![]() |
Sivas'a Adilovic önerisi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45841&token=51524[/IMG]
Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Şanlıurfaspor'u FİFA'ya şikayet eden Şanlıurfaspor'un forveti Eldin Adilovic, dün itibariyle resmen boşa çıktı. Güneydoğu ekibinin yaptığı açıklamaya göre tecrübeli futbolcunun alacaklarına karşılık bonservisi verildi. PTT 1. Lig’de forma giydiği 2 sezonda fileleri tam 23 kez sarsan Bosnalı forvet bu gelişme üzerine golcü arayan Sivasspor’a önerildi. Yiğidolar’ın bonservisi elinde olan futbolcuya sıcak baktığı, ancak kararı teknik direktör Sergen Yalçın’ın vereceği ifade edildi. Samsunspor ve Şanlıurfaspor formaları giyen Adilovic, kariyerine Türkiye’de devam etmeye kararlı. Fanatik |
Cevap: Sivas'a Adilovic önerisi
Sivas yonetimi: Bonservisi elindeyse belesse dayanamam :D
|
Bu tarz haberler hic inandirici olmuyo. Bide site de neden bitek fanatigin yalan haberleri paylasiliyo.
|
[B]Bize faydası olacak bir oyuncu değil, boşuna zaman harcamaya gerek yok, Abdulkadir'den, Ahmet Aras'tan daha verimli olacak bir oyuncu olmadığına göre bizim radarımızda bulunması gereksiz.[/B]
|
aman kardeşim ne diloviçi ya adam topa vurmaktan aciz yine hüsranlar başlıyor millet gidiyor aya bizimkiler hala yaya diğer sezonlar gibi bu senede farkı olmayacak hala tık yok iki vasat adam alındı sonra ses seda yok son gün beklenir nerde işe yaramaz var takıma alınır güya 8 yabancı alınacaktı bizim yönetim paraya kıyamıyor vebo elden kaçmak üzere zaten ne çektikse forvetsizlikten birde kalecisizlikten işe yaramaz defanstan çektik nerde o şampiyonluğa oynadığımız sezonlardaki adamlar bülent uygun şimdi gurur duyuyordur yaptıklarıyla iyiki gitmiş yoksa şu an başka liglerde oynuyor olurduk sergen yalcın bekliyor istedikleri olmazsa kimse tutamaz yönetim neyi bekliyor ben onu merak ediyorum kardeşim yok neymiş prensipte anlaşmış imza aşamasına getirmişmiş bir bakıyon adam başkasına gitmiş madem anlaştın getir imzayı attır bu işi türkiyede en iyi ilhan cavcav yapıyor kim ne derse desin adam şunu bulduk bunu bulduk demiyor kaç tane yabancı aldı şimdiden ben bizim yönetime soruyorum neyi kimi bekliyorsunuz??? bari forvet almayı bilmiyorsunuz sinan gümüş var 21 yaşında gs de kadroya giremiyor alın adam takır takır gol atıyor bir an önce bişeyler yapın artık taraftarın sabrı kalmadı
|
PTT 1.Lig için yapılan hazırlıklarmış gibi geliyor tüm kamuoyuna..
Ben transfer konusunda şimdiden ümitlerimi tükettim.. Umarım yanılan ben olurum... İnşallah ben mahcup olurum.. |
Fanatigin yalan haberi ya. Bu kadar abartmaya gerek yok sayin Yigidolar. Sakin olalim. Bomba transfer beklemeye gerek yok. Fenerbahce gibi gidip Nani falan alamayiz tabiki ama bence kaliteli yabancilar alinacaktir. Bunlarin yanina bir iki tane gurbetci genc. Sabir edin biraz.
|
Hiç izlemedim ama Rengifo Oldoni tarzında bir oyuncu aklıma getiriyorum.Durağan hareketsiz ayağına top gelecekte kaleye vuracak.Bize gelacek adamın Antalya'daki Diarra Fenerli Webo gibi rakibi sürekli rahatsız edecek bir tarzı olması lazım.Eneramo sakat değilse onla devam edilebilir bu işleri o yapabiliyordu.
|
Bizim site yonetimine de masallah yav..herkesçe bilinen ve söylenen bisey fanatigin surekli yalan haber bi gazete oldugu..
Baska hicbiyerde haber kalmadi sürekli sürekli fanatiğin haberleri burda.. Fanatigin net sayfasi gibiyiz..hatta hic farkimiz yok. Bu sitede bu haberi yapanlar biraz mantıklı iş yapin iyice sıkmaya basladiniz |
3. Sınıf vasat derecede yabancı oyuncu...
Fanatikoviç Geçoviç... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |