SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Rapor doğrultusunda 4 yabancı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39168)

SivasSpor.Com 12.06.2015 12:50

Rapor doğrultusunda 4 yabancı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45793&token=36544[/IMG]

Gelecek sezonda başarı elde etmek isteyen Sivasspor'da başkan Otyakmaz transferler hakkında konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni sezonda güçlü ve taraftarı coşturacak bir kadro kurmak istediklerini söyledi.

Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunu istedikleri gibi geçiremediklerini ve bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.

Gelecek sezonda aynı sıkıntıları yaşamamak için güçlü bir takım kurma çalışmalarına başladıklarını aktaran Otyakmaz, “Bu kapsamda ilk olarak Kardemir Karabükspor’dan orta saha oyuncusu Erkan Kaş ile prensipte anlaştık. Transfer görüşmelerimiz sürecek. Transferde aceleci davranmak istemiyoruz” dedi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda 4 yabancı oyuncu alacaklarını dile getiren Otyakmaz, şunları kaydetti:

“İyi futbolcular almak istiyoruz. Yeni sezonda hedefimiz iyi bir takım oluşturup, taraftarımızı coşturmak. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyoruz. Geçen sezon transfer ettiğimiz Batuhan Karadeniz’in bu sezon takıma daha faydalı olacağına inanıyorum. Yeni sezonda Batuhan’dan çok şeyler bekliyorum. Yaptığımız görüşmede bunları kendisine anlattım. Geçen sezon son 10 karşılaşmada gösterdiği performansını yeni sezonda bütün maçlara yaymasını istedim. Kendisi de bana bu konuda söz verdi.”

AA

umitfidan 12.06.2015 13:07

Cevap: Rapor doğrultusunda 4 yabancı

Yabancı sayısı 4 diye çıktıysa son karar ve giden oyuncuların yerine birileri gelecek dendiğine göre. Erkan kaş'tan sonra orhan gülle, ozan ipek, hakan özmert gibi adı sivasla anılan herkesle her an imza atılabilir bence. Yada bu üsküdardan gelen gençlere çok güveniyorlar ondan sayı aşağıya çekildi.

NöOReaK 12.06.2015 13:15

Sivaslı010 kardeşimin dediği gibi. Adnane Tighadouini alınsın tamam bu iş.

umitfidan 12.06.2015 13:19

[QUOTE=NöOReaK;947809]Sivaslı010 kardeşimin dediği gibi. Adnane Tighadouini alınsın tamam bu iş.[/QUOTE]

O bölgeye erkan geldi zaten daha gerçekleşmez o transfer. Göbeğe sağlam 2 adam alsalarda gerisi idare ediyor bir şekilde

Sivasli010 12.06.2015 13:23

[QUOTE=umitfidan;947810]O bölgeye erkan geldi zaten daha gerçekleşmez o transfer. Göbeğe sağlam 2 adam alsalarda gerisi idare ediyor bir şekilde[/QUOTE]

Adnane forvet arkasida ve forvet'de oynayabiliyior.

Veya ziya formsuz, erkan kas sol bek , adnane sol acil olabilir.

Yani adnanen tighadouni her turlu isimize yarar

umitfidan 12.06.2015 13:32

[QUOTE=Sivasli010;947812]Adnane forvet arkasida ve forvet'de oynayabiliyior.

Veya ziya formsuz, erkan kas sol bek , adnane sol acil olabilir.

Yani adnanen tighadouni her turlu isimize yarar[/QUOTE]

Ben oyuncuyu izlemedim, 1-2 videosuna baktım o kadar ve transfermarkt'e baktım orada da sol -sağ açık yazıyor. Forvette yada arkasında oynadığını bilmiyordum. Transferi konusunda da işe yarar duruyor, Batuhan gibi kalıplı bir forvetin arkasında çok iş yapabilir. Batuhan son haftalarda Aatıf'a çok koridor açtı kalıbını kullanarak ve ikisininde performansı yükseldi bir anda, aynı uyumu yakalayabilirlerse çok iyi olur.

Ziya'nın yokluğunu bence fatih aratmadı önümüzde ki sezonda ziya o formayı zor görür.

Sivasli010 12.06.2015 13:35

[QUOTE=umitfidan;947813]Ben oyuncuyu izlemedim, 1-2 videosuna baktım o kadar ve transfermarkt'e baktım orada da sol -sağ açık yazıyor. Forvette yada arkasında oynadığını bilmiyordum. Transferi konusunda da işe yarar duruyor, Batuhan gibi kalıplı bir forvetin arkasında çok iş yapabilir. Batuhan son haftalarda Aatıf'a çok koridor açtı kalıbını kullanarak ve ikisininde performansı yükseldi bir anda, aynı uyumu yakalayabilirlerse çok iyi olur.

Ziya'nın yokluğunu bence fatih aratmadı önümüzde ki sezonda ziya o formayı zor görür.[/QUOTE]

Aynen kardesim cogu zaman sol acik oynuyor ama forvet arkasi ve forvet oynadigi zamanlarda var :) bence gelse iyi olur kesin katkisi olur ve 23 yasinds

58YIGIDO58 12.06.2015 13:56

8 yabanciydi simdi 4 e mi indi :D ???
Film ya benim hic umudum yok transferden.

umitfidan 12.06.2015 14:02

[QUOTE=YigidooSivas58;947815]8 yabanciydi simdi 4 e mi indi :D ???
Film ya benim hic umudum yok transferden.[/QUOTE]

Kaliteli olsunda 4 olsun razıyız. Hem yerliler hakkında bir şey demiyor oradan kapatırlar açığı :)

58YIGIDO58 12.06.2015 14:09

[QUOTE=umitfidan;947816]Kaliteli olsunda 4 olsun razıyız. Hem yerliler hakkında bir şey demiyor oradan kapatırlar açığı :)[/QUOTE]

Oylede yigido hic degilse 8 yabanci olsaydi icinden 2-3 kaliteli cikardi.
Ama 4 yabanci olursa icinden iyi cikma ihtimalide düsuyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:03.