SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Kadir ile bu iş olmaz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38684)

Örükcülü 23.01.2015 23:26

Kadir ile bu iş olmaz

Son 2 senedir takımı adeta yakan Kadir Bekmezci'nin arkasında duran büyük güç kim merak ediyorum. Oynadığı tüm maçlara bakın adeta takımı yakıyor. Doğru dürüst pas atamıyor, doğru dürüst koridor kapatamıyor, bir de üstüne üstlük bir hatalı paslarla rakip takımı gol pozisyonuna sokuyor.

Bugün kü Trabzonspor maçında da adeta saç baş yoldurdu. Ben tahammül edemedim, siz nasıl tahammül ettiniz?

Yalnızca Kadir mi? Batuhan'dan da bir şey olmaz.. Sergen hoca ne olur gör bu uyarıları.. Forvetsiziz, orta sahasızız... Ümitsiziz, korkuyoruz..

Erenozdenn 23.01.2015 23:37

Cevap: Kadir ile bu iş olmaz

[QUOTE=Örükcülü;933463]Son 2 senedir takımı adeta yakan Kadir Bekmezci'nin arkasında duran büyük güç kim merak ediyorum. Oynadığı tüm maçlara bakın adeta takımı yakıyor. Doğru dürüst pas atamıyor, doğru dürüst koridor kapatamıyor, bir de üstüne üstlük bir hatalı paslarla rakip takımı gol pozisyonuna sokuyor.

Bugün kü Trabzonspor maçında da adeta saç baş yoldurdu. Ben tahammül edemedim, siz nasıl tahammül ettiniz?

Yalnızca Kadir mi? Batuhan'dan da bir şey olmaz.. Sergen hoca ne olur gör bu uyarıları.. Forvetsiziz, orta sahasızız... Ümitsiziz, korkuyoruz..[/QUOTE]

Kardeşim bence sadece futbolculara suç bulmak yanlış. Kadirin yerine adam gibi futbolcu almazlarsa, mecbur o oynayacak. Sonuçta hata yapıyor diye Kadir'in ben maça çıkmıyorum deme lüksü yok. Bunu yönetimin, teknik heyetin görmesi gerekmez mi? Ayrıca Batuhan konusunda katılmıyorum sana. Batuhan'ın etkisiz görünmesinin sebebi arkadan iş bitirici adamın gelmeyişi. Yoksa gayet iyi top tutup, akıllı yerlere top dağıtabiliyor bence. Sonuçta Batuhan'dan beklediğimiz bu değil mi?

yiğido58sinan 23.01.2015 23:45

Batuhanda iyi bir kıpırdanış var ama kadir konusunda aynen katılıyorum.

58YIGIDO58 23.01.2015 23:47

Batuhan süper, gelisme var kendisinde lakin Kadirden bir cacik olmaz, artik gitsin Sivasspordan.

sivaslıadem 24.01.2015 00:12

Konu uzun zamandır açılması gereken bir konuydu
ancak eksik var

Yerine düzgün bir adam almaktan aciz bir yönetim bizi kadire mecbur bırakıyor

Artık bu takımda misyonunu tamamladı

Yerine ofansif bir orta saha alınıp tesekkur edilerek yollar ayrılmalıdır

yigit 2013 24.01.2015 03:25

Sivasta yasayan kardeşlerim abilerim bilirler cumartesi pazarini bu kadiri pazara gotursen limon bile satamaz gelmiş sivassporda orta saha oynuyor yapmayin allah askina yeter yeter birakin su kadiri bu kadir baskanin akrabasi mi sivassporda oynayipta para almak yerine para mi veriyor kulübe ben anlamadim kadiri ne zaman kadroda görsem bu mac hic iyi olmaz diyorum

B.DUMANLI 24.01.2015 05:38

Kadir´le bu isin olmadigini yönetimde biliyor ama nedense onda hala israr ediliyor.

Sergen hoca G.Antep´i ligde tuttu fakat oradaki oyuncu kalitesi bizimkinden farkliydi.Biz daha kaleye sut cekemiyoruz beyler.Bu takim nasil kümede kalir.

Sergen TRT´de atip tutuyordu Sivasspor´un bu kaliteli kadro ile nasil is yapamadigini.Kadro elinde ,sen yapta tüm Türkiye görsün bakalim Sergen hoca:D...

bassguitar 24.01.2015 05:43

Sorumlusu yönetimdir

yigit 2013 24.01.2015 07:48

[QUOTE=Örükcülü;933463]Son 2 senedir takımı adeta yakan Kadir Bekmezci'nin arkasında duran büyük güç kim merak ediyorum. Oynadığı tüm maçlara bakın adeta takımı yakıyor. Doğru dürüst pas atamıyor, doğru dürüst koridor kapatamıyor, bir de üstüne üstlük bir hatalı paslarla rakip takımı gol pozisyonuna sokuyor.

Yalnızca Kadir mi? Batuhan'dan da bir şey olmaz.. Sergen hoca ne olur gör bu uyarıları.. Forvetsiziz, orta sahasızız... Ümitsiziz, korkuyoruz..[/QUOTE]

Kanayan yaraya parmak baston böylesi konuları acamanizi her zaman bekleriz

Has Sivas`li 24.01.2015 07:52

[B]Bu baslikla konu acan arkadasa bir cift sözüm olacak elbette.
Maci AT GÖZLÜKLERi ile seyretmis oldugunuz belli. Bütün sezondur yatan BURHAN dururken, aldigi toplari ezen ATIIF varken, formunun dibine vurmus ZiYA birsey beceremezken, sadece yanpas yapmakla mesgul olan ADEM`i görmeyip, ihaleyi KADiR KAPTANA yikmak cok basit ve ucuz olur.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23.