![]() |
Spor Toto 2. ve 3. Liglerde gruplar belli oldu
Spor Toto 2. Lige yükselen temsilcimiz Sivas Belediyespor, yapılan kura çekimi sonucu 'Kırmızı' grupta mücadele edecek. Rakipleri: Ankara Demirspor, Aydınspor 1923, Bucaspor, Diyarbakır B.Spor, eyüpspor, Fatih Karagümrük, Gümüşhanespor, İnegölspor, Kartalspor, Keçiörengücü, Kocaeli Birlik, Ankaragücü, Tarsus İ.Y., Tepecikspor, Tokatspor ve Tuzlaspor .
Spor Toto 2. Ligdeki diğer temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908 Spor ise 'Beyaz' Grupta yer aldı. Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Zara Belediyespor ise '2. Grup ta' mücadele edecek. |
Cevap: Spor Toto 2. ve 3. Liglerde gruplar belli o
Sivas Belediyespor demeye ağzım alışmadı henüz ama alışmaya çalışacağız artık.
Kırmızı grup oldukça zor. Ptt'den düşen Manisa, Buca bu grupta. 3. ligden yükselenler de var. Diyarbakır, Ankaragücü gibi zor deplasmanlar var. İnşallah Play-off olmazsa orta sıralarda yer buluruz kendimize. |
Hayirlisi bakalim.. Keske orduyla ayni grupta yer alsaydik.. Adamlar ekonomik olarak cöküste.. Hem 6 puan garanti olurdu hemde ordunun baskani olmamasina ragmen yinede nedim türkmene kapak yapmis olurduk..
|
Sivas Belediyespor,çok zor bir gruba düştü.
|
[QUOTE=Turan 59;949720]Sivas Belediyespor,çok zor bir gruba düştü.[/QUOTE]
Beyaz gruba düssede degisen birsey olmiyacakti.Sivas Belediyespor artik 3. lig takimi degil.Tek sorun Sivasspor seyirci sayisini arttiramazken,S.Belediyespor seyirci hususunda umarim SIKINTI yasamaz. Sivasspor´un tek pozitif yönü yeni stadyuma kavusacak olmasi,orada daha fazla seyirciye oyniyacaktir.Öyle umuyorum en azindan.Sivas halki yeniligi sever... |
Sivas Belediyepor'un grubunda 6 İstanbul Çevresi Takım'ı, 3 Ankara, 3 de İzmir bölgesi takımı var. Üç büyük Şehirde yaşayan Sivaslı hemşehrilerimizin takımlarıma sahip çıkmaları halinde bu zor grupla başedebiliriz. Nasıl Sivassporumuzu destekliyorsak, Belediyesporumuzu da aynı biçimde desteklemeliyiz. Kendi adıma, iç saha Maçlarını kaçırmadan takip etmeyi planlıyorum. Bu yıl lige tutunup, birkaç yıl içinde PTT 1. Lige de çıkarsak süper olur. Maçları seyrederken, Göze çarpan Oyuncuları da not ederiz ne güzel. Sivas'ın bir futbol Şehri olması için ne gerekiyorsa yapmalıdır.
|
Sivas belediye neden transfer yapmadı ? Düşmek istiyorsa kendileri bilir .
|
anadolu üsküdarın sivasla ne alakası var arkadaşlar bizim temsilcimiz diye belirtilmiş de ondan soruyorum
|
tokatspor maçına gidilir
|
Transfer yokmu sivas belediyenin ?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48. |