![]() |
Carlos'tan veda gibi mesaj
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44886&token=44014[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, sosyal medyadan yazdığı mesajla taraftarın kafasında soru işareti bıraktı. Kırmızı-Beyazlı ekibin Brezilyalı Teknik patronu Roberto Carlos, şahsi İnstagram sayfasından yayınladığı mesajla Sivassporlu taraftarları meraklandırdı. İnstagram'ı bir hayli sık kullanan Roberto Carlos, geçtiğimiz gün yayınladığı fotoğraf ve yazdıklarıyla soru işaretleri bıraktı. [B]TEŞEKKÜR EDERİM SİVASSPOR VE SİVAS ŞEHRİ[/B] Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos'un sosyal medya İnstagram üzerinden yayınladığı mesaj şu şekilde;''4 Ocak’ta ilk devre Sivas'ta sona eriyor. Benim çalışmalarıma duyulan sevgi ve saygı için herkese teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'deki herkese bu geçen bir buçuk yıl için teşekkür ederim. Sizlerle beraber olmak çok güzeldi, Tanrı'ya emanet olun. Teşekkür ederim Sivasspor ve Sivas şehri.'' Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Carlos'tan veda gibi mesaj
yapma be Carlos biz senin arkandayız güveniyoruz sana ne vedası daha şampiyon olacaktık :confused::confused:
|
carlos zaten coktan beri kafasina koymustu gitmeyi ama yonetim birakmadi.olasi maglubiyetlerde artik baglasan durmaz. hem sivassporun hemde kendi gelecegi acisindan dogtu olan budur. yonetim tipki kayserisporun prosineckiye yaptigi gibi sahip cikmaya calisti ha bugun ha yarin derken ilk yari bitti ve su anda cok kotuyuz hem puan hem oyun olaeak.sezo basinda hadi yine cok iyi oynuyorduk diyelim ama maglubiytler saktliklar cezalilar bizi bitrdi moral falan kalmadi. bu surecten sonra iyi oyunda tarihe gomuldu.
|
[QUOTE=asinancetin583;928387]yapma be Carlos biz senin arkandayız güveniyoruz sana ne vedası daha şampiyon olacaktık :confused::confused:[/QUOTE]
Bu oyun düzeniyle, oynattığı kız futboluyla, takım disiplinsizliyle, kondisyonsuzluk ile, Transfer politikasıyla En iyimser ihtimalle şuan PTT 'de bizi şampiyon yapabilir. |
Mustafa Ateş dün Twitter hesabında Carlos ile görüştüğünü, Carlos'un sadece ilk yarının bitmesi ile ilgili bu tweeti attığını ve bir yere gitmediğini öğrendiğini söyledi.
|
***TAKIMI ne kadar erken bırakırsa o kadar cok faydası olmuş olur.
|
[QUOTE=Soyözen;928391]Mustafa Ateş dün Twitter hesabında Carlos ile görüştüğünü, Carlos'un sadece ilk yarının bitmesi ile ilgili bu tweeti attığını ve bir yere gitmediğini öğrendiğini söyledi.[/QUOTE]
hal böyleyse bir yanlış anlaşılma olduğu belli .carlosun gitmesi konusu şimdilik kapanmış gözüküyor o zaman bu konu üzerinde durup carlosun mesajını yorumlamak üzerinde vakit kaybememek gerek.. |
[B]carlosun bir yere gittiği yok, sene sezon sonuna kadar takımda ...bunu geçen haftadan beri yazıyorum...[/B]
|
carlos iyi bir insan ve dünyaca ünlü şöhreti var ve sivasa da yakışdı ama bu çok iyi bir hoca olduğunu göstermez ben de gitmesini istemem çünkü röportajlarında hiçbir zaman eski hocalarımız gibi şehiri kötülemedi hep iyimser cevaplar verdi ama tecrübe eksikliği var galatasarayın hagi örneği gibi iyi bir futbolcu olması iyi bir antrenör olacağını göstermiyor.bu lig sert bir lig bizim gibi lobimiz olmayan takımların iki katı efor sarfetmesi gerekiyor bunları bu iyi ve koca yürekli adama anlatmaları lazımdı ama olmadı aynı kadroyla aynı futbol oynanacak diye birşey olmuyormuş bunuda öğrendik vel asıl seni seviyoruz ama gidişat kötü hocam yol göründü ama yönetim iyi transfer yapmazsa morinho bile bizi kurtaramaz buda acı gerçek herşeyi carlosa bağlamak da doğru değil yarı yarıya herkes suçlu hatta takımına konya kadar sahip çıkamayan passolig almayan taraftarda
|
Lan bu düpedüz kaçma mektupu ya :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39. |