![]() |
2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönemi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44828&token=23103[/IMG]
[B][I]Kimler gelmeli? Kimler gitmeli?[/I][/B] |
Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Carlos kesin gitmeli onu bunu bilmem ne bu sahiplenme arkadaş bırakın gitsin ya
|
Kadro yapılandırılsın trabzonspor gibi gir borca (tabi girebilirsen) gör takımı. takım maç kazana kazana ödersin. costa cicinho atıf hariç bütün futbolcuları yolla. Takımı yapılandır.
|
1 gitti 8 geldi bizim tarnsfere ihtiyacımız yokki (erdal sarılara duyurulur ihtiyaç varmı yokmu)
|
Kimler gitmeli derken kafa yormaya gerek yok takımın %90 gitmeli.( Yönetimin %90 dahil) Kimler gelmeli derken Küme düşecek Balıkesirin yedekleri gelmeli işssiz kalan başka takımın kabul etmediği futbolcular gelmeli Bank asyadan küme düşecek takımın yedekelri gelmeli ama bunları almayada bu yönetimin gücü yetmez. En iyisi taraftarı yatıştırmak için yalaka baskın bir kaçtane duyum aldık görşülüyor kesin gelecek diye ortaya bir kaç isim atarlar. Sonramı sonrası çok basit ara transfer dönemi bitincede bahanesi kolay şehri beğenmediler, takımız iyi cepte para yok yazın kafaya oynacak takım kuracağız derken zaman akar gider
|
Başlıca gitmesi gereken kişi ibrahim toraman, ön liberoya kaliteli bir transfer yapılıp Kadir gönderilmeli zira pas hataları canımıza tak etti artık.
Öncelikle sol kanat başta olmak üzere, sağ bek, stoper, orta saha ve mevcut forvetlerden daha iyi olmak kaydıyla yabancı bir forvet mutlaka ama mutlaka transfer edilmeli. Forvet transferinin durumuna göre mevcut forvetlerden birkaçıyla yollar ayrılabilir çünkü o bölge gereksiz yere kalabalık. Sol kanada adam bulamıyoruz takımdan forvet fışkırıyor taşanları da sol kanada yapıştırıp sıva yapıyoruz ve tablo ortada... |
Gecen sezon degil miydi bizim yonetim devre arasi iyi oyuncular bulunmuyo transfer yapamiyoruz diyen... her sezon adam akilli bi kac transfer bekleyip kahrolduk bu donemde o yuzden cok fazla beklentiye girmemek lazim bence ne yazikki
|
[B]Bir dönem Kamil Grosicki , Eneramo , Jakup Navratl gibi oyunculari devre arasi alip direkt 11'de oynamis oyunculardi. Iste böyle iyi kaliteli oyuncular bulunup kazandirilmali.
[/B] Ayrica[B][I] Aydin Karabulut [/I][/B]tekrar dönmeli. |
Ya carlos gitsin bu takım ilk 5 e oynar bakın iddaa ediyorum bizim takım halilodjiz Trabzon'u gibi ama başına Türk bir hoca gelsin şahlanacaktır görün artık ya görün disiplin yok takımda ruh yok isyan ediyorum artık...
|
[QUOTE=karamik;926177]Ya carlos gitsin bu takım ilk 5 e oynar bakın iddaa ediyorum bizim takım halilodjiz Trabzon'u gibi ama başına Türk bir hoca gelsin şahlanacaktır görün artık ya görün disiplin yok takımda ruh yok isyan ediyorum artık...[/QUOTE]
Karamik sen bence Sivaslı değilsin carlos la ne alakası var anlamıyorum seni oyuncu aldılar carlos mu yok dedi haa belkide maça gelmeyenlerden birisin boş boş konuşma |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:49. |