![]() |
Tuzlaspor 3-1 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44849&token=83062[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 2. hafta Tuzlaspor-Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 16 Aralık Salı [B]Stad:[/B] Tuzla Belediye [B]Saat:[/B] 12:00 [B]Yayın:[/B] A Spor [B]Maçın Hakemi: [/B] Ferhan Kestanlıoğlu [B]Not [/B]: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Tuzlaspor - Sivasspor
kupa maçı mı? :D
lan düşüyoruz arkadaş, kupa maçı da ney? koyun a2 takımını antrenman yapsın. as kadro izin yapsın dinlensin! adi herifler. |
Tuzla spor rahat kazanır antep ve tuzla gruptan çıkar
|
Moral maçı olur ancak. Kaybedersekte kıyamet kopar.
. |
[B]Üst üste 3 maç kaybetmedim.
R.Carlos Biri ona ligin dibine demir attığımızı hatılatsın lig tablosunu da tersten bakmasın bizi yoksa ikinci sanar falan. Kupa maçını bırakın alsın adamlar yensinler bizi bizim için lig daha öneml bu saatten sonra kupa bizim neyimize...[/B] |
İddaa oynayanlar banko Tuzla ya oynasınlar :)
|
[b]iddaa tuzlaya 1 e 7 veriyorsa ,2 maç daha bağlayın, tuzlaya yenilin ,1 milyon ero koyun ayrı ayrı 50 bayiden ,7 mlyon ero kazanında belki 2 3 oyuncu alırız:Dkupayla filan sivasın işi yok,kazma oyuncular gelip cicinyoyu,atıfı neyi sakatlar busefer zaten krizdeyiz tam olur,yan gelip yatan oyuncularla çıkılsın [/b]
|
Tuzlaspor´da kim oluyormus diyemiyorum,artik bizim defansi gördükten sonra.Al Ibrahim´i vur Ümit´e.Ikiside berbat,ikside birbirinin kötüsü.Bizim kaderimiz neymis böyle.Bügün Ümit olmiyacak yerde faul yapti,serbest vurustan gol yedik.Forvetimiz yokda zaten bizde forvet olarak oynayan komedyenler ise bos kaleye dahi topu yuvarlamaktan aciz kisiler.
Bizim kredimiz falan kalmadi Sivasspor lig basladiginda futbol oynuyordu yenilse bile genede umutlarimiz vardi simdi futbolda yok,elde kaliteli futbolcuda yok. [B]Mecnun baskan ne yaptin sen?. [/B] Bu nasil transferler?.Bir sehrin gelecegiyle nasil oynadin. [B]Batuhan ve Ibrahim´i bu takima nasil layik gördün. [/B] Bu takimi süperlige cikardin fakat bilincsiz yaptigin transferler hem senin basini yakacak hemde Carlos´un gelecegini karartacak... Oda yakinda esyalarini toplayip kacmazsa iyidir... |
Tuzla kazanir gol yemeden maç bitirecegimize inanmıyorum o kadar stresli sezonlar maçlar geçirdik hiç bu kadar umutsuzluğa dusmemistim
|
tuzlaspor tam dişimize göre berabere mi kalırız yenilirmiyiz orasını bilemem:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:42. |