![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44885&token=62503[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Sivasspor-İstanbul Başakşehir maçının biletleri satışa sunuldu. 20 Aralık Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak Sivasspor-İstanbul Başakşehir karşılaşmasının elektronik biletleri, 4 Eylül Stadı önündeki gişelerden ve Passolig internet sitesinden satın alınabilecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları, VIP tribün [B]15[/B], maraton tribün [B]10[/B], havuz tarafı kale arkası tribün [B]5[/B], misafir takım tribün bilet fiyatı ise [B]5[/B] lira olarak belirlendi. |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
Allah nasip ederse orada olacağız iyi yada kötü galibiyet yada mağlubiyet sivassporumuz için oradayız gerisi teferruat...
|
Tuzlaspor bile bize 20 tl fiyat belirledi. Bu fiyatlar tuzlanın yanında devede kulak. Destek zamanı
|
nihayet çalışmadığım bir güne ve saate denk geldi
Cumartesi kismetse oradayım |
[B]3.LİG maçları bile 10 tl ,sivasda 5 tl ,heyyy sivasda yaşıyanlar,bu takım düşerse hepimiz düşeceğiz ,stadı doldurun bizahmet ,tezahurat yapmasanızda kuru kalabalığınız yeter evimizdeki maçları almak için taraftar desteğine ihtiyaçvar [/b]
|
İlk yarı bi maç oynamadı ya pazar günü ona yanarım. Ta geçen seneden aldım passoligi gidemiyoruz maça. Sivas lı gariban çalışmak zorunda cumartesi. maça gelemiyoruz ki bu yüzden. Federasyon bunun farkında o yüzden fixtürü inceleyin bizim maçlar ya cuma ya cumartesi yada pazartesi. Benim gibi onlarca kişi tanıyorum pazar oynanmadığı için maça gidemeyen. Tahminim 2-3 bin kişi daha fazla olur maçlarımız pazar oynansa.
|
parası pulunu geçtik Sivassporumuz için bu hafta tıklım tıklım olmalı stad ama nerdeeeee
|
[QUOTE=34MUAMMER58;928377][B]3.LİG maçları bile 10 tl ,sivasda 5 tl ,heyyy sivasda yaşıyanlar,bu takım düşerse hepimiz düşeceğiz ,stadı doldurun bizahmet ,tezahurat yapmasanızda kuru kalabalığınız yeter evimizdeki maçları almak için taraftar desteğine ihtiyaçvar [/b][/QUOTE]
Sivas 4 Eylül stadyumuna taraftar gitmiyorsa bunun altinda yatan sebep giris ücretleri degildir.Giris ücreti 0.50 kurus olsada taraftar sayisinda artis fazla olmaz. |
[QUOTE=B.DUMANLI;928472]Sivas 4 Eylül stadyumuna taraftar gitmiyorsa bunun altinda yatan sebep giris ücretleri degildir.Giris ücreti 0.50 kurus olsada taraftar sayisinda artis fazla olmaz.[/QUOTE]
[b]bu taraftar sorunu yalnızca sivasda değil ,tüm türkiyede mevcut,taraftarıyla meşhur bursa,trabzon,eskişehir,karabük,urfa,kayseri ,ve diğer şehirlerin hepsinde geçerli ,elbetteki herkesin kendine göre bahaneleri vardır,ancak enbüyük etken POSO LİG denen ucube sistemdir,maça gidenlere yapılan terörist muamelesi,güvenlikçilerin polislerin ortaklaşa yaptıkları ,üstlerine vazife olmayan gereksiz işler yapmasıdır,ayrıca insanların kafasında oluşan fişlenme korkusudur,ancak sivasspor zorda ,taraftarın böyle kritik maçlarını kazandırdığını çok hatırlıyorum,takım sahada kötü oynasa bile taraftarın onları oynattığı birçok maçı hatırlıyorum,kendileri bilir ya destek olurlar ,taraftar olarak enaz 2 3 maç kazanılmasına sebep olurlar,yada gelecek sezon sivassporu şifresiz kanaldan seyrederler,sivasspor düşünce düşecek sadece futbol takımı değil,sivas turizmi,sivas ekonomisi,sivas [olmayan sanayisi],sivas sosyal yaşamı,sivas siyaseti,sivas esnafı,sivas halkı düşmüş olacaktır,yeni nesil bilmez,eskiden hava raporlarında sivasın adını anmaz ,aksaray ve karamanı derlerdi,o günlere tekrar döneriz, kararı sivas halkı ,sivas yönetimi,ve futbolcular verecektir ,parayı demedim zaten yönetim bedava bilet verse ,yemeği çayıda beleş verse,milleti stada bedava taxsiyle getirip göütürse yine böyle olur ,buda sivasın ve sivaslıların bu ligi asla haketmediğinin kanıtıdır bence ,eldeki değerlere sahip çıkmak lazım,yarın çok geç olabilir ,şimdi malatya,diyarbakır,siirt,yozgat,van,elazığ,erzurum zonguldak,aydın,manisa,ordu,izmit,sakarya ,adana,altay ,karşıyaka ,göztepe gibi takımların taraftarı nekadar pişmandırlar, ancak son pişmanlığın kimseye faydası olmayacaktır [/b] |
[QUOTE=34MUAMMER58;928473][b]bu taraftar sorunu yalnızca sivasda değil ,tüm türkiyede mevcut,taraftarıyla meşhur bursa,trabzon,eskişehir,karabük,urfa,kayseri ,ve diğer şehirlerin hepsinde geçerli ,elbetteki herkesin kendine göre bahaneleri vardır,ancak enbüyük etken POSO LİG denen ucube sistemdir,maça gidenlere yapılan terörist muamelesi,güvenlikçilerin polislerin ortaklaşa yaptıkları ,üstlerine vazife olmayan gereksiz işler yapmasıdır,ayrıca insanların kafasında oluşan fişlenme korkusudur,ancak sivasspor zorda ,taraftarın böyle kritik maçlarını kazandırdığını çok hatırlıyorum,takım sahada kötü oynasa bile taraftarın onları oynattığı birçok maçı hatırlıyorum,kendileri bilir ya destek olurlar ,taraftar olarak enaz 2 3 maç kazanılmasına sebep olurlar,yada gelecek sezon sivassporu şifresiz kanaldan seyrederler,sivasspor düşünce düşecek sadece futbol takımı değil,sivas turizmi,sivas ekonomisi,sivas [olmayan sanayisi],sivas sosyal yaşamı,sivas siyaseti,sivas esnafı,sivas halkı düşmüş olacaktır,yeni nesil bilmez,eskiden hava raporlarında sivasın adını anmaz ,aksaray ve karamanı derlerdi,o günlere tekrar döneriz, kararı sivas halkı ,sivas yönetimi,ve futbolcular verecektir ,parayı demedim zaten yönetim bedava bilet verse ,yemeği çayıda beleş verse,milleti stada bedava taxsiyle getirip göütürse yine böyle olur ,buda sivasın ve sivaslıların bu ligi asla haketmediğinin kanıtıdır bence ,eldeki değerlere sahip çıkmak lazım,yarın çok geç olabilir ,şimdi malatya,diyarbakır,siirt,yozgat,van,elazığ,erzurum zonguldak,aydın,manisa,ordu,izmit,sakarya ,adana,altay ,karşıyaka ,göztepe gibi takımların taraftarı nekadar pişmandırlar, ancak son pişmanlığın kimseye faydası olmayacaktır [/b][/QUOTE]
Oncellikle ellerinize saglik abi her yazdiklariniza katiliyorum ve bende birsey eklemek istiyorum. Taraftarin stada gelmemesinin en buyuk nedenlerinden birtaneside takimda tribunleri costuracak 2 3 kaliteli oyuncunun olmamasi bence. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53. |