SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taraftarımızdan özür diliyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38540)

SivasSpor.Com 16.12.2014 14:27

Taraftarımızdan özür diliyoruz

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44876&token=25318[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos maçın ardından yaptığı açıklamasında, "Oyuncularımızın yeterli performansı vermemesi nedeniyle kafamızda soru işaretiyle gidiyoruz" dedi.

Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kötü gidişatın sürdüğünün hatırlatılması üzerine Carlos, "Tabii ki bazı değişiklikler olacak. Gidenler ve gelenler olacak. Gelecek olan arkadaşların şu anda oynayan arkadaşlardan daha fazla motivasyon içinde sahada olması bizim için en önemli olan şey.

Kupada yaşadığımız bu durumları hayatımda hiç yaşamadım. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Hepsini düzelteceğiz. Sahanın sentetik olmasıyla hiçbir alakası yok. Her iki takım için de aynı şartlar vardı. Onlar bizden biraz daha alışık olsalar da bu bir mazeret değil. Asıl önemli olan oyuncuların hırsları, arzuları, istekleri ve motivasyonları. Aynı hatalara tekrar tekrar düşmemeleri gerekiyor. Bu takımda herkese oynama fırsatı verdik ve kendileri bize kimin oynayabileceğini, kimin oynayamayacağını gösterdiler" şeklinde konuştu.

DHA

stain 16.12.2014 14:30

Cevap: Taraftarımızdan özür diliyoruz

yav he he sus konuşma gözümüze gözükmede azcık sinirlerimiz yatışsın

sebasteia 16.12.2014 14:33

herşey boş anlamsız şimdi gözümde
bin öfke bin nefret her bir sözümde
yılların çilesi belli yüzümde
aynada baktığım yüze küskünüm :D

carloscuğum bırak bu ayakları. al kadir'i, ümit'i, batu'yu, toraman'ı, burhan'ı, cris'i. hepiniz defolun gidin.

58sinan58 16.12.2014 14:41

ya hocam her maçtan sonra özür mü dilenir özürün de türk alfabesinde bir şanı bir ağırlığı var değil mi yapmayın ne olur kendinize gelin özürü bile itibarsızlaştırıyorsunuz artık

68yasar58 16.12.2014 14:50

Bir Sivasspor sevdalısı olarak
İl dışında, Seni tanıyan herkes
takımınla alay edip kızdırsalar, Sen bu özürü kabul edermisin?
Bizleri sevindirdiğiniz zaman, Yöneticisine Topçusuna emeği geçen herkese, nasıl dua edip, Allah güç kuvvet versin başarılarının devamını diliyorsam.
Özürünü kabul bu başarısızlık döneminde kimlerin parmağı varsa onlara da hakkımı da helal etmiyorum.

shang 16.12.2014 14:58

Devre arasını iple çeker olduk sanırım bir müddet maç izlememek herkese iyi gelecek özellikle de taraftara devre arası herkes biraz yatışır en azından.Bu kadar soruna kötü olaylara rağmen ağır laf etmeye gerek yok bakalım yönetim ve carlos taraftara kendini nasıl affettirecek...

legolass 16.12.2014 14:59

gardaş Allah aşkına bi susele yav. yeter her maçtan sonra düzelteceğiz diyon daha da s.çıp batırıyon.El birliğiyle düşüreceksiniz bir şehri.

benozgurr 16.12.2014 17:33

Hep ilkler yaşar olduk Hocam bir gün ben hiç küme düşmedim deyip düşürdüğün için özür dilemeye

elbeylii 16.12.2014 17:45

[QUOTE=68yasar58;928006]Bir Sivasspor sevdalısı olarak
İl dışında, Seni tanıyan herkes
takımınla alay edip kızdırsalar, Sen bu özürü kabul edermisin?
Bizleri sevindirdiğiniz zaman, Yöneticisine Topçusuna emeği geçen herkese, nasıl dua edip, Allah güç kuvvet versin başarılarının devamını diliyorsam.
Özürünü kabul bu başarısızlık döneminde kimlerin parmağı varsa onlara da hakkımı da helal etmiyorum.[/QUOTE]

Gardaş helal olsun sana yav şimdiye kadar hep bunu dedik azda destek olalım gülüşünü zamanlarda oldu carlos ne yapsın ha birilerinin suçu var ama az idare eder destek olak dedik kırdılar bize

blacksky 16.12.2014 19:01

Bi git Allah'ini seversen.. ozurmus.. he tamam o zaman mi diyecez?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:13.