![]() |
Sivasspor'un son gözdesi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45771&token=68330[/IMG]
Yiğidolar'ın Erkan Kaş'la da anlaşmaya vardığı öğrenildi. Burhan Eşer ve Adem Kocak’la 2 yıl, Korcan Çelikay’la da 3 yıllığına nikah tazeleyen Sivas’ta hareketlilik devam ediyor. Karabükspor’la sözleşmesi biten Erdem Özgenç ve Kayseri Erciyesspor’lu Orhan Gülle’yle söz kesen Yiğidolar’ın Erkan Kaş’la da anlaşmaya vardığı öğrenildi. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ın altyapısından tanıdığı 23 yaşındaki futbolcunun Karabük’ün küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak istediği öne sürülüyor. Fanatik |
Cevap: Sivasspor'un son gözdesi
Sadece karabuge yonelmemz cok enteresan. Dger dusen takmlardan hc adam bakmyomuyuz acaba.
|
Evet kötü diyemeyeceğimiz bir isim fakat bize Erkan'dan daha iyisi lazım.
|
Genç ve iyi bir oyuncu fakat şu küme düşen takımların oyuncularına saldırmayı bıraksak nasıl olur acaba ?
Geçen sene küme düşen takımda oynayan oyuncu hangi piskoloji ile bize fayda sağlayabilir? Çok daha iyi transferler lazım bize. Yedek kulübesine değil ilk 11 e topçu lazım bize... |
Erkan KAŞ(23) ve Orhan GÜLLE(23) Sergen hocanın bjk altyapısında antrenörken yetiştirdiği oyuncular...
Takımı genç ve dinamik tutma adına olumlu bakıyorum 2 sene sonrasının SİVASSPORU için iyi transferler. Bu sezon ağırlıklı bjk patentli oyunculardan oluşan bir takım izleyecez :) |
eğer sallama haber değilse veya transferi gerçekleşirse müthiş olur
|
Furkan özçal alınmalı bence
|
[b]fiziği ve yaşı nedeniyle olumsuz düşünmüyorum,ne çok süper diyebilirim ,nede çok kötü ,,büyük takım altyapısıyla yetişmiş oyuncu sivassporda kendini geliştirebilirse faydalı olabilir,sergenin bildiği inandığı oyuncular,hocalar genellikle inandığı sevdiği adamları takımına toplar ,sergende onu yapıyor.[/b]
|
Yapılan transferlerden anlaşıldığı kadarıyla yönetim halen akıllanmamış önümüzdeki sezonda kümede kalma mücadelesi vermeye devam edecez anlaşılan.Taraftarları aptal yerine koymanında bi anlamı yok bu tarz transferler yapmaya devam ederse yönetim bir taraftar olarak tüm desteğimi çekeceğimi ifade ediyorum ne kombine ne passolig ne lig tv hiç bir şekilde almam izlemem...
|
Gelecek seneki kadromuz: Waterman-Erdem Özgenç-Mabiala-John Boye-Ante Kulusic-Mehmet Akgün-Hakan Özmert-İlhan Depe-Cenk Ahmet-Gökhan Ünal-Sercan Yıldırım... Yönetimin transfer politikası utanmasalar bu 3 takımdan oyuncu seçip kadro kurarlar!!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17. |