![]() |
Kombineler satışa çıktı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45059&token=62503][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45059&token=62503[/img][/url]
Sivasspor ikinci yarının kombine biletlerini satışa çıkardı. Sivasspor'un 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı Süper Lig 2. yarı ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak kombine kartların fiyatları belli oldu. Sivasspor yönetim kurulu kombine kartların fiyatını [B]kale arkası 40[/B], [B]Maraton 70 [/B]ve [B]VIP tribünü ise 100 TL[/B] olarak belirledi. Kombine kartlar 2. yarıda Sivasspor'un 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı 9 Süper Lig maçında ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacak. Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında sırasıyla; Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Beşiktaş JK, Bursaspor, Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u konuk edecek. Kombine kart almak isteyen taraftarlar stadyum önündeki Passolig kart satış noktasında kombine kart alabilecekler. |
Cevap: Kombineler satışa çıktı
Kombine almak için indirimi bekliyordum gelmesiyle birlikte hemen aldım bu kadarını da beklemiyordum normal takımların tek maça verdiği bilet parası ile kombine veriliyor bu 5 maçın içerisindede şampiyonluk yaşamış bütün takımları var. Bunun üzerinede stadyum boş olursa diyecek söz kalmıyor.
|
kredi kartına 6 taksit seçeneğide var
[url]https://www.passo.com.tr/tr/clubs/sivasspor/series.aspx?series=b91bf5c3-f321-e411-bc82-00155d14360a[/url] |
[QUOTE=eXi;933039]Kombine almak için indirimi bekliyordum gelmesiyle birlikte hemen aldım bu kadarını da beklemiyordum normal takımların tek maça verdiği bilet parası ile kombine veriliyor bu 5 maçın içerisindede şampiyonluk yaşamış bütün takımları var. Bunun üzerinede stadyum boş olursa diyecek söz kalmıyor.[/QUOTE]
Valla katiliyorum sivas disinda yasiyorum sivasta olupta bu fiyata almayip destek olmayan sivaslilara diyecek lafim yok.... |
Arkadas yok mu istanbuldan organizasyon yapan gidelim maclara ben gelirim
|
[QUOTE=buneyav;933056]Arkadas yok mu istanbuldan organizasyon yapan gidelim maclara ben gelirim[/QUOTE]
valla bende gelırım |
kım ne derse desın kızmayın ama 100 tl bıle çok sıvas gıbı ışsılıgın oldugu yerde
|
[QUOTE=5sekız;933070]kım ne derse desın kızmayın ama 100 tl bıle çok sıvas gıbı ışsılıgın oldugu yerde[/QUOTE]
sen senede 100 lıra verıp maça gıtmezsen bu takımı bu lıgden gönderırler |
|
40 50 100 tlyi heryere verip eger sivassporu tutup 100-200 harcayamıyorsan takımına ne sivasspor ilerler , nede bu düşünceyle sivas biyere varır. Arkadaş sivas dışında milyonlarca insanız organize vede destekte sıfırız:mad:
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:45. |