![]() |
Carlos'tan PTT'ye selam
Takım tatil yapmaktan yatmaktan kaynaklı sakatlıklar geçirirken oyuncular yarım metreye ayak uzatacak mecali bulup top alamazken futbolcularımız nefeslerini bir yerinden alırken Her maç illa kendini attıran bir futbolcumuz varken helal olsun hala Carlos'u savunan sivaslı kardeşlerimiz var aklınızı başınıza alın adam gider Brezilya sahillerinde güneşlenirken bize o yaz kabus olur.
Not:Bugun Mustafa Denizli lig tv de sivassporun bu formsuzluğunu fazla tatille alakalı olabilir dedi. |
Cevap: Carlos'tan PTT'ye selam
stadın carlos istifa diye bağırmasını beklerdim ama nerdeee.... çekirdek çitlemekten...
|
[QUOTE=calipso;926732]stadın carlos istifa diye bağırmasını beklerdim ama nerdeee.... çekirdek çitlemekten...[/QUOTE]
Onlarin hepsi yabanci hayranlari. Carlos´un yerine gariban bir Türk antrenörü olsaydi coktan fisi cekilmisti. |
[QUOTE=calipso;926732]stadın carlos istifa diye bağırmasını beklerdim ama nerdeee.... çekirdek çitlemekten...[/QUOTE]
Nasıl Carols istifa diye bağıracaksın tam aksine beleşciler Carols istifa diye bağırsan Carlosa sahip çıkar kendi insanını döverlerdi |
ben carlosun istifa etmesinden yanayim, kim benimle ayni fikirdeyse begensin, karsi cikanlar yorumumun altina cevap yazsinlar.
Onlarin düsüncelerini dinlemek istiyorum |
adam edermi yönetim edecekki oda etsin nasıl olsa alacağı yok elbet gitmez
yinede diyelim istifa et diye eğerki duyarsa carlos istifa |
koşa koşa gelıyoruz maşallah
|
Ihale dönüp dolaşıp taraftara kalıyor şamar oğlanına döndü taraftar
|
aynı durumda carlosun yerıne turk hoca olsaydı kovulmaktan beter olmustu
|
Herkes uzun hava okumaya devam ama kimlerden cevap bekliyoruz onlar ne yapıyor. Ne yönetim basın acıklaması yapıyor ne Tff. Bu taraftar size ne etti :))))
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:17. |