SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sergen Yalçın sitem etti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39028)

SivasSpor.Com 05.05.2015 06:54

Sergen Yalçın sitem etti

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45524&token=63741[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, lig programından yakınarak, "Diğer takımlar çeyrek finalden 4 gün sonra maç oynarken, ben iki günde bir maç oynuyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Medicana Sivasspor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, “Geçen haftanın bir telafisi gibi oldu. Bugün biz kazandık. Ligde bu tür sonuçlar olabiliyor. Futbolun güzelliği bu. Bugün skor olarak iyi ancak oyun olarak beklediğimiz temponun altında müsabaka oldu. Biz daha tempolu oynaması gereken bir takımız. Takımım yorgun. İki günde bir maç oynamaktan yorulduk. Bu kadar programsız bir sezon olamaz. Bırakın bari oyuncularımız dinlensin. 4 oyuncumu kaybettim, iki oyuncum sezonu kapattı. Ben çok alternatifli kadroya sahip değilim. O yüzden biraz bizi anlasınlar.

İnsanlar biraz ne olup bittiğini görsün. Bunu konuştuğumuz zaman disiplin kuruluna gittik. Allah’tan ceza çıkmadı. Halen bizim konuşmalarımızdan sıkıntı yaşıyorlar. Kim neden sıkıntı duyuyor bilmiyorum. Eğer bir hakem maçın önüne geçtiyse hakemin hakkında konuşma hakkımız var. Kimseyi rencide etmiyoruz. Bırakın oyunu yorumlayalım. Kupada Galatasaray’a 4-1 yenildik. Bu maç böyle bitecek bir maç mıydı? Geldiğimden beri 20 lig maçı 8-9 kupa maçı oynadık. Diğer takımlar çeyrek finalden 4 gün sonra maç oynarken ben iki günde bir maç oynuyorum” dedi.

anilcan213 05.05.2015 07:54

Cevap: Sergen Yalçın sitem etti

[B] Taraftar bahaneleri ne kadar sevmese de, Sergen hakli. Bu sezon bitime yaklasti, gelecek sezon planlamalarini yonetim ve Sergen en degerli bicimde yapmali, takim futbolcu coplugune donmus durumda. [/B]

by_hunter 05.05.2015 08:20

Arkadaş doğru sözün altına sadece imza atılır yorum yapılmaz....

sawyer5892 05.05.2015 08:59

bu adamin kiymetini bilmek lazim elestiri yapmak icin bos lafa gerek yok dobra bir adam lafini esirgemiyor korkmadan cekinmeden dogrulari soyluyor. Zaten aciklamasinda takimin yasli oldugunu seneye yeniden yapilanacagini da belirtti bu sezon iyi kotu gecti ben gelecek sene icin umutluyum

Rallim58 05.05.2015 09:02

Herkes bildiği ve gördüğü doğruları söylerse ancak futbolumuzda düzelmeler başlar.

Mevcut TFF (Tüpcünün Fırıldak Fareleri) ile bir arpa boyu yol alınmaz...

birdokuzaltiyed 05.05.2015 13:15

[B]Paşa sen işini bilirsin ama şöylede bir gerçek var, Ronaldolar Messiler senede 55-60 üst düzey maç oynuyorlar, banamısın demiyorlar.Futbolcular bu işin b,r eğlence değil meslek olduğunu bilmeli, hayatlarını bu tempoya göre ayarlamalılar.Sen babalık ediyorsun ama onlar da durumdan vazife çıkarmalı ve daha düzenli çalışmalılar.[/B]

4eylul58 05.05.2015 14:03

sergen hakli da olsa bir futbolcunun haftada 2 maç kaldirma fizik gucu olmasi lazim

karasarlıyiğido 05.05.2015 14:31

sergen gerçekten hoca bu futbolcu ekibi ile bize tekrar kazanmayı öğrettiyse sivasın hakkını savunmak için çezalar aldıysa bu taht durmayı en çok hakeden insan olarak görüyorum, yönetim artık eski düzenini bırakıp bu adam ne istiyorsa onu yapmalı ve acil kontrat yenilemeli ama istediği transferleri yapmadıktan sonra bir anlamı yok çünkü transfer şart hem çok futbolcu lazım

sivassporhersey 05.05.2015 18:08

Hangi gelen adam Sergen gibi konuştu,sergen gibi hakkını savundu,sergen gibi lafını esirgemedi. kimseyi kötülemiyorum ama Sergenle bizim devam etmemiz lazım iyi oyuncular alınarak orta alan ve kale güçlendirilerek gelecek sezona bomba gibi bir Sivasspor izleriz umarım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22.