![]() |
ZTK/ Maçı Değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46175&token=68398][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46175&token=68398[/img][/url]
3 topumuzun direkten döndüğü 1 de penaltı kaçırdığımız maçta kendi sahamızda Diyarbekirspor'a 1 - 0 yenilerek Türkiye Kupasından elendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Kupadan elenmemizin Sebebi Sizce Nedir ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Takımda arpası fazla gelen oyuncular var ya yönetim kadro dışı bıraksın yada Sergen gerekeni yapsın gidişat hiçi iyi değil çünkü...[/B]
|
Cevap: ZTK/ Maçı Değerlendirelim
Ligde başarı yok kupada başarı yok sabredelim dedik ama sonu yok acilen yönetim duruma el atmalı
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Tek cümle
Yediğiniz paralar zehir zıkkım olsun Helal etmiyorum. |
Sergen istifa!!!! sergen istifa etmezse geleck tatil(kisin) fener - sivas macina gitmiyecem. YETER neler cekiyoruz biz buralarda!!! zarasporun rakibini bile yenemiyoruz, kimi yenecez. sergen gitmezse 1 Mersin 2 Sivas
|
[B]teknığe taktıge gırmeye gerek yok gecen senekı tuzlaspor maçı 1 bu maç 2 sıvasspor tarıhıne kara leke olarak gecen maçlardır sorumluların bıletı kesılmelıdır yeter artık
bu takımı sergen hoca kendısı kurdu belkı ıstedıgı oyuncular alınmamıs olabılır fakat gıden oyuncuları kendı gonderdı alınan oyunculara bılgısı dahılınde okey dıyen transferlere ızın veren yıne sergen hoca hazırlık kampındada takımın basındaydı bu rezıllıgın sorumluları sergen yalcın ve ekıbıdır ekıbıyle bırlıkte sergen yalçın derhal ıstıfa etmelıdır ıstıfa etmıyolarsa gorevlerıne son verılmelıdır[/B] |
Bu maçın neyini degerlendirek tek kelimeyle rezillik
|
Futbolculara soruyorum: Amaciniz ne?
Sergen Yalcin'i bundan sonra desteklemiyorum |
Ulan yekta kadar lakayit gereksiz bi adam olamaz 5. dakikada bomboş dışarı vurdu son dakikalarda ayağının arkasıyla topa vuruyo indirip vursa gol gereksiz herif ya durduk yere sinirlendim
|
sergen istifa.bundan sonra durursan aldığın para haram zıkım zehir olsun sana
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:25. |