![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında M.İdmanyurdu'na 2-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçı değerlendiriyorum. Yazıklar olsun.
|
Maçı mı değerlendirelim?
Toraman ve Batuhan alıdığında değerlendirmeyi yapmıştık biz zaten. |
olan taraftara oluyor bize oluyor bizden başka da kimsenin umrunda değil yazık be..
|
ibrahim toraman geldi uğursuz beşiktaşı nasıl mahvettiyse sivasıda mahvediyor bu adamla sivasın maç alması mucize olur oynatmayın şu mikrobu
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
[B]Kimse boş hayaller peşinde koşmasın.Bu takım ancak düşmemeye oynar.Bi kaç tane nokta transfer yapılmazssa çok daha kötü günler bizi bekliyor demektir.:mad:[/B]
|
sivas'a karşı oynadığı maçlarda aslanlar gibi savaşan toraman, nerdesin aslanım?!?!?!?
bu maçta takıma birşey demek istemiyorum. mersin o kadar vasattı ki, vasat olan bir sivasspor için bir puan garanti idi. toraman diye bir adam çıktı ve maçın içine sı.tı!!!! bu maçı mecnun başkan değerlendirsin. bize laf düşmez. |
Maçı değerlendirecek hiç bir şey yok takımı bu hale getirenlere transfer yapmayanlara yazzıklar olsun.
|
gel gelelim yönetime. erdal sarılar biz 8 adam aldık vs demeyi iyi bilirsin.ben oyuna sonradan giren bu musa sinan adlı arkadaşı bir türlü göremiyorum.ayağında topu görmek nasip olmadı henüz.burhan denilen arkadaş 'YÜKSEK' formundan dolayı mı 11'de oynuyor her hafta yoksa takımda iyi veya kötü herhangi bir kanat oyuncusu olmadığından zorunluluktan mı oynatılıyor ? ey erdal efendi yarım aklınla millete salak muamelesi yapma.emin ol hepimiz senden iyi biliyor futbolu.herşey ortada.sizin bu kurduğunuz kadroysa ben de dünyada tenisin bir numarasıyım.
|
Takımın ahengini bozan İbrahim toraman ve Batuhanı istemiyoruz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:09. |