![]() |
Beşiktaş'ta Aatıf sürprizi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45753&token=41592[/IMG]
Siyah-Beyazlılar, Sivasspor'la yoluna devam etmeme kararı alan Aatif'i gündemine aldı. Sivas'ta sergilediği üst düzey performansla alkış toplayan Faslı yıldız için yönetimin; Mustafa Pektemek, Pedro Franco veya Ömer Şişmanoğlu gibi isimleri takasta kullanabileceği bildirildi. Yeni sezonda Vodafone Arena’ya daha güçlü ve alternatifli bir kadroyla çıkmayı planlayan, bu doğrultuda transfer çalışmalarında yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar, gözünü Sivasspor’un yıldız golcüsü Aatif Chahechouhe’ya çevirdi. Süper Lig’de 2 sezon önce attığı 17 golle krallık tacını takan ardından geride bıraktığımız dönemde de rakip fileleri 13 kez havalandırarak takımına hayat veren Faslı yıldızın, menacerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerildiği, yönetimin de bu oyuncuya olumlu baktığı bildirildi. Yeni dönemde 3 sezondur görev yaptığı Sivas’ta yola devam etmeme kararı alan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun da; Siyah-Beyazlılar’ın ilgisi sebebiyle mutlu olduğu ve yönetimlerin el sıkışması halinde İstanbul’a gelmeye hazır olduğu öğrenildi. [B]Takas formülü kullanılacak[/B] UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma sebebiyle bu yılki transfer sezonunda oyuncu transferlerinde bonservis ödeyemeyecek olan Siyah-Beyazlılar, kulübüyle 2 yıllık sözleşmesi bulunan bu futbolcuyu takas formülüyle renklerine bağlamayı planlıyor. Geçen sezon İbrahim Toraman’ı Sivas’a kiralık olarak gönderen ve bu kulüple olan iyi ilişkileriyle bilinen yönetimin; Aatif’in ayrılma kararını bu transferde koz olarak kullanıp; Mustafa Pektemek, Pedro Franco ya da Ömer Şişmanoğlu’nu takasta kullanmayı önerebileceği konuşuluyor. [B]Trabzon da devrede[/B] Faslı futbolcunun yakın çevresine, “İnişli çıkışlı bir sezon geçirdim ve taraftarın bana olan tepkilerinden dolayı çok sıkıldım. Artık Sivasspor’dan ayrılmak istiyorum” sözlerini sarf etmesinin ardından Trabzonspor Aatif için devreye girmişti. İlk etapta Bordo-Mavililer’in ilgisine pozitif bakan başarılı futbolcunun, devreye Beşiktaş’ın girmesi sonrasında düşüncesini değiştirip rotasını Beşiktaş olarak belirlediği bildirildi. Orhan Yıldırım |
Cevap: Beşiktaş'ta Aatıf sürprizi
Hiç bir kaynak gösterilmeden yapılmış kocaman bir BALON HABER!!!
|
Değerli Arkadaşlar
Takımına değil kendine oynayan Atıf'ı verip takımı için oynayacak ve yararlı olacak birini almak Sivasspor için yararlı olacaktır. Bu hususta teknik heyetin iyi bir değerlendirme yapacağını umarım... |
Daha Fener devreye girecek, Galata girecek, Rusya girecek, Katar devreye girecek. Daha neler olacak neler... :D
|
Takas yapilacaksa bize gokhan töre ve Mustafa Pektemeki versinler yeter.
|
Bıze para lazım alsınlar mustafayı francoyu başlarına çalsınlar.bu kulüp atıftanda para kazanmıycakta kımden kazanıcak
|
[b]Büyütülmüş takımlarda çakal olmuş,devreye girmeyip fiyatı yükseltmeyip,sonanda devreye girmek istiyolarlar,gs ninde ,fb ninde ,ts ninde,bjk ninde rüyalarını süslüyor atıf,çünki hiçbirinde atıf kalitesinde oyuncu yok,mesela bjk de atıf olsaydı ,lig bitimine 3 4 hafta kala şampiyonluğunu kutlardı,fb de olsaydı ,son haftada olsa bile şampiyon olurdu,gs de olsaydı,bi 10 puan fark daha yapaRDI,ts de olsa en kötü şampiyonlar liginde olurdu,erciyesde ,karabükde ,balıkesirde olsaydı,küme düşmezlerdi,sivasda olmasaydı ,sivas küme düşerdi,işte böyle oyuncu atıf ,hernekadar bencil olsada ,kendine oynasada ,tıpkısının,aynısının,benzerini bulmadan satarsak,yerinide bilica-yasinelmas gibi doldurmaya kalkarsak ,sivassporun ptt ligine düştüğü yıl olur,atıfı satın diyen zihniyetle futbol tartışmam,satılmasın demiyorum,herfutbolcunun degeri vardır ,bulunca satılmalıdırda,öyle kazma oyuncuları bize gagalayıp ,üstünede 300 500 bin eroyla satılmamalıdır,ambrabatın 7 milyon €tabatanın 15milyon€ mehmet topuz gibi odunun 40 trilyon ettiği piyasada atıfında en kötü ederi 5 milyon €etmeli,ayrıca atıfın sivasspor taraftarı tarafından tepki gösterildiğine ,atıfın rahatsız olduğunada inanmıyorum,gittiğim hermaçta ençok sevgi seli atıfa gösteriliyor,bu yalama spor gazetelerinin pskolojik etkileme taktiğidir,sivaslı ,atıftan,atıfda sivasdan memnundur,derdimiz hem atıfın ,hemde sivassporun ortak menfaatidir,dediğim gibi fiyatını ödeyen olursa atıfla efendice vedalaşırız ./b]
|
Sıradaki balon haber gelsin. Bu bizi kesmedi...
|
merak etmiyorum istanbul takımına gitsin aydın erman eneramo gibi sivasa geri gelmek istersen yönetim seni bir daha almaz akıllı olsan iyi olur atıf 10 kişi senin için oynuyordu başka takımlarda bu kadar serbest ve rahat oynatmazlar adamı hemen kapı önüne koyarlar .
|
[B]Haberin yalan olduğu son cümlesinden belli. Aatıf'ın şu ligde seyirci baskısından en az şikayet edeceği takım Sivasspordur. Trabzon'a ya da Beşiktaş'a gitse iki maç kötü oynasın, bencillik yapsın bak bakalım sokağa çıkabiliyor mu ? Geçin böyle haberleri, balon haber olduğu çok açık.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |