SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Biletler Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38797)

SivasSpor.Com 17.02.2015 09:45

Biletler Satışa Çıktı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44885&token=62503[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında cumartesi günü evimizde Galatasaray'ı konuk edecek Medicana Sivasspor'da karşılaşmanın e-biletleri satışa sunuldu.

Elektronik biletler 4 Eylül Stadyumu önündeki gişelerden ve [url]www.passo.com.tr[/url] adresinden satışa sunuldu.

Passolig kartına bir bilet tanımlaması yapılmaktadır. Passolig kartı olmayanlar taraftarlarımız ise [url]www.passolig.com.tr[/url] üzerinden ya da stadyum önündeki gişeden Passolig Kart alarak karşılaşmayı tribünden izleyebilir.

[B]Karşılaşma için kağıt bilet satılmayacaktır.[/B]

[B]Maçın bilet fiyatları şöyle:[/B]

Maraton: [B]25 TL[/B]

VIP tribünü: [B]35 TL [/B]

Gar kale arkası tribünü: [B]10 TL[/B]

Havuz kale arkası tribünü: [B]15 TL[/B]

Misafir takım (kale arkası) tribünü: [B]15 TL[/B]

68yasar58 17.02.2015 10:07

Cevap: Biletler Satışa Çıktı

Kendi seyircimiz için uygun yalnız misafir takım biraz daha yüksek tutulabilirdi.

by_hunter 17.02.2015 11:03

Bende bunu anlamıyorum arkadaş biz deplasmana gideriz vip den daha pahalı maç izleriz bizim buraya gelen taraftar bizimle aynı para.

Olması gereken bu aslında ama diğer takımlardan aynı fiyatlandırmayı göremeyince ister istemez bu şekilde düşünüyorum

Rallim58 17.02.2015 11:47

Bilet fiyatlarını bedava yapsanız dahi, stadyuma gelecek gerçek taraftar, yiğido da kemik sayı, kombine sahibi olup sezon başından bugüne gelen 3 bin kişiyi geçmez...

O halde, 2. yarı maç biletlerini tek tek alıp maç seçen aynı zamanda malum İstanbul Takımlarını izlemeye gelenlere, neden bedavaya yakın müsabaka izletiyoruz ki? Bu konuda yönetimle ters düşüncelere sahibim...

Yönetimde hiç mi bir Allah'ın kulunun bu konuda bir fikir, bir düşünce paylaşımı olmaz?

karasarlıyiğido 17.02.2015 11:48

ya misafir niye az paraya veriliyor onu anlamıyorum adamlar şampiyonluğa oynuyor saçmalık bence en az 100 tl olmalı

PETKOVİC 17.02.2015 12:38

gs yi destekleyen sivaslılar için 15 hiiiç olmamış bir yönetim başarısızlığı daha!!

sivaslıadem 17.02.2015 13:21

Iki hafta sonra sekiztaş maçında daha pahalı olursa memnun oluruz
özellikle deplasman taraftarina

shang 17.02.2015 13:35

az önce stadyumun önünden geçtim gişelerin önü ana baba günü derler ya öyle aslında görünce üzüldüm bu kalabalık galatasaraya fenere beşiktaşa özgü olmamalı maç seçmemeli insanımız

Rallim58 17.02.2015 13:40

[QUOTE=Rallim58;936962]Bilet fiyatlarını bedava yapsanız dahi, stadyuma gelecek gerçek taraftar, yiğido da kemik sayı, kombine sahibi olup sezon başından bugüne gelen 3 bin kişiyi geçmez...

O halde, 2. yarı maç biletlerini tek tek alıp maç seçen aynı zamanda malum İstanbul Takımlarını izlemeye gelenlere, neden bedavaya yakın müsabaka izletiyoruz ki? Bu konuda yönetimle ters düşüncelere sahibim...

Yönetimde hiç mi bir Allah'ın kulunun bu konuda bir fikir, bir düşünce paylaşımı olmaz?[/QUOTE]

Kale arkalarını 2 kategoriye ayırıp, strateji geliştirerek; gar tarafını 10 TL yapıp yiğidoların tamamını gar tarafına yönlendirilmesini destekliyorum. Sarhoş gruplar ile ağız dalaşına girilmemesi adına yapılan bu yönlendirme umarım yerinde bir karar olur. Tabii Kapalı tarafından problem yaşanmazsa...

DEMİRBEYOĞLU 17.02.2015 22:46

Haydi Yiğido gelemeyenleri de teşvik edelim
Yardım cı olalım bir Kişiyi de ya ımız da götürelim
Stadyuma. Alıştıralım
Trabzona Bursa ya Eskişehir'e bakın nasıl Taraftarları var
Türkiye de bir Sivasspor dan başka kimimiz var
Haydi Sivaslı titre kendine gel

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:19.