![]() |
Sivasspor 3-0 Gaziantepspor..ikinci devre
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46270&token=44507[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 8 Kasım Pazar [B]Stad: [/B]Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 14:00 [B]Maçın Hakemi: [/B] Alper Ulusoy [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Gaziantepspor
Eneramo'nun yine oynamasından yanayım. 2 maçtır Eneramo orta sahayı biraz rahatlattı. Beykan'ın da Burhan'ın yerine denenebileceğini düşünüyorum. Hatta Adem'in yerine de Mehdi oynar mı bilemem? Oldukça ofansif bir kadro olur. Bu maç bizim kırılma maçımız. 3 puan gelsin lig tutunmaya başlayalım inşallah.
|
Geçen yıl antep maçı dönüm maçı olmuştu, bu maç hem eneramonun hemde takımın Kazanarak dönüm maçı olacak.
|
[QUOTE=68yasar58;958744]Geçen yıl antep maçı dönüm maçı olmuştu, bu maç hem eneramonun hemde takımın Kazanarak dönüm maçı olacak.[/QUOTE]
mutlaka.öyle olacak nasipse.antep iyi takım ama mecburuz yenmeye.okan hocanın rakibi iyi tanıması avantajımız. |
[QUOTE=Ferhat06;958745]mutlaka.öyle olacak nasipse.antep iyi takım ama mecburuz yenmeye.okan hocanın rakibi iyi tanıması avantajımız.[/QUOTE]
Bizde kötü takım değiliz kazanırsak devamı gelecek son bursa maçını izlemeyen özetine baksa bu takım nasıl yenilmiş der. |
İnşallah ilk galibiyetimizi alacaz ve takım toparlanmaya başlayacaktır...
|
geçen sezonda yanılmıyorsam antep maçıyla çıkışa geçmiştik.inşallah bu sene de öyle olur.antep bizim sevdiğimiz bize ters gelmeyen bir takım.bursa maçında çok akıllı üretken ama defansı da bir o kadar sağlam şekilde oynadık.antep maçında da böyle oynayıp bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirirsek maç bizim.
bursa maçı kadrosundan farklı olarak adem oynamamalı.ademin hücuma katkısı sıfır.10 maçta 1 defans arkasına iyi bir pas atıyor ondan sonra kayboluyor.ademin yerine yiğit oynayabilir.bursa maçında beğendim çok istekliydi ve biraz da sertti.orhan ve hakan özmert de oynayabilir.sonradan mehdi girebilir.boye ile ibo defansda olur. kanatlarda beykan ve burhan ile başlanmalı.burhan son maç iyiydi.2.yarı oyundan düşmüştü.sonradan erkan dani ve i.akından biri oyuna girebilir. |
Farklı bir galibiyet bekliyorum Allah'ın izniyle...
|
[QUOTE=çorluluyiğido;958749]geçen sezonda yanılmıyorsam antep maçıyla çıkışa geçmiştik.inşallah bu sene de öyle olur.antep bizim sevdiğimiz bize ters gelmeyen bir takım.bursa maçında çok akıllı üretken ama defansı da bir o kadar sağlam şekilde oynadık.antep maçında da böyle oynayıp bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirirsek maç bizim.
bursa maçı kadrosundan farklı olarak adem oynamamalı.ademin hücuma katkısı sıfır.10 maçta 1 defans arkasına iyi bir pas atıyor ondan sonra kayboluyor.ademin yerine yiğit oynayabilir.bursa maçında beğendim çok istekliydi ve biraz da sertti.orhan ve hakan özmert de oynayabilir.sonradan mehdi girebilir.boye ile ibo defansda olur. kanatlarda beykan ve burhan ile başlanmalı.burhan son maç iyiydi.2.yarı oyundan düşmüştü.sonradan erkan dani ve i.akından biri oyuna girebilir.[/QUOTE] Kesinlikle sana katılıyorum ve dediğin gibi artık ADEM KOÇAk oyanmamalı veya oynatılmamalı |
biraz geç oldu ama artık kazanma zamanı antepi yeneceğimize inanıyorum eneramonun da oynayarak her maçta biraz daha iyiye gitmesini bekliyorum bu maçın ardından lige verilecek arada bize ilaç gibi gelecek..aradan sonra zor maçlar zor deplasmanlar bizi bekliyor puanlar toplamalıyız....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:24. |