıyor bunlara anlamıyorum. Solda Musa Sinan'ı dene Burhan'ı bir iki hafta dinlendir Cihan'ı oynat. Kadromuz dar belki ama Carlos daha da daraltıyor. Ayrıca Uefa'ya gidemediğimizden midir bilemiyorum ama Carlos'un geçen seneki heyecanı yok bence. Sene sonuna kadar kovulmazsa sene sonu opsiyonunu kullanmaz gibime geliyor.
|
allah'tan yılmaz vural boşta :)
|
[QUOTE=sebasteia;922595]allah'tan yılmaz vural boşta :)[/QUOTE]
bu bana rahatlık veriyor :D |
Kırk yılın başında Roberto Carlos gibi bir markayı bulmuşuz çabuk kaybetmemeliyiz.Yılmaz Vural geldi diyelim ne olacak seneye ortadan kaybolacak Hikmeti de öyle Mesut'u da öyle.Her maç rakibe üstünlük kuran bir takım oluşturuyor deplasman iç saha fark etmiyor her maç kazanmaya çıkıyor bu takım ligden düşerse böyle düşsün.Rize gibi Antep gibi oynayacaksa yer işgal etmesine gerek yok.
|
Erciyes-Besiktas maci biraz önce 3-2 Erciyes´in galibiyetiyle sona erdi bunun sonuncunda ligin en zayif takimi olan Balikesir´in bir puan önünde 17. sirada yer aliyoruz.Insanin puan durumuna bakasi gelmiyor suanda.
Rahat olmaya calisiyoruzda bir Allah´in kulu yönetimden cikipta bir demec verip taraftarin gönlüne su serpmiyor.Orada yeni stadyumumuz yükseliyor ligdeki durumumuz ic acici degil gol atamiyoruz.Taraftar stadyuma gelmiyor,yönetim susuyor,Sivasspor´a gönül verenler adeta kabus görüyor.Kaliteli oyuncu transfer edemedigimiz ve kadroyu güclendiremedigimiz icin bu sikintilari cekiyoruz. Önümüzde bir Bursa maci var ve bazi eksiklerle bu maca cikacagiz.Disarida biz güzel futbol oynuyuyoruz umarim gülen taraf biz oluruz. |
[QUOTE=sebasteia;922595]allah'tan yılmaz vural boşta :)[/QUOTE]
Alman pasaportu da var zaten Milli takımın başına getirmezlerse değerlendirilebilir :-) :-) :-) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:46. |