![]() |
BİLET FİYATLARI DÜŞECEK
Sivasspor Yönetimi, Konyaspor maçı öncesi bilet fiyatlarını düşürmeyi hedefliyor.
Konyaspor maçı öncesi taraftar desteğine büyük ihtiyaç duyan Sivasspor’da, Yönetim Kurulu, Konyaspor maçı bilet fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor. Tüm Yiğidoların maça gelip takımlarını desteklemesini isteyen Yönetim Kurulu, bunun içinde bilet fiyatlarını aşağıya çekecek. Yönetim Kurulunun Konya maçı bilet fiyatlarını Maraton 10 YTL, Kale arkası 5 YTL olarak açıklaması bekleniyor. |
[B]bu haber sivastakiler için gerçekten güzel...
umarım bununla beraber daha genç bağıracak destek verecek izleyici gelir...[/B] |
EVET YÖNETİM TARAFINDAN YAPILMILMIŞ GÜZEL BİR JEST TARAFTARA ,HERKES BU HAFTA MAÇA
|
[COLOR="Black"][B]Sahada eşsiz bir takım var(SİVASSPOR),muhteşem bir stad 4 Eylül stadyumu işte başkanımız bu güzelliğe daha bir güzellik katmak için bilet fiyatlarını düşürüyor bence kaçırılmayacak bir fırsat,SİVAStaki hemşehrilerimi ne yalan söyliyeyim kıskanıyorum.Bu maça gidilir geçen hafta harika bir mücadele örneği gösteren SİVASSPORumuz için avazımız çıkana kadar desteklenir,çekirdek yemek isteyenler,galibiyet sevincinin ardından o güzelim İstasyon caddemizden sevinç nidaları atarak çıtırdatır çekirdeklerini.[/B][/COLOR]
|
bu gerceklesırse cok ıyı olur ama bukezde bılet bulamayız:D
|
[QUOTE=sivaslim]bu gerceklesırse cok ıyı olur ama bukezde bılet bulamayız:D[/QUOTE]
[B]keşke gelinecek durum bu olsa... tek sorun bilet bulmamak olsun :)[/B] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Sahada eşsiz bir takım var(SİVASSPOR),muhteşem bir stad 4 Eylül stadyumu işte başkanımız bu güzelliğe daha bir güzellik katmak için bilet fiyatlarını düşürüyor bence kaçırılmayacak bir fırsat,SİVAStaki hemşehrilerimi ne yalan söyliyeyim kıskanıyorum.Bu maça gidilir geçen hafta harika bir mücadele örneği gösteren SİVASSPORumuz için avazımız çıkana kadar desteklenir,çekirdek yemek isteyenler,galibiyet sevincinin ardından o güzelim İstasyon caddemizden sevinç nidaları atarak çıtırdatır çekirdeklerini.[/B][/COLOR][/QUOTE]
serdar sen nerdesınkı kardes |
[QUOTE=sivaslim]serdar sen nerdesınkı kardes[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Mersinde yaşıyorum,bu mutluluğa birkaçkez nail olduğum için ne yalan söyliyeyim içim gidiyor oraları düşününce...[/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Mersinde yaşıyorum,bu mutluluğa birkaçkez nail olduğum için ne yalan söyliyeyim içim gidiyor oraları düşününce...[/B][/COLOR][/QUOTE]
kalbın burdaya oda yeter |
[QUOTE=sivaslim]kalbın burdaya oda yeter[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Tek avuntumuzda bu zaten.[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:51. |