![]() |
SS-FB Maçını Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 30. haftada oynanan Medicana Sivasspor-FB müsabakasını değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT][/B] |
Cevap: SS-FB Maçını Değerlendirelim
Hakan oyuna son dakikalarda girince nasıl da umutlandım. Şimdi dedim oyunu tutar, rakibi yorar, kanatlara oyunu taşır, tempoyu ayarlar dedim ama nasip değilmiş. Isınamadı demekki tam olarak.
Neyseki Karabük yenildi. Artık matematiği de bitirelim de bitsin şu sezon. [COLOR="White"]Artık inşallah şu Fener maçları sonlara kalmaz. En çok dedikodular için üzülüyorum. Bu arada gündüz A Spor kanalının yayınını seyrettim. Sivas'ta nabzı tutmuşlar. Esnafa falan mikrofon uzatıyorlar. Bir de tanınmış esnaf diyor. Adam hem Sivassporluyum hem Fb'liyim diyor. Bir diğeri Fener alır diyor. İnanamıyorum bu kadar şeyden sonra bu malzeme nasıl veriliyor. Bari içinizde tutun be. İnadına bizi buluyor bu tarz şeyler.[/COLOR] |
skordan daha çok üzen şeyler var. tüm takımlar kaybedince bir sey yok biz fenerbahçeye kaybedince insanlar farklı seyler konusuyor bunu üzerimizden atamadık. bir diğer can sıkıcı konu da sivaslı olup fenerbaheyi destekleyenler ve galatasaray ve beşiktaş için sivassporu destekleyenlerin stadı doldurmasıydı böyle dolacağına kemik 5 binle oynasak daha iyi. Maça gelirsek elimizden geleni yaptık ikinci yarı kötüydük yinede 2-1 öndeyken 3ü bulacak pozisyonları bulduk olmadı
|
yine it yine hüsran adem - kadir ikilisi süper ligi kaldırmaz artık başkan da anlamıştır.ümit nasıl milli takıma seçildi hayret pttde çok daha iyi genç stoperler var.takım çabuk yoruluyor artık gençleştirme çalışması başlamalı aatifa biri düzgün pas atmayı öğretmeli bu kadar artık başakşehir maçını yenip kesin kaldık diyelim ama takımda en az 15 çöp var
|
[B]Maçta göze çarpanlar : [/B]
[B]-[/B]FB Taraftarinin mac boyu duyulmasi, bizim tribünlerin suskunlugu [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B] [B]-[/B]Maci 2-1'den sonra Burhan ve Aatif'in pozisyonlariyla koparmadigimiz icin gelen gereksiz bir maglubiyet oldugunu düsünüyorum [B]Maçın en iyisi kimdi : [/B] [B]-[/B]Cicinho, Fatih ve Burhan [B]-[/B]Aatif, Mehdi ve Batuhan ne yazik ki sadece ilk yarida iyidiler [B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B] [B]-[/B]Aatif'in ilk faulüne sari cikarabiliyorsa Caner'e 20 sari cikarmaliydi [B]-[/B]Macin skorunu etki edecek kadar yanlis bir karar vermedigini düsünüyorum |
sergen hoca yaptığı oyuncu değişiklikleri ile mağlubiyeti kendisi hazırladı ademi neden cıkardı anlayamadık batuhan 2 ci yarı sahada gezdi mehdiyi çıkardı oyundan sergenin oyunu okuyamaması yüzünden yenildik.
|
büyük takımları yenmek kolay değil. yensek iyi olurdu ama yenemedik diye kıyameti koparmayalım. onların bütçesiyle bizimki kıyaslanamaz. 2 gol de attık ama fazlasını yiyince kazanamıyosunuz. bizim seneye çok iyi bir kaleciye ihtiyacımız var.
|
[B]Aatıf'ın geçmeyen hastalığı..! bizi de verem etmeye başladı...
Aatıf ve Burhan pozisyonları değerlendirse skor 3-1 olsa idi sonucu kestirmek belki güç ama zaferimizi kutluyor olacaktık diye düşünüyorum... Sezonun seyirci rekoru kırılmıştır sanıyorum... Selam olsun onlara...[/B] |
Ademin yerine utaka girerse orta saha almaz san böyle hediye ederiz düşünce atacaksin o kadar pozisyonda 3u bulamazsan böyle olur
|
ilk yarı isi bitirmemiz gerekirdi Burhan'ın harcadığı o pozisyon resmen fenere macı hediye etmiş olduk neyse saglık olsun yapacak bisey yok ama ilk yarıdaki sivas ikinci yarı nere gitti bilmiyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:00. |