![]() |
Kazanmaya Geldik
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44863&token=46318[/IMG]
Cezalı Utaka'nın yokluğunda Sivasspor'un en önemli gol silahı olacak Batuhan Karadeniz, FANATİK'e konuştu: Eksiklerimiz var ama kazanmaya geldik. Bize inananların yüzünü kara çıkarmayacağız. Aldığı sonuçlarla ve oynadığı futbolla geçen sezona damga vuran, ligi 5. sırada tamamlayan Sivasspor, için bu yıl deyim yerindeyse kâbus gibi başladı. Sakatlıklar, üste üste gelen yenilgilerle 16. sıraya demir atan Yiğidolar, Fenerbahçe maçında ayağa kalkmayı hedefliyor. Ziya, Burhan, İbrahim Toraman ve cezalı Utaka'dan yoksun bir şekilde İstanbul'a gelen Kırmızı-Beyazlılar'ın bu önemli maçtaki gol umudu Batuhan Karadeniz olacak. Kritik randevu öncesi FANATİK'e konuşan Batuhan, iddialı açıklamalar yaptı. Yiğidolar'ın son haftalarda performansı artan ismi Batuhan, kendilerini zorlu bir maçın beklediğine dikkat çekerek, şunları söyledi: [B]Kafa olarak hazırız[/B] "Galibiyet için sahada olacağız. Evet eksiklerimiz var ama bu maça hem beden hem de kafa olarak çok iyi hazırlandık. Hocamız da yapmamız gerekenleri bize çok iyi aktardı. Umut ediyorum ki, bize inanan taraftar, yönetici ve teknik heyetimizi alacağımız puanlarla mutlu edeceğiz." [B]Başkan'a sözüm var[/B] "Sivasspor'a mutlu bir şekilde geldim. Başkanımıza bazı konularda söz verdim. Bunların arkasında durmak için çok çalışmalıyım. Çalışıyorum ve bunun karşılığını aldıkça da daha fazla hırslanıyorum. Bu akşam da takımım için elimden geleni yapacağım." |
Cevap: Kazanmaya Geldik
Başkana söz verdim söz verdim iyide bu maça kadar verdiğin söz yerine geldimi ?
12 maçta takıma herhangibir katkını göremedim gören varmı ? lafla peynir gemisi yürümüyor, verdiğin söz ne zaman yerine gelecek, Erkişi verdiği sözü yerine getiren kişi. Bekliyoruz. |
[QUOTE=SivasSpor.Com;927230]Bize inananların yüzünü kara çıkarmayacağız.
[/QUOTE] elimiz yüzümüz kömür karası oldu zaten. hala dalga geçer gibi açıklamalar geliyor. |
olsa şimdiye kadar senden bi şey olurdu o kadar maç o kadar idman bir insana 1 gr bile kilo verdirmezmi sanki gittikçe daha da ağırlaşıyor bırakın hızlanmayı başkanda yanıldı senden hiç bi şey olmaz.
|
[QUOTE=shang;927251]olsa şimdiye kadar senden bi şey olurdu o kadar maç o kadar idman bir insana 1 gr bile kilo verdirmezmi sanki gittikçe daha da ağırlaşıyor bırakın hızlanmayı başkanda yanıldı senden hiç bi şey olmaz.[/QUOTE]
fotoğrafta cicinho Batuhan ın yanında cücük gibi kalmış :D:D |
Once defans kardesim sonra bir puana razi olursak hic belli olmaz belki korner felan atabiliriz ama dedigim gibi once defans. Bosun kolay gol yemiyelim sonrasina sonra bakariz. Insallah en azindan bir puan aliriz.
|
Röportajlarda mavi boncuk dağıtmak güzel de Batuhan biraz da icraat görsek daha da güzel olacak..
|
Takim halinde oynarlarsa eğer puan alırız. Ama bir oynar değer bakarsa yine hüsrana uğrarız. Bir değer yannda Ziya iyiki yok bu maçta.
|
Kazanamazsınızdaaaaa....Az yiyin az :(
|
Sezon başından beri çalışıyor da niye hala fazla kilosu var.adam 10 dakika oynuyor maç başını alıyor.Biraz bu işten anlıyorsam bu maçta Batuhan oynar fark olur.Fenerin yumuşak karnı defansı orada basmazsan rahat çıkarırsan canına okur.atuhan bu işi yapacak adam değil.Biz sürekli sağlı sollu orta mı yapacağız yoksa presle kaptığımız toplarla gol mü arayacağız.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11. |