![]() |
Maçı Değerlendirelim...
[IMG]http://img7.mynet.com/spr/article//2014/11/21/ziraat-640.jpg[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor'u 3-2 yendiğimiz maçı değerlendirelim... Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın spikerleri ve yayın hakkında düşünceleriniz :? |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
yedek kadroyla Trabzonu yendik. yoruma ne hacet :)
|
Çok sevinçliyiz, mutluyuz. Bütün camiamıza teşekkürler. Yalnız ben sevincimi yaşadım bitti. Hemen Konya maçına konsantre olalım. Bu maç geride kaldı. Çok fazla bizim adımıza gündemde kalmasını doğru bulmuyorum. Eğer Konya deplasmanı iyi geçerse o zaman çok daha iyi olacak.
|
aboowwww sivassporumuz kupada hamsileri paçavra gibi 61 kenara :D:D:D
|
Vaşşş Ömer Üründülü izliyorumda çok üzüldüm yaahu...
Yedek ağırlıklı bir kadro hatta tamamına yakın yedek takımla uzatmalarda güldük. Başkanımızın doğum gününü kutlayan bize bu mutluluğu yaşatan takımımıza çoook teşekkürlerimi sunuyorum... |
[QUOTE=aozdemir;935819]yedek kadroyla Trabzonu yendik. yoruma ne hacet :)[/QUOTE]
Herkez bu cümlenin altina imzasini atsin |
Dirilis ertugrulll.
|
Helal olsun sizlere... Defansif anlamda as kadroyu aratmadı. Musa sinan Konya maçı için kendine bir yer ayırdı...
|
Yok arkadas benim bir turlu icim isinmadi su Toramana,ayagina top geldikce,bari hatasi buyuk olmasa diye dua ediyorum.kendi gorusum su ki bu toraman sivasa kulliyen zarar.
|
Annelerin ninnilerinden
Spikerin okuduğu habere kadar, Yürekte, sokakta ve kitapta yenebilmek yalanı, Anlamak sevgilim, o, müthiş bir bahtiyarlık, Anlamak gideni ve gelmekte olanı.. Nazım Hikmet Ran maçı anlatan spiker diyor ki hakem kırmızı kartı gösterdi o yüzden taraftar kızdı ertuğrul'u yaraladı. mantığa bakar mısın ey benim sevgili ülkem! bugün çok güzel bir gün. teşekkürler koca yürekli çocuklar. sergen hoca,murat hoca,tamer hoca teşekkürler. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:46. |