![]() |
Sivasspor'un planı hazır
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45266&token=35626[/IMG]
Sergen Yalçın, oyuncularını Galatasaray'a zafer parolasıyla hazırlıyor. Genç hoca, Aslan'ı, Utaka, Aatif ve İbrahim Akın gibi etkili silahlarıyla vurmayı planlıyor. Kaptan Adem Koçak ise, “Hiçbir çekincemiz yok” diyerek camiaya umut veriyor. Son 3 maçını kazanan Medicana Sivasspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, bir puan için değil, galibiyet parolasıyla takımını motive ediyor. Başarılı hoca oyun planını da bunun üzerine kuruyor. Burhan Eşer’in cezalı olması genç çalıştırıcıyı bu anlamda zora soksa da plan hazır. Forvette Batuhan’a şans vermeyi düşünen Yalçın, Burhan’ın yerinde ise İbrahim Akın’ı oynatacak. Bu durumda hücum hattının solu boş kalıyor. Yiğidolar’ın hocası o bölge için de Nijeryalı forvet John Utaka’yı hazırlıyor. Aatif ise her zamanki gibi forvet arkasında takımının umudu olacak. [B]Taraftara çağrı[/B] Takım kaptanı Adem Koçak da iddialı açıklamaları ile camiaya umut verdi. Tecrübeli orta saha, “Galatasaray’dan çekinmiyoruz. Sonuçta her iki takım da 11 futbolcuyla sahaya çıkıyor. Saha ve taraftar desteğiyle mücadeleyi kazanan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu. |
Cevap: Sivasspor'un planı hazır
Forvette Batuhan oynamasında gerekirse forvetsiz çıkalım
O oynadığı zaman 1 kişi eksik kalıyoruz Orta sahayı kalabalık tutalım illaki etkili ayaklarımızla gol atarız. Geçen sene orta sahada oynamasına rağmen gol kralı olmuş ve şuan formunu git gide artıran bir Aatif var. |
Batuhan kardeşimizden bizde yeterince faydalanmak isterdik ancak gerekli verimi şu ana kadar veremedi takıma.musa sinan mutlaka ilk 11 de olmalı diye düşünüyorum.
|
Saha ve taraftar avantajını iyi kullanacağımıza, bu İT'i (İstanbul Takımını) sahaya gömeceğimizi düşünüyorum...
Adam gibi adam. Adem Koçak... |
yeneceğimize inanıyorum. sonuçta hava soğuktu saha kötüydü diye ağlayacaklar tabiiki :)
|
Musa Sinan Performansıyla göz dolduruyor Musa Sinan takıma monte edilip forvete Utaka geçirilmeli.
|
Savaşa mı gidiyoruz ya etkili silahlarla vurma felan Utakanın her yeri etkili silah olsa ne olacak Cam adam
|
yine şu kadroyla çıkılır bence
Korcan Cicinho-Da Costa-İbrahim Öztürk-Ziya Adem-Kadir Mehdi Atıf-İbrahim Akın Batuhan yani: 4-2-1-2-1 sistemiyle |
[B]Batuhanı oyun içinde beğeniyorum aslında hava toplarında oldukça etkili sadece bu topları alırken faul yapmamayı ve daha doğru dağıtım yapmayı öğrenmesi lazım bu maça fovette utaka sağda i.akın ve solda musa ile başlamalıyız bu arada orta saha kurgusu üretkenlik açısından kesinlikle adem mehdi şeklinde olmalı duruma göre ilerleyen dakikalarda belki bir kadir mehdi veya hakan mehdi değişikliği olabilir.[/B]
|
Allah nasip ederse maca Erzincan dan geliyorum. gelirken de yanimda yaklasik 100 kisilik hazirladigim kağıtları getiriyorum. inşallah içeri alirlar. gerci bende emniyet mensubuyum ama yine terddutum var iceri sokabilir miyim diye. daha da olmaz sa giris kapisinin kenraina gecer orada dağıtırim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:11. |