![]() |
Sivasspor 1-1 Kayserispor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45259&token=45328[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci karşılaşması Sivasspor-Kayserispor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 16 Nisan Perşembe [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 18:00 [B]Yayın: [/B] A Haber [B]Maçın Hakemi: [/B] Süleyman Abay [B]Medicana Sivasspor - Kayserispor maçının elektronik bilet fiyatları şöyle:[/B] [B]VIP:[/B] 10 TL [B]Maraton[/B]: 5 TL [B]Kale Arkası[/B] (Gar): 3 TL [B]Misafir Takım[/B] (Havuz kale arkası): 3 TL [B]Not :[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Kayserispor
ilk maçta talihsiz bir beraberlik aldık iki farkla alacağımızı düşünüyorum
|
bu maçı kazanarak kupayı almaya doğru emin adımlarla ilerleriz inşallah
|
hızımızı aldık ki bi çıhale kayseri
|
bu maçtan o kadar eminim ki yeneceğimizden ALLAHIN izniyle........
kadir oynamasın ne olur ne olmaz eses 11ini tuturdum bu da tutar inşallah ama kupada hep 11ler değişik çıkar ertuğrul fatih-ümit-ibrahim-apo adem-hakan musa-mehdi-aydın utaka |
[b]Kayserililer bugün sivasa 5 çekin demişler,futbolcularımızdan ricamdır ,onların istedikleri oranda gol atarak eleyiverinde hatırları kalmasın:D[/b]
|
Kayseriyi eleyelim ki cinconu eleyebilecek bir takim kalsin kupada
|
[QUOTE=34MUAMMER58;941510][b]Kayserililer bugün sivasa 5 çekin demişler,futbolcularımızdan ricamdır ,onların istedikleri oranda gol atarak eleyiverinde hatırları kalmasın:D[/b][/QUOTE]
karşımızda trabzon da yokki bi kıyak yapıp onların plakayı yapalım ama... 38 işi bozuyor işte |
Kayseriye karşı ilk maçtaki avantaj li sorunuzu Sivasimiz da fark atarak percinliyecez inşallah
|
[B][I]Bu moral ve motivasyonla Kayseriyi eleyip final oynarız gibime geliyor çünkü takım iyi yolda, hırsli ve istekli oynuyorlar buda benim umutlarımı artırıyor, ALLAH yar ve yardımcımız olsun[/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:08. |