![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Gaziantepspor'u 3-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Galip gelmemiz için kış saati uygulamasına mı geçmemiz gerekiyordu? En son galibiyetimizi de belki kış saatindeyken almışızdır (Erciyes maçı Mayıs'ta imiş gerçi) Şaka bir yana devamı gelsin inşallah.
Bir sinerji ortaya çıkabilir gibi görünüyor. Yalnız Boye kart konusunda çok riskli. O bölgede çekincem var. Hocanın Beykan'a şans vermesi iyi. Yiğit ve Yekta sonradan girerek sinyal verdiler. Bu burda kalmamalı mutlaka devamı gelmeli. Rakip kim olursa olsun artık puansız geçmemeliyiz. Bu arada Okan Hoca'nın Sivas 4 Eylül'de namağlupluğu devam ediyor. Burdaki bütün maçları kazandı (rakip olduğunda bile) Sene sonuna kadar bu unvanı devam etsin inşallah. |
Maçın özeti şu:
ÇOK ŞÜKÜR |
10 kişi kaldıktan sonra yılmayıp yüreğiyle oynayan ve 3 golle süsleyen bu takıma ve bu hocaya helal olsun demek düşer.okanın sergenden en büyük farkı atıp çekilmek değil atıp kontrollü şekilde 2. 3.yü atmak.burhana çok salladım ama maçı burhan kurtardı hakkını helal etsin.
yiğit incedemire de ayrı parantez açmak istedim.beni 2 maçtır çok yanılttı.helal olsun. ÖZLEDİĞİMİZ ŞEY İŞTE BUYDU... |
[B][I]İlk yarı güzel bir oyun iki top direkten dönüyor, büyük bir baskı, adeta rakip kendi sahasına hapsediliyor ama netice yok. Yinemi hüsran yaşayacağiz derken ilk yarı 0 - 0 berabere.
İkinci yarı John Boye, benim gördüğüm kadarı ile topa müdahale ettiği halde gereksiz bir sarı ve 2. sarıdan kırmızı karttan sonra sivas 10 kişi işte bu kart Sivasspor için bir dönüm noktası oluyor ve Cicinho nun kornelinden gelen topu burhan kafa ile kaleye göndererek perdeyi açtı ve hemen peşinden Eneramo gelen pası şahane bir vuruşla kalaye gönderiyor, fark 2-0. Onlar atar da Aatıf durur mu, çalimlar peşinden çapraz dan şahane bir şut 3-0 perde kapanıyor ve işte 3 gol ile 3 puan ve ilk galibiyet Gaziantep den Sivasspor'a ve tüm taraftarlara hayırlı olsun, Sağol Okan hocam, seni beğenmeyen ve küçük görenlere duyurulur. [/I][/B] |
Yine iyi oynadık ama bu kez kazandık. İnşallah bundan sonraki maçlarda geçmiş maçları telafi ederek yukarılara çıkarız. Ayrıca şu fazla kart görme ve gol kaçırma olayına acilen el atılması gerekiyor zira her takım antep gibi boş değil.
|
Yeminle Goll demeyi özlemişim ya.
|
[B][COLOR="Red"]Çok Şükür kazandık 10 kişi ile üç gol atıp gallip gelmemizde bunun tuzu biberi oldu muhteşemdik.[/COLOR][/B]
|
ŞÜKÜRLER OLSUN....
|
elhamdülillah...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |