SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gereken Yapılır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38475)

SivasSpor.Com 01.12.2014 19:12

Gereken Yapılır

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44603&token=49668[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, kupada oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesi basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantespor ile 3 Aralık Çarşamba günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen ve top kapma-pas çalışmasıyla başlayan idmanı, ligde dün Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta ilk 11'de görev alan futbolcular koşuyla tamamladı. Diğer futbolcular ise 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

Dizinden sakatlanan Ümit Kurt'un yarıda bıraktığı antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Abdurrahman Dereli katılmadı.

Teknik direktör Carlos, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçını da diğer karşılaşmalarda olduğu gibi kendi hataları sonucu kaybettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda ilk maçı Gaziantepspor'a karşı oynayacaklarını belirten Carlos, "Bizim için kupa da lig kadar önemli. Profesyoneller olarak ligde ve kupada her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Hem kupaya hem lige aynı önemi göstermeliyiz, oyuncularımız da bunu böyle bilmeli. [B]Galibiyet için her zaman sahada olmalılar. Bunu istemeyenler, gelir konuşur, yönetimle de konuşuruz, gereken yapılır" diye konuştu.[/B]

Rallim58 01.12.2014 19:22

Cevap: Gereken Yapılır

[B]Gereken mutlaka yapılmalıdır...

Gerek karakteristik olarak gerek başarı olarak Sivas'a ve Sivasspora yakışmayanlarla yollarımız mutlaka ayrılmalıdır...

Bunu yapmayanlar ise faturasını öder...[/B]

stain 01.12.2014 19:55

sivasspor bir kararsızlık gemisi olmuş yüzüyor . güven sıfır sorumluluk sıfır .

oturup önce bir hedef belirlememiz gerekir ama hedefimizin gerçekçi olması lazım

sen 11 haftada 9 puan toplamışsın kupadada devam edeceğiz diyorsun hoş bu futbolla kupada dahi bir yere gidemeyiz ama yinede bu sezon kupanın adını dahi anmamalıyız

sivassporun geçen sene bir hedefi vardı içerde rakipleri boğacak dışarda 1 puana yatacaktık ama bu sene bi belirsizlik var takım ne 3 puana nede 1 puana oynuyor işte bu yüzden önümüze fikstürü alıp bir bakmamız lazım hangi maçları 3 puanla geçeceğimiz hangi maçları 1 puana razı olacağız bunları belirleyip bu hedefe ölümüne oynamalıyız mersin maçından önce takıma bir 10 puan toplama hedefi koyuştum

[QUOTE=stain;925120]mersin maçına iyi hazırlanmalıyız ve mutlak 3 puan için çıkmalıyız yoksa ilk yarıyı 20 puan barajını geçemeden tamamlayacağız bu ise devre arası takımı sırtlayacak grosicki vari transferler olmadığı müddetçe bizi ligde tutmaz aman her bir puanın çok ama çok değerli

11.Hafta 30 Kasım 2014 Pazar 16.00 Mersin İdman Yurdu - Sivasspor
12.Hafta 08 Aralık 2014 Pazartesi 19.00 Sivasspor - K. Erciyesspor
13.Hafta 12 Aralık 2014 Cuma 20.00 Fenerbahçe - Sivasspor
14.Hafta 20 Aralık 2014 Cumartesi 13.30 Sivasspor - İstanbul Başakşehir
15.Hafta 28 Aralık 2014 Pazar 13.30 Kasımpaşa - Sivasspor
16.Hafta 04 Ocak 2015 Pazar 13.30 Sivasspor - K. Karabükspor
17.Hafta 23 Ocak 2015 Cuma 20.00 Trabzonspor - Sivasspor

mersin eerciyes karabük başakşehir veya kasımpaşa maçlarından en az 3 ünü yenmeliyiz bu maçlardan 10 puan almalı trabzon fener maçlarından da ne koparırsak o diyorum ama 10 puan ve üzerini bu periyottan çıkarmalıyız

daha zaman vsrken futbolcu arkadaşları ciddiyetli bir şekilde çalışmaya davet ediyorum ve başarılar diliyorum[/QUOTE]

burdan mersinden elimiz boş döndüğüne göre karabük ve erciyes maçları kesinlikle 3 puan alınmalı kalan maçlarda ise 1 puana yatmalıyız ha talih yüzümüze güler bi kör kurşun atar paşayı yada başakşehiri yeneriz ozaman daha güzel olur işimize gelir ama burda erciyes ve karabük maçları varki bu maçları alamazsanız sizin yeriniz burası değil derler el sallarlar arkamızdan akıllı oynamalıyız kendimize güven duymalıyız

carlosa gelince geçen seneki gibi kupadada ligdede aynı adamları oynatmasın bu sene zaten yeterince sıkıntıdayız bide sakata kart cezalısına gelmeyelim sen tutup ligde çok lazım olacak olan ademi cicinhoyu costayı bu tırı vırı maçlarda yorupta takımı temelli mahvetme aman diyorum ...

58Sivaslilar 01.12.2014 20:11

Bu saten sonra neyin gregini yapacaksin merak ediyorum sivasspor kümeye sallanmis sen hala gereginden bahsediyorsun bence karlosun gidisi sivassporun kurtulusu olur belki :mad:

58Sivaslilar 01.12.2014 20:17

Tabi en büyük sorumluluk yönetimin yahu yönetim holosko, semih sentürk,gekas, servet daha bircok oyuncu sivasspordan daha iyi bir takimda oynamiyor bunlar giderken gözünüz nerdeydi iki gazmayimi bulup getirdiniz sonuc buydu beli:mad:

sebasteia 01.12.2014 20:29

ay hadi inşallah! ?????

yigit 2013 01.12.2014 20:33

[QUOTE=58Sivaslilar;925880]Bu saten sonra neyin gregini yapacaksin merak ediyorum sivasspor kümeye sallanmis sen hala gereginden bahsediyorsun bence karlosun gidisi sivassporun kurtulusu olur belki :mad:[/QUOTE]

%100 katiliyorum sana çok güzel yorum yapmissin

58Yiğidoo58 01.12.2014 22:09

Abi para para para. Adamlar sözleşmelerine isyan etmişler. Futbolla hiç alakaları yok. Bu konuşmanın altındaki gerçekleri görmek istiyorsanız. Sporaktif programının Carlosla röportajını dinleyin. Bu adamlar ne için sözleşme yaparlar bilmiyorum. B

DoomsDay58 01.12.2014 23:24

[QUOTE=58Yiğidoo58;925894]Abi para para para. Adamlar sözleşmelerine isyan etmişler. Futbolla hiç alakaları yok. Bu konuşmanın altındaki gerçekleri görmek istiyorsanız. Sporaktif programının Carlosla röportajını dinleyin. Bu adamlar ne için sözleşme yaparlar bilmiyorum. B[/QUOTE]

Kimmiş bu sözleşmelerine isyan edenler? Cicinho, da Costa, Adem canavar gibi oynarken kiralık Toraman, koşmaktan aciz Ziya, pas vermek özürlü Kadir, ne yaptığını bilmeyen Aatıf ve Burhan mı sözleşmelerine isyan edip oynamayacaklar? Açıkçası ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum takım şu duruma sözleşme yüzünden gelmiş olamaz. Kaldı ki sözleşmesinden memnun olmayan adam sezon başında gitmek ister biz hiç böyle bir şey duymadık. Ayrıca bahsettiğin röportajı da bulamadım keşke link verseydin.

Külhan 02.12.2014 00:10

Daha yari bile olmadi yahu bu sözlesme meselesi de nereden cikti eger öyle bir durum varsa gidene kapilari acin biz kimseyi zoraki tutmuyoruz eger adam gibi oynayacaklarsa ne ala yok onu bunu bahane ederek zaman kazanmak istiyorlarsa yönetim hic kimsenin gözünün yasina bakmamali alt ligden adam cikaralim ama bahanelere siginanlara asla koz vermeyelim burasi sivasspor gidenlerin hic birisi iflah olmadi geriye söyle bir baksinlar yeter

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13.