SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39281)

SivasSpor.Com 14.07.2015 08:33

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45948&token=42242[/IMG]

Yeni Sezonun ilk maçında 10 günlük antrenman ile çıktığımız Fenerbahçe maçını değerlendirelim.

[B]Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Yeni Transferlerimiz hakkında görüşleriniz neler : ?[/B]

NöOReaK 14.07.2015 09:09

Cevap: Yiğido F.Bahçe'yi ağırlıyor

İlk hazırlık maçının böyle üst düzey bir takımla yapılması bir risk inşallah sakatlık falan yaşanmaz...
Fenerbahçe bizim takıma gore daha hazır ve 3 yada 4. maçları olacak onlar daha diri ve formda olacak bizimkilerde karşılık vermek için aşırı yüklenmeseler bari.

Neresinden bakarsanız bakın yanlış bi tercih olmuş bu maç.

58g0kberk58 14.07.2015 10:18

fbde keyifler yerinde transferler yapılıyor hava güzel gibi. umarım bizde de herşey yolundadır bugün yeni transferler şans bulucaktır setkus ve diğer turkler umarım bir kacı en azından umut vadederek oynar ve takıma monte edilebilir. iyi bir sonuç moralimizi lig öncesi yükselticektir . ama kaybedersekte moralleri bozmamak lazım daha ilk hazırlık maçımız

erhan 10 14.07.2015 10:56

Bence Fenerbahçe seçiminin sebebi eksiklerin erken görülmesi ve transfer çalışmalarını hızlandırması için yönetime bir sinyal.Ayrıca sezon içinde de takımın bitap olduğu durumlarda böyle kritik maclar oluyor.Ben yadirgamiyorum açıkçası.Tek bildiğim şey takımı özlediğim ve akşamı sabırsızlıkla beklediğim :)

58YIGIDO58 14.07.2015 11:42

Bari adam gibi tv de yayinlayin millet seyretsin bu nedir arkadas d-smart sanki Sampiyonlar ligi maci izliyoruz.

58svs58 14.07.2015 14:31

böyle sıradan bir takımla hazırlık maçları kesmiyor artık beni. şöyle şampiyon bi takım görse sivaslı, yunan liginin bile olsa şampiyonunu getirmek lazım.

35gürün58 14.07.2015 21:53

Son yediğimiz gol kalecinin hatası olmasına rağmen şu ana kadar en iyi transfer Kaleci olmuş, yediğimiz 2. gol ise Mehdi'nin çalım hastalığından dolayı hediye oldu, diğer transferlerimiz ise vasatın altında alındıklarına değer görmedim...

Morten58 14.07.2015 22:00

Moral bozacak birsey yok...

Takimimiz henüz 10 gün önce hazirlanmis ve ona ragmen gayet olumlu sinyallerde verdi...

Aatif Chahechouhe pek iyi oynamasada bence takimda kalmasi dogru... Ama gidecekse 4 Milyon Euro'ya satmaliyiz...

Mehdi Taoil güzel calimlar atsada , cok hata yapiyor , bence satilmali . Hakan Arslan ise hemen satilmali gönderilmeli , cünkü Hakan Arslan sahada bile göremiyorum , o eski Arslan'dan eser yok bence...

Yeni transferlerimiz , Beykan cok iyi oynadi bence, Erkan Kas'da ikinci yarida daha iyi oynadi, Hakan Özmert'de normal oynadi..

En iyi oynayan Cicinho ve Batuhan Karadeniz 'idi.. Aslinda Setkus 3 gol yeti ama ilk 2 golde hatasi kesinlikle yokdu , ve önemli kurtarislarda yapti.. Bence iyi kaleci...

Besyo_cu 14.07.2015 22:12

Maçı Değerlendirelim

Yeni Sezonun ilk maçında 10 günlük antrenman ile çıktığımız Fenerbahçe maçını değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Yeni Transferlerimiz hakkında görüşleriniz neler : ?

Nihat5858 14.07.2015 22:13

Atıf kım kardes 4 mılyonu ona kım verır satın gıtsın bi işe yaramıyor avanak gıbı gezıyor işi yok bu takımda Hakan satılmalı yazmış arkadas kım alır Hakan'ı sat hadı halı saha futbolcusu adam Macı ızledım savunma aynı hataları verıyor yıne uzatma yıne gol yeiyoruz yönetim transfer yapmıyor ilgınç arkadas burhan cıcınho batu ıyıydı dıgerlerı vasat

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:47.