SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Futboldan anlamıyorlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39464)

SivasSpor.Com 20.10.2015 06:31

Futboldan anlamıyorlar

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46250&token=53057[/IMG]

Sergen Yalçın-Mecnun Otyakmaz zirvesinden “Devam” kararı çıktı. Futbolcular da Yalçın'a yapılan eleştirileri haksız buluyor. Takımın yıldız ismi Aatif, “Geçen sezon da başımızda o vardı ve takımı ayağa kaldırdı. O elinden geleni yapıyor, ama saha içinde biz varız sonuçta” diyor.

Kasımpaşa maçına kadar çıktığı 7 karşılaşmanın 6’sından beraberlikle ayrılan ve hiç kazanamayan Sivasspor, İstanbul’dan da eli boş dönünce gözler Sergen Yalçın’a çevrildi. Maç sonunda, “Başkan’la görüşüp durumu değerlendireceğiz” diyen Yalçın’ın Mecnun Otyakmaz’la yaptığı zirveden devam kararı çıktığı öğrenildi. Yönetimin arkasında durduğu Sergen Yalçın hakkında yapılan eleştirilerden futbolcular da son derece rahatsız. FANATİK’e değerlendirmelerde bulunan takımın yıldızı Aatif, şunları söyledi:

[B]Futboldan anlamıyorlar[/B]

“Sergen Yalçın’ın eleştirilmesini haklı bulmuyorum. Geçen sezon takımın başında yine o vardı. Takım zor bir durumdayken Sivas’a geldi ve bizi ayağa kaldırdı. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Onu eleştiren insanların futboldan anladığını sanmıyorum.”

[B]Birlik olmalıyız[/B]

“Sahada hocamız değil biz oynuyoruz. Galatasaray maçında 2-0 öne geçtik, 2-2 oldu, Rize maçında ve Mersin karşısında da benzer anlar yaşadık. Burada sorumluluk herkesin. Yönetimin, taraftarın, bizlerin ve teknik heyetin, güçlü bir şekilde bu duruma karşılık vermesi lazım.”

[B]Trabzon maçı çok önemli[/B]

“Sahamızda oynayacağımız Trabzon maçı çok önemli. Artık 3 puanı almak istiyoruz. Bizim için sahamızda kimin karşımıza çıktığı önemli değil. Kim olursa olsun yenecek gücümüz var. Trabzon maçıyla ilk 3 puanımızı almak amacındayız. Şu ana kadar oynadığım her maçta elimden geleni yaptım. Sonuçların böyle olmasında şanssızlık da var. Umarım bu kötü günler haftaya son bulacak.”

Çağrı Davran

shang 20.10.2015 07:35

Cevap: Futboldan anlamıyorlar

artık yapılan konuşmalar söylemler falan kimseye inandırıcı gelmiyor bide icraat olsun be kardeşim

by_hunter 20.10.2015 08:07

Taraftar galibiyet ister futbolcu gibi yönetici gibi düşünemez.

Aynı şekilde yönetimde futbolcular da Taraftarın düşündüğü gibi düşünemez.

Sonuçta bu işin merkezinde taraftar vardır ve yönetimde futbolcular da taraftarı memnun etmek için bu işi yaparlar.

Futbolun merkezinde taraftar vardır ve galibiyete aç bir kitleden her türlü sesler yükselebilir.

pepsiyusuf 20.10.2015 08:14

Sivasspor takımı ve sen iyi oynarken taraftar iyiydi de şimdi sistematik oynamıyorsunuz. tek başına çalım yapıp duruyorsun, pas verme düşüncesi yok nerdeyse kendine oynuyorsun en fazla ligde en fazla top kaybeden ikinci futbolcu kim acaba istatistiklere göre dandun oynayınca taraftar eleştirince mi futboldan anlamıyoruz........

halilxx58 20.10.2015 08:29

Cicinho gibi kesik yemeyim derdindemi aceba???

calipso 20.10.2015 09:09

kapa çeneni atıf efendi..kimse taraftardan üstün değil..sen gidersin biz burdayız

shut upppp

DoomsDay58 20.10.2015 09:25

Bu hafta da galibiyet gelmezse kimin futboldan anlayıp kimin anlamadığı ortaya çıkacak...

sebasteia 20.10.2015 09:29

sezon başında yönetime laf çakan arkadaşları tasvir etmiyordum. ancak geç de olsa anladım ki bu takımda "yönetim" problemi var. daha doğrusu yönetimsizlik! mecnun odyakmaz dahil kimse kulübü umursamıyor. bu sene küme düşeceğimize adım gibi eminim...

hoca değişikliğine filan gerek yok, boş yere yeni hoca yeni maliyetler falan filan... borçsuz bir şekilde düşelim daha iyi.

mksivas 20.10.2015 09:30

yonetım neden ısrarcı sergenden acaba yanı ne bulunmaz hınt kuması bu sergen eger bu hafta trabzona yenılırse bakalım yonetım ne dıyecek sergenı daha ne kadar kollayacak ptt lıgınde sergen sıvası calıstırsın belkı orada ılk on da olur sergen ıstıfa sergen ıstıfa ıstıfa

kempes 20.10.2015 09:35

Cicinho gibi bir oyuncun var ve yedek oynatıyorsun, aatıf efendi de topu ezip duruyor, pas vermek nedir bir öğreteni yok, kalkmış eleştiri yapmaya kalkıyor, biz de yedik...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:28.