SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor dert etmiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38824)

SivasSpor.Com 23.02.2015 08:31

Sivasspor dert etmiyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45278&token=46126[/IMG]

Sivasspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularıyla toplantı yaptı.

Sahasında Galatasaray’a yenilerek 3 maçlık galibiyet serisini kaybeden Sivasspor moral bozmuyor. Teknik direktör Sergen Yalçın bu maçın ardından oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparak, “Ben sizin mücadelenizden memnunum. Biz iyi bir takımız ve ilerleyen haftalarda bunu herkese bir kez daha ispatlayağız. Eksiklerimiz var. Birlikte onları giderip, yolumuza devam edeceğiz. Kimse moralini bozmasın. Bu maçı unutun” sözleriyle moral verdi. Yalçın ayrıca futbolculara toparlanmaları için bir gün izin verdi. Kırmızı-Beyazlılar, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugün yapacakları çalışmayla başlayacak.

Mehmet ATEŞ 23.02.2015 08:39

Cevap: Sivasspor dert etmiyor

sen işini bilirsin.

by_hunter 23.02.2015 08:39

İyi oyun sonrası kaybedilen puan illaki moral bozuyor

Ama fazla takılmamak lazım

Sonuçta bu oyunun içinde yenmekte var yenilmekte

Futbolun klasik sözü önümüzdeki maçlara bakacaz

karamik 23.02.2015 09:15

Sergen muhtemelen istanbuldaki ilk maçta yenilmemize ramen GS yi perişan ettiğimiz maçın taktiğini kullanmaya kalktı sonuc hüsran oldu oysaki gençler maçında asıl oynumuzu oynayacağız rakip çekinilecek bir takım değil kazanmak zorundayız.

58fatihcan 23.02.2015 09:16

[QUOTE=Mehmet ATEŞ;937782]sen işini bilirsin.[/QUOTE]

Carlos için de hep böyle dendi. Durum ortada. İyiye iyi kötüye kötü diyip eleştiri yaparsak daha yapıcı olur

shang 23.02.2015 09:24

gs maçında en az 1 puan alabilirdik ama olmadı.Gençler maçını mutlaka kazanmalıyız.

Soyözen 23.02.2015 09:44

Gs maçında her ne kadar yenilmiş de olsak 2 gol atmamız ve oyundan kopmamamız umut verici. Yanlış olan tek şey yediğimiz goller, özellikle ilk ve ikinci gol çok acemice oldu. 3 maçlık serimiz bize biraz kredi verdiği için evhamlanmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu hafta sonu inşallah Gençler'den 3 puanı koparabilirsek yolumuza güzel bir şekilde devam ederiz.

Travis Bickle 23.02.2015 09:45

[B][FONT="Comic Sans MS"]sergen hocanın takımın dengelerıyle oynamaması gerektıgını anladıgını dusunuyorum kadırı sağ açığa almak gıbı fantezılere gerek yok normal oyunumuzu oynıyalım yeter

ancak buyuk ıhtımal kupada yarı fınalde galatasaray ıle oynıcaz aynı hataları yapmıyıp cıft maçlı sıstemde mutlaka elememız lazım galatasarayı[/FONT][/B]

onur0634 23.02.2015 10:22

[QUOTE=58fatihcan;937786]Carlos için de hep böyle dendi. Durum ortada. İyiye iyi kötüye kötü diyip eleştiri yaparsak daha yapıcı olur[/QUOTE]

Aynen kardeş...İşler iyi gidince tolore edip kötü gidince istifaya davet etmeye benzemez bu işler...Bu haftaki malubiyetin tek sorumlusu çıkardığı kadro ve yaptığı taktiksel değişiklik nedeniyle sergen yalçındır...Haftaya gençlerbirliği maçını kaybettiğin zaman bu galatasaray maçındaki umursamaz oyunun ve kaybettiğin 3 puanın önemini o zmn anlarsın ancak iş işten geçmiş olur...23 hafta Beşiktaş 24 hafta Ç.Rizespor 25 hafta Bursaspor 26 hafta Eskişehirspor bu maçların hangisinden 3 puan alabileceğinin garantisi vardır...

Mehmet ATEŞ 23.02.2015 11:06

[QUOTE=58fatihcan;937786]Carlos için de hep böyle dendi. Durum ortada. İyiye iyi kötüye kötü diyip eleştiri yaparsak daha yapıcı olur
Carlos için ben işini bilir demedim Carlos döneminde her maçta ofansif oynuyorduk sergen döneminde ilk defa oynadık bir taktik düşündü olmadı Batuhan ı aldıktan sonra gol u bulduk ikinci yarının başında utaka bencillik yapmasa önede geçebilirdik sergen hoca işini bilir diyorum çünkü Carlos gibi her maça aynı sistem çıkmıyor takımına göre oynatıyor gs karşı bu kadar ofansif oynamak bana göre de yanlıştı ama takımın hocası sergen yalçın ona güvenim sonsuz ligden düşme endişem yok içerde bjk fener ve bursa maçlarındaki puan kaybımızıda göz önünde bulunduruyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:51.