SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Stadyuma ulaşım nasıl olacak? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38460)

poolat58 25.11.2014 16:55

Stadyuma ulaşım nasıl olacak?

Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'na ulaşımın nasıl sağlacağını anlatan çalışmamız sizlerle. Muhsin
Yazıcıoğlu Bulvarı'ından iki adet üst geçit yapılması planlanıyor. Fakat Belediye Başkanı Sami Aydın'ın söylediklerine göre mevcut demir yolu ve buradan geçirilmesi planlanan hızlı tren hattı büyük zorluklara neden olacak. Üst geçitlerin yapılmaması durumunda ulaşım sadece çevre yolundan sağlanacak. Bu da demek oluyorki stadyumun Kümbet mevkiiyle bağlantısı olamayacak. Ayrıca çevre yolunda aşırı yığılmadan dolayı trafik sorunu ortaya çıkacak.

Her nasıl olur bilmiyoruz ama ulaşım ve bağlantı yolları umarız en iyi şekilde yapılır. Zira şehrin orta yerindeki stadyuma ulaşamazsak stadyumunun şehir dışına yapılmasından bir farkı kalmayacak.

Kaynak: Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu Sayfası

[IMG]https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-d.ak/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10733850_317261181808477_6429789389220938949_o.jpg[/IMG]

karamik 25.11.2014 17:06

Cevap: Stadyuma ulaşım nasıl olacak?

Valla şu Sivas'a bir tane sivasspor delisi divanesi bir Belediye başkanı gelmedi şuan yapılacak iş stadyum bitmeden yan yolları bitirmek ama sanmıyorum ben kardeşim.Sayın Osman Seçilmişi Burdan yad edeyim saçımla sakalımla beni bu işe soktular dediydi Allah Razı olsun ne gördüysem taraftar olarak o adamdan gördüm.

Murad_Kelleci58 25.11.2014 18:12

İlla üst geçit mi olmalı, yeraltından neden ulaşım sağlanmasın.. İki tane alt geçit yapmak çok mu zor.. Yapmayı istedikten sonra dağlar bile yol olur..

bugra5858 25.11.2014 19:02

O stada taşındığımız zaman Kayserispor'dan beter olacağız. Şehir merkezindeki stada gelmeyen adamlar mı şehrin dışındaki stada gelecek ? Belediye'nin oraya yol, üst geçit, alt geçit her neyse bir şeyler yapması ve oraya özellikle maç günlerine özel otobüs seferleri çıkartması lazım.

poolat58 25.11.2014 19:03

[QUOTE=Murad_Kelleci58;925286]İlla üst geçit mi olmalı, yeraltından neden ulaşım sağlanmasın.. İki tane alt geçit yapmak çok mu zor.. Yapmayı istedikten sonra dağlar bile yol olur..[/QUOTE]

Yani istanbul bursa vs. gibi şehirlerdeki alt-üst geçitleri düşününce, Sivas'ta nerdeyse üst geçit yok. 2 tanecik de Sivas'a yapılsın zor bişey değilki. Ama hızlı tren hattı ne gibi zorluklar çıkarır bilemiyoruz tabi. Şehri ortadan iki bölmesi doğru olmaz.

poolat58 25.11.2014 19:06

[QUOTE=bugra5858;925289]O stada taşındığımız zaman Kayserispor'dan beter olacağız. Şehir merkezindeki stada gelmeyen adamlar mı şehrin dışındaki stada gelecek ? Belediye'nin oraya yol, üst geçit, alt geçit her neyse bir şeyler yapması ve oraya özellikle maç günlerine özel otobüs seferleri çıkartması lazım.[/QUOTE]

Özel otobüs seferlerine bile gerek yok hocam. Kümbet yolundan iki tane üst geçit yaptın mı tamamdır. Zira bütün kümbet otobüsleri stadın dibinden geçiyor.

yiğidoyiğit 25.11.2014 19:45

Belediye Başkanı uzun süreden beri hızlı tren hattının güzergahı değişikliği üzerine çalışıyor. Muhtemel yeni hat Jandarma komando bölüğünün karşısından Karşıyaka tarafına geçip Üniversite Garanti Çağrı Merkezi arkasına kadar sahilden 100 m. içeriden gidecek. Stad için iki ayrı geçit ile Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarına bağlanacak. Ayrıca Gazi Lisesinden aşağıya inen yoldan Karayollarının içinden geçerek yeni yapılsn AVM ve okullar bölgesine bağlantı yolu yapılması planlamıştır.

sefilix 25.11.2014 20:14

adamlar bir hastane birde tadyum yaptılar onlarıda yanlış yere yaptılar. alın size plan. inşaat başlar başlamaz yol ve alt yapı çalışmalarının yapılması lazımdı. iki inşaatında zeminleri sorunludur. tabanı balçıktır kazık atsanızda tutmaz. hadi onu geçtim insan daha plan aşamasında düşünmez mi bağlantı yollarını ama yok bizde nerde önce arsalar parsellesin yol sonra arsalara göre geçirilir. neyse izleyip göreceğiz bakalım.

arasan58 25.11.2014 20:19

Belediye Başkanının çalışmaları çok az. Hiç beğenmiyorum. Eğitim Araştırma Hastanesi yapıldı bitti ama yolu yok. Stadyum yapıldı bitti ama yolu yok. Bunların bu sene yapılıp bitmesi lazımdı.

sıvaslıgenç 25.11.2014 20:23

Bu tür sorunlar ortaya çıktığına göre demekki planlanmadan iş yapılmaya devam ediliyor , arkadaş tek işimiz doğru gitmezmi.
Üst geçit yapamiyorsan alt geçit yap adamlar kilometreleri bağlıyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:42.