![]() |
Eneramo 3 hafta yok
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45254&token=51487[/IMG]
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Nijeryalı forveti Michael Eneramo'nun, sakatlığı nedeniyle en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalması bekleniyor. Alınan bilgiye göre, kırmızı-beyazlı ekibin geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Trabzonspor ile yaptığı maçın 81. dakikasında sakatlanan Eneramo’nun çekilen MR’ında sol arka adalesinde yırtık tespit edildi. Eneramo’nun tedavisi nedeniyle en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu arada defans oyuncusu İbrahim Toraman’ın da kasık yaralanması nedeniyle tedavisinin devam ettiği belirtildi. AA |
Cevap: Eneramo 3 hafta yok
kötü haber :( inş. aramayız eneramoyu
|
[B]Takıma tam uyum sağladı gollerini sıralamaya başladı şanssız bir şekilde sakatlandı.
Geçmiş olsun adamım.. İnşallah bu üç haftada fazla kilolarını vermiş olarak dönersin.[/B] |
Antep maçında bir asist birde penaltı yaptırdı takımın aldığı 3 puanda en büyük pay sahibiydi...Çok paralara alınan bi oyuncu değildi zaten parasını amorti ettiğini düşünüyorum...Kilo ve form sorunu yaşıyor o yüzden tam olarak önümüzdeki sezona hazırlanması gerekiyor...
|
hay aksi ... bu adamın sahada dolaşması bile takıma olumlu yansıyordu biz 3 haftaya forma girer derken adam 6-7 haftaya çıkardı ...
inşallah utaka dan faydalanırız yoksa batuhanla olacak iş değil |
Beklenen kara haber geldi :(
Ama rahat olalım, aramayız Eneramo'yu demiyorum ama Utaka'mız var. Aslanlar gibi oynayacaktır. |
[QUOTE=howsoonisnow3;936821]Beklenen kara haber geldi :(
Ama rahat olalım, aramayız Eneramo'yu demiyorum ama Utaka'mız var. Aslanlar gibi oynayacaktır.[/QUOTE] Umarım UTAKA ilk maçtaki gibi oynamaz ! 2-1 'lik ilk maçta kaçırdığı gollerle bizi batıran isimdi çünkü ... |
Adam bi depar atti sakatlandi keske zayif haliyle transfer edilseydi bu adam.
|
Utakaya görev göründü.
|
Okadar döndük dolandik yine eneramoya mecbur kaldık ne utaka ne batuhan yanarimda bomboş geçirilen transfer sezonuna birde trabzona yenilemeye yanarım. ..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01. |