SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Batuhan'dan İddialı Açıklamalar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39009)

SivasSpor.Com 30.04.2015 00:00

Batuhan'dan İddialı Açıklamalar

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45505&token=37515[/IMG]

Medicana Sivasspor’un başarılı santraforu Batuhan Karadeniz, Türkiye Kupası’nda yarın akşam oynayacakları Galatasaray maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.
Batuhan, İstanbul’a kazanmaya geldiklerini ve kupanın peşinde olduklarını söyledi.

Batuhan Karadeniz, işi İstanbul’da bitireceklerine inandığını belirterek, "Öncelikle biz buraya bu maçı kazanmaya geldik. Herhangi bir şekilde öyle defans yapalım, turu Sivas’a taşıyalım düşüncesiyle gelmedik. İzleyenlere güzel bir maç izleteceğiz, hedefimiz bu. Tabii avantajlı skorla dönersek bizim için fena olmaz. İşi İstanbul’da daha rahat bitireceğimize inanıyoruz. Ekip olarak kazanmaya geldik ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Turu geçersek eğer, kupayı almaya her takım yakın bu saatten sonra alabilir. Biz de kupanın peşindeyiz." diye konuştu.

"GALATASARAY’IN ASIL HEDEFİ LİG ŞAMPİYONLUĞUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Genç futbolcu, rakipleri Galatasaray’ın asıl hedefinin lig şampiyonluğu olduğunu düşündüğünü de belirttirken, Galatasaray'ın şampiyonluğun peşinde olduğunu aynı zamanda kupanın da peşinde olup olmadığını bilmediğini söyledi.

Galatasaray'da kupa için kadro değişikliği yapılsa da güçlü bir takım olduğunu ve gücünden hiç bir şey kaybetmeyeceğini belirten Batuhan Karadeniz, "Galatasaray iyi bir takım. Onlar da şampiyonluğun peşinde olan bir takım. Kupa da önemli midir onlar için bilmiyorum ama lig şampiyonluğu daha önemlidir herhalde. Bu yüzden onlar isterlerse bizim maçta 3 – 5 kişi eksik oyuncu oynatsın fark etmez. Çünkü büyük bir takım ve camia. İyi bir takım oldukları için o oynamış bu oynamamış önemli değil. Hepsi iyi oyuncular. Bizim de ekibimiz iyi, kendimize güveniyoruz. Galatasaray’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum." dedi.

CİHAN

Rallim58 30.04.2015 00:38

Cevap: Batuhan'dan İddialı Açıklamalar

[B]Performansındaki artan trendin şaşırtmaya devam ediyor. Başarılarının daimi olmasını dilerim...

Kupanın finalini de görmek üzere, başarılar...[/B]

Harput0658 30.04.2015 00:51

Ne zaman biri çıkıp iddalı açıklama yapsa tersi çıkıyor. İnşallah bu sefer üzülmeyiz.

PETKOVİC 30.04.2015 08:03

[QUOTE=Harput0658;943425]Ne zaman biri çıkıp iddalı açıklama yapsa tersi çıkıyor. İnşallah bu sefer üzülmeyiz.[/QUOTE]

evet bu batuhan olunca korkmamak elde değil :D

by_hunter 30.04.2015 09:04

Arkadaş mütevazi olma zamanı değil tabi ki iddialı konuşacaklar.

Artık yarı final maçında da mütevazi olmaya gerek yok !!!

Biz bu kupayı kaldıracağız......

Travis Bickle 30.04.2015 09:14

[B]batuhan'ın soyledıklerıne gore saldırarak oynıycaz gıbı gorunuyor umarım bu anlayıs pahalıya maal olmaz bize[/B]

Poyrazcan 30.04.2015 12:36

Sergen Yalçın takımın başına geldikten sonra Batuhan'da müthiş bir gelişim-yükseliş başladı. Bu yükseliş onun Türkiye nin en iyi santraforu olacağını işaret ediyor ve ben buna inanıyorum.
Bu anlamda Sivasspor yönetimi ona beş yıllık yeni bir kontrat yaptırması gerekir diye düşünüyorum.
Taraftara düşen görev; Batuhan'a destek olup onu bu yönde motive etmektir.
Yarın milli takım'a çağrılırsa hiç şaşırmam.

58YIGIDO58 30.04.2015 22:23

Laf degil icraat lazim !

B.DUMANLI 01.05.2015 13:11

Sen varya sen (Batuhan) bize Mecnun baskandan bir mirassin,onun gözdelerinden birisin.Mecnun baskan Ceyhun´da oldugu gibi sendede yanildi.
Seni Sivasspor taraftari benimsiyemedi nedense.Dünki kupa macinda sen sahadamiydin gercekten ve Allah icin söyle bu takima dün ne verdin.Senin gibi oyuncu Türkiye´de hali sahada oynuyor.
Cok büyük ümitlerle getirildin ama sonuc ortada.Sen mademki profosyonel bir futbolcusun belli bir basari grafigin olmali.Sen bunu bir hafta yukari tasirken ,diger hafta sahada yoksun.Bizde böyle futbolcu istemiyoruz.

Harput0658 01.05.2015 19:40

[QUOTE=YigidooSivas58;943533]Laf degil icraat lazim ![/QUOTE]

Noldu Batuhan!!! O iddiani maçta göremedik kusura bakma da o oyununla amatör takıma bile iddalı olamazsın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47.