![]() |
Kartal'a puan yok
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45328&token=44883[/IMG]
Beşiktaş'a karşı forma giydiği 4 maçta 3 gol atan Sivas'ın kralı Aatif, “Zor bir maça çıkacağız. Ancak sahamızda seyircimizin de desteğiyle rakibimizi devirip, İstanbul'a onları puansız döndüreceğiz” dedi. Süper Lig’de yarın, deplasmanda Sivasspor’la karşılaşacak Beşiktaş’ın en çok dikkat etmesi gereken isimlerin başında Aatif Chahechouhe geliyor. Geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan ancak sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Aatif, şu an formunun zirvesinde... Son 5 maçında rakip filelere 4 gol atan, ligde ise oynadığı 21 maçta 8 kez gol sevinci yaşayan Faslı yıldız, Beşiktaş’a karşı oynadığı mücadeleleri de genelde boş geçmiyor. 28 yaşındaki oyuncu, Siyah-Beyazlılar’a karşı forma giydiği 4 maçta, 3 gol attı. Yine aynı başarıyı tekrarlamak isteyen tecrübeli futbolcu, FANATİK’e yaptığı açıklamalarda, iddialı olduklarını vurguladı. Aatif, “Beşiktaş, ligin en iyi top oynayan takımlarının başında geliyor. Çok zor bir maça çıkacağımızın farkındayız. Sahamızda oynamamız bizim için büyük avantaj. Beşiktaş’ı, İstanbul’a puansız döndürmek istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle tek hedefimiz, sahadan galibiyetle ayrılmak” ifadelerini kullandı. [B]Çıkışa geçmiş durumdayız[/B] “Takımda moraller oldukça iyi. Sergen Yalçın hocamızla birlikte çıkışa geçmiş durumdayız” diyen yıldız forvet, “Düşme hattından kurtulduk ama biz üst sıraları hedefliyoruz. Kaliteli bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. İkinci yarıda, ilk devrede yaşadığımız şanssızlıkları kırmaya başladık. Bu yüzden kalan maçlarımızın hepsini kazanmak amacındayız” yorumunu yaptı. M.Çağrı Davran |
Cevap: Kartal'a puan yok
Zor maç olacağı kesin fakat takımın güveni tam
İyi futbol oynuyoruz inşallah bunu sonucada yansıtabiliriz |
ne zaman böyle haberler çıksa demeçler versek sonu hiç iyi bitmiyor gerçekçi olmak gerekirse işimiz hiçte kolay değil ligin en iyi takımı ile oynuyacağız 1 puan bile büyük başarı olur.Ama beşiktaşa da bizim ters gelme durumumuz var futbol şansımız genelde yanımızda oluyor bjk maçlarında inş iyi bir maç çıkartırız
|
Sergen hoca gelmeden once bu sezon icin soyluyorum sahamizda bile olsa rakip farketmez maglubiyet alacagiz diye dusunur olmustuk. Suan sahamizda kiminle oynarsak oynayalim cok sukur galibiyete sonuna kadar inaniyoruz. Bu takim bu sezon bitince bizi guldurecek insAllah.
|
Ne zaman gözdagi versek sonuc hep hayal kirikligi oluyor bunu herzaman gorduk en iysi birsey demeyip maca iyi hazirlanip iyi mücadele ile 3 Puani almak.
|
Çenen değil ayakların ve beynin çalışsın....
Büyük konuşmak değil büyük oynamak lazım.... Şahsi değil kollektif olmalısın... Yoksa yolda belde bende diyorum yeneceğiz diye, kime güvenerek; Size güvenerek.... |
[B]Öncelikle bazı arkadaşlar şunu bilmeliler,bu takım ölmüş bitmişde y3niden dirilmiş değil,geçen sezon avrupa kupasına katılmayı haketmiş bir takım ,gol kralını,asist kralını çıkartmış takım,sezon başında gsye kendi evinde 8 gol atacak kadar iyi oynamış bir takım,bjk maçlarında iyi oynadığı halde beceriksizlik ,bencillik yüzünden ,kazanamamış takım ,belki bursa ,mersin ,trabzon ,fb maçları hariç diğer maçlarda kazanmayı hakedecek kadar oynamış bir takım,üstelik ,ibrahim akın,aydın,eneramo olmadığı halde ,3 maç kazandıksa bunlarıda i.akın ve eneramo sayesinde kazandık,bunları birilerine hatırlattıktan sonra,bjk maçları herzeman çekişmeli ve zevkli geçmiştir,istanbuldaki maçlarda hakemide geçtiğimiz maçlarda yendik,yada berabere kaldık,hakemi geçemediğimiz maçlarda yenildik, taa verner loranttan buyana bjk ye ezildiğimiz maç hatırlamıyorum,sivasdaki maçlardada hep iyi oynadık,fakat nedense çok galip gelemedik ,sivasdaki maçlarda bjk nin bariz üstünlüğü var,tarih tekerrürdenmi ibaret ,yoksa bu tekerrürü bu hafta kıracakmıyız göreceğiz,bu maçın kaderini belirleyecek oyuncuların iyi mücadele etmesini bekliyorum,gol yemediğimiz herdakika sivassporun lehine işleyecektir,beraberlik sivassporu çok üzmez ancak bjk yi çok üzer,defansı ve kalesi sorunlu bjk yi yenmek için saBırlı,kontrollü,yardımlaşmalı ,oynamamız gerekiyor,özellikle atıf,i.akın,utaka, bulacakları gol pozisyonlarını affetmemesi gerekiyor,şunu net olarak söylüyorum,atacağımız erken 1 gol bjk yi strese sokacaktır ,sinirleri gerilecektir sergen hocaya ve tüm oyuncularımıza güveniyorum başarılar diliyorum [/b]
|
başladık yine üst perdeden atıp tutmaya. ne zaman istanbul takımlarına karşı böyle atıp tuttuk sonumuz hep hüsran oldu.
|
Bu islerin sakasi kalmadi,Akhisar düser derken adamlar Fenerbahce´den puan aliyor,sonra Kasimpasa´dan puan aliyor.Peki bu ligden kim düsecek, birileri düsecekde umarim düsecek olan biz olmayiz.
Fikstürümüz cok zor bu yüzden 3 puan,1 puan demeden puanlari almak zorundayiz.Besiktas´da oyunun gidisini degistirebilen cok oyuncu var.Sivasspor takim halinde oynayip bencil futbolu degilde takim icin oynanirsa basarili oluruz.Yok Aatif´in yaptigi gibi pas yerine calima kacarsan bu mac zor. Öyle Kartal´a puan yok demekle olmuyor bu isler.Sahada mücadeleni yapacaksin,rakibi yoracaksin ve golünü atip mutlu sona erip Akhisar´in tabelada seni gecmesine izin vermiyeceksin. Galatasaray macinda Sivaslinin gülmeyen yüzü bu macda gülsün bari... Cok seymi istiyoruz biz acaba?. |
Takımı'n yükü atıfın sırtında adamın yüzünü döndürmemek için sert giriyorlar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:02. |