![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçında Bursaspor'u 4-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]İlk defa rahat bir maç izledik ve net bir skorla maçı 4-1 kazanarak DÖRT köşe olduk...Lige ara verilmese bu hızla Eskişehiri'de yener dönerdik ama sağlık olsun diyelim lige verilen arayı iyi değerlendirelim.
Bize bu güzel galibiyeti yaşatan başta futbolcular olmak üzere teknik heyeti yönetimi ve takımı 4 Eylül'de destekleyen yiğidoları tebrik ederim.[/B] |
Mükemmel bir sonuç oldu. Çok şükür haftalar sonra bir oh dedik.
Nasıl sıkıntılar yaşadıysak artık eminim 4-1 olunca bazı taraftarlar benim gibi endişe yaşamıştır. Hiç kimseye olumsuz eleştiri getirmeyeceğim. Sonuçla rahatladık. Artık Erciyes deplasmanında yenilmediğimiz sürece büyük bir avantaj yakaladık. Yalnız herşey bitmedi. Böyle bir maçın arkasından Milli maç arası olması da şanssızlık olabilir. Manuel Da Costa umarım aradan sonra geri döner. Kupaya belki de önem verebileceğiz. Musa Sinan umarım psikolojik olarak kendini hazır tutar. Şans bulacağına inanmak istiyorum. Sıra 4 Eylül ve Zara'da. İnşallah onlardan da bayram havasında sonuçlar gelir. Bu maçtan sonra biraz çıkıp gezmeyi, dolaşmayı istiyorum. Artık YiğidoSivas58 düşünsün :) |
Bu arada son dakikada Bursa kırmızı kartları görmese iyiydi. Bir sonraki maçları Erciyes ile. Yani büyük avantajımız oldu ama garantilemedik henüz.
|
nurtopu gibi bir galibiyetemiz oldu hayırlı uğurlu olsun
|
Gözümüz aydin bu senede yirttik :D
Erciyes dökülüyor, Karabük dökülüyor, Balikesir ile fark büyük. Düsen 3 takim artik belli oldu. Bu macin analizi falan olmaz. Bursaspor bugün defans falan yapmadi. Inanilmaz bosluklar verdiler. O yüzden ne skor aldatsin ne de Batuhan'in attigi 2 gol aldatsin. Bursa gibi defansi bu sene 2 defa yakaladik Gs ile 1 mac ve bu mac. Bu mac 8-4 ya da 9-3 gibi abuk bir skorla bitebilirdi ama sadece 4-1 bitti. |
rüya gibiydi.
düşecek takımlar netleşti gibi. |
sezon başından beri bu kadar rahat bir maç hatırlamıyorum önümüzdeki eşkişehir ve balıkesirden 4 puan veya 6 puan alırsak garantileriz diye düşünüyorum teşekkürler yiğidolar
|
Bursa'dan bazı oyuncular Milli takıma seçilmenin etkisinde kalmış olabilirler ama şu da bir gerçek maç başında benim gibi bizim kadroyu gören çoğu kişi şaşırmıştır.
Aynı anda Batuhan, Utaka, Burhan, Aatıf sahada. Çok ofansifti. Allah'tan golle başladık ve herşey yolunda gitti. Artık Eskişehir maçında beraberlik iyi sonuç olur bize. |
Maç öncesi evi arabayı satın Sivasspor'a banko oynayın Demiştim bunu Şunun için dedim bu takım beşiktaş ve Galatasaray Maçları dahil evinde rakipleri eziyordu ve yıllardır Bursa'ya olan üstünlüğümüz vardı kazandık ve tekrar ligteyiz merhaba süper lig
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27. |