![]() |
Sivasspor 1-1 Eskişehirspor -ikinci devre-
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44709&token=49804[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta Sivasspor-Eskişehirspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 7 Kasım Cuma [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 18:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Serkan Çınar [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
Takimimzda büyük düsüs devam ediyor, önlem yok calisma yokmu acaba? Besiktas maci haric hicbir müsbakada etkili olamadik, bu gidise son vermeliyiz artik ama umudum bitmek üzere. Rize maglubiyeti herseyi bitirdi.
|
[b]BU tff UEFA kararıyla düşüremediği sivassporu ,allem edip kullem edip bu sene düşürmeyi kafasına koymuş:mad:,yaw kardeşim pazar günü maç oynanması sivasda yasak diye kuralmı var?elalem pazar günü oynuyor sivasspor ya cuma ya cumartesi oynuyor,zaten pasolig belasını getirdiniz stadlarda seyirci yok,zaten az olan seyirciyide gelmesin diye cumaya maç veriyorsunuz ALLAH belanızı versin:mad:maça gelince bursa maçını saymıyorum,eskişehirdede bu yıl sıkıntı var,bizden farkları yok,sivasspor daha iyi oynuyor,artık lamı cimi yok ,vurkır parçala bu maçı kazan tipi maç ,kazanamazsak kriz derinleşir ,galibiyet takıma moral olur bilmiyorum artık neyapacağız ,top futbolcularda [/b]
|
[B]Benim tahminim 10. hafta sonu 6 puanda oluruz. Gecen sene mac basi puan ortalamamiz 1,56. Yani 11. haftadan itibaren ayni grafigi yakalarsak (bu cok zor görünüyor) lig sonu 43 puan yapmis oluruz. Matematik cok acik, ilk yari bitene kadar minimum 20 puani bulmamiz lazim.[/B]
|
Bu mac berabere biter diye dusunuyorum cicinho ve burhan in olmamasi cok buyuk eksik.
|
Allah belasını versin federasyonun bir maçıda pazara alın 1 ayı geçti içerde pazar oynamayalı
|
en az 3 golde bu macta olur. hic umudum yok malesef
|
Eskisehirspor alir bence sansimiz olursa gollu beraberlik bi ihtimal
|
Galibiyetten başka bişey olamaz bundan sonra iki macimiz deplasmanda bu maçı aldik aldık alamazsak sonrasını düşünmek bile istemiyorum
|
Kenetlenmeli ve destek olmalıyız arkadaşlar. İnanırsak bu takım tekrar toparlar.
Bu maçta bence kadrodaki değişiklikler meyvesini verebilir. Burhan'ın olmaması belki de avantaj olacak. ----------------------Ertuğrul-------------------------- Sağ bek------Da Costa----- Toraman-------Ziya --- ----------------Adem ----------Kadir ----------------- Aatıf ------------------ Mehdi ----------------- Utaka --------------------Ahmet Aras ----------------------- |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20. |