![]() |
Haydi Maça maça maça
Hafta sonu oynanacak 2 önemli maç için geri sayım başladı.4 Eylül Belediyespor'u desteklemenin şimdi tam zamanı.Bu hafta oynanması gereken Sivasspor-Balıkesirspor Süper Lig maçının malum nedenlerden ötürü ertelenmesi ve Zaraspor'un şampiyonluğunun nerede ise kesin gözü ile bakılması gözleri Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumundaki 4 Eylül Belediyespor-Eyüpspor maçına çevirdi.4 Eylül Belediyespor yöneticileri ile yaptığımız görüşmede Yiğidoların bu maçı mutlaka stadda takip etmeleri ve 4 Eylül Belediyespor'a destek vermelerini bekledilerini ifade ettiler.Haydi Yiğidolar maça maça maça maça maça maça ......Şimdi Sivas'ta 4 Eylül Belediyespor zamanı .......Lütfen tekrar edelim .
[U][I][B]Saat 13.00 itibari ile belirli aralıklarla stada ücretsiz otobüs tahsis edilmiştir.[/B][/I][/U] [B][I]YER:Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu TARİH:12.NİSAN.2015..Pazar SAAT:14:30[/I][/B] |
Cevap: Haydi Maça maça maça
allahın izniyle zara da 4 eylül de şampiyon olsun....... haydi güldürün yüzümüzü çocuklar
|
Yoğun katılım olacağını düşünüyorum taraftar görsel olarakta birşeyler yapabilirse harika olur
|
Zara büyük bir ihtimalle 3. lige cikar.Mademki Sivasspor´un maci yok Sivas merkezde yasayan futbol severlerin 4 Eylül´e destek vermeleri en dogal olanidir,4 Eylül sayet kupa maclarini oynamamis olsaydi su andaki lig görünümü cok farkli olurdu.
4 Eylül sayet Eyüp´ü yenerse,Eyüp sitrese girer.Bu sitresde onlari sampiyonluktan eder.4 Eylül´ün Eyüp´den sonra tek zor maci var oda Diyarbakir ile deplasmanda.Bu macda kaybetmezse 4 Eylül sampiyonlugu gögüsleyebilir.Ama önce Eyüp ile puan farkinin üce indirmek icin Eyüp´ü yenmek gerekiyor,bunun icinde seyirci destegi sart.Eyüp yenilmiyecek ve gözdede o kadar büyültülecek takim degil. Sivasspor Eyüp´ü yenerse ben herseyin terse dönecegini umuyorum.Herseyden önce futbolculara daha fazla güven gelecek ve belkide 4 Eylül zoru basararak 2. lige cikacak.Neden olmasin. |
[B]Pazar günü stadda buluşuyoruz ...[/B]
|
Eyüp spora karsi deplasmanda berabere kaldigimizi da unutmayalim, bu da bizi kagit ustunde favori gosteriyor
yani kazanirsak olasi puan esitliginde de avantaj bizde olacak |
[B]İSTANBULDA kaçan galibiyeti sivasda alırız gibi,4 eylül şampiyonluğu eyüpten fazla hakediyor,ve eyüptende çok güçlü ,bazı kolay maçları kaybetmeseydik çoktan şampiyonluk garantilenirdi,playoftan olsun 4 eylül yine 2.lige çıkar,zaraspora gelince artık lamı cimi kalmadı ,yıllarca verilen emeklerin karşılığını bu hafta şampiyon olarak alacaklar,3.lig kimseyi korkutmasın ,yani 4 eylül yöneticileri gibi voleybol takımını 1.lige aldıkları halde gitmedikleri gibi olmasın,:mad:bu hafta zaranın ve 4 eylülün haftası olsun inş.[/b]
|
[FONT="Century Gothic"][B]Zara'ya gidemeyen tüm futbolsever, yiğidoların 4 Eylül Belediyespor-Eyüpspor karşılaşmasında yerlerin almalıdır...
Ben şahsen Zara Belediyesporun müsabakasına gidiyorum ama gönlüm ve devamlı irtibatla bir yarım da Sivas'ta olacak. Zaman aralığı farklı olsa idi, duruma göre her iki karşılaşmayı da izleme imkanımız olabilirdi, ama nasip böyle imiş... 4 Eylül Belediyespora 2. lig, Zara Belediyespor'a da 3. lig hayırlı olsun...[/B][/FONT] |
[B][I]Haydi sevgili Yiğidi kardeşlerim şimdi birlik beraberlik ve kenetlenme zamanıdır, şayet Sivas'ımızı seviyorsak Stadyumu full doldurmamış lazım. 4 Eylül ve Zara nın başarısı Sivas'ımızın başarısıdır öyle ise haydin maça. ALLAH'ım bizi mahcup etme .[/I][/B]
|
[B]İmkanı olanlar Zara'ya ;Sivas'ta kalanlar 4 Eylül maçına gidecek ve her şey güzel olacak...Haydi hep birlikte birlik için....[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:09. |